kosilnicaKosilnice za bencin so zasnovane tako, da skrbijo za trate, kasneje pa so začele uporabljati opremo za obdelavo zemljine za ograjo na meji. Pri izbiri bencina za kosilnice je izhodišče najboljših modelov. Predlagamo, da pregledamo najboljša orodja, v skladu s pregledi potrošnikov leta 2016. Tehnika je raznovrstna, zato se za razmislek predložijo najboljši 3 modeli kosilnic s kosilnico in trimerov na lastni pogon. Gradivo temelji na raziskavi “Expert Prices”, “Yandex Market” in analizi opreme strokovnjakov.

Kaj določa izbiro orodja

13 najboljših modelovZa povsem ravno območje z gosto pokrivno travo se uporablja tehnika z visoko produktivnostjo. Običajno je na velikih travnikih primerno uporabljati štirikolesne modele na lastni pogon s funkcijo mulčenja ali posodami za zbiranje odpadkov.

Za območja s katerimi se srečujejo grmičevje grobe trave in grmovnice je bolje, da kosilnice uporabljate z ročnim pogonom in trim karticami. Izogibati neprijetnostim in pobočjem z večjim nagibom, boljšim od trimov. Na pobočjih so potrebne posebne kosilnice, ki ne bodo zmanjkalo goriva iz rezervoarja.

Poleg tega je za fizično raztovarjanje po uradnem delovnem dnevu dober odgovor na živahnost prinesel delo z orodjem, ki zahteva fizični napor. Torej, upoštevajmo oceno najboljših modelov kosilnic za kosilnice, upoštevajoč potrebo po instrumentu.

Izbira trimera

model Stihl FS 55Trimmer se imenuje bencinska črpalka z lokom na različnih straneh, delovnim delom in enocilindričnim dvotaktnim motorjem. Za prenos bremena iz rok v telo na sredini palice je nameščen ročaj in krošnja pištol na ramenih. Dvotaktni motor je močnejši, vendar kompakten. Rezalnik predstavlja vrtljivo ploščo z noži ali pritrjeno ribiško črto. Iz varnostnih razlogov je površina noža prekrita z ohišjem. Vrtljiva gibljiva gred je na palici.

Model Stihl FS 55 je bil izbran kot zmagovalec v bonitetni oceni najboljših modelov v bonitetni oceni najboljših modelov. Trimer je težek 5 kg, ženske in starejši pa se lahko spopadajo z njo. Udoben ergonomski ročaj in premišljena zaščita omogočata varno delo. Orodje je enostavno naviti, vrtljaji so nastavljivi.

Kakovost pasu je odlična, v vsaki konfiguraciji – z nožem ali ribiško črto. Vibracija tal je nevidna. Premišljen sistem pritrditve s pasom in vzmetnim vzglavnikom. V kompletu z orodjem so varnostna očala visoke kakovosti, ribiška linija za 2 sezona in nož.

Označite uporabnike orodja, kot so:

 • močan;
 • nizek šum;
 • dela, v skladu s pregledi, od leta 2009 brez popravila;
 • začne se brez napora.

Related  Črpalka Vodnar, naprava, modelski obseg

Cena trimerja je povprečno 15.000 rubljev.

echo-spm-22ges-u-ročajEcho SPM-22GES U-ročica, trimmer, je drugo med istimi orodji za ocenjevanje kosilnic za bencin, ki se zlahka poravnajo z lignified steblom pelina in koprive. Za instrument je značilen ultra lahki start, nizek nivo hrupa in posebni protivibracijski blazinici. Teža trimerja je 5,7 kg. Uporabniki opozarjajo, da lahko takšno orodje s tetradokalno ribolovno linijo zlahka spusti 15 hektarjev neprekinjenega plevela na dan. V konfiguraciji je ramenski pas, jermen, tuljava za ribolov, kozarci in disk. Upošteva se ekonomična poraba goriva. Cena naprave je od 12 rubljev.

Trimmer Patriot PT 3355 ima zložljiv ročaj, dobro deluje na grobem hribovitem terenu. Sprožilec plina in držalo sta nameščena na ročaju. Zložljiva palica in krmilo za kolesa omogočata udobno delo.

Orodje je močno, brije vse.

Slabosti vključujejo neprijeten pas, slabo rastlino za mraz in zamašitev tuljave z debelim, visokim tonom. Cena trimerja je manj kot deset tisoč rubljev.

Kosilnice za kosilnice brez lastnega pogona

kosilnica brez lastnega pogonaVsa moč štirikolesnega bencinskega motorja je namenjena rezanju trave. Voziček z ročico za človeka naprave. Zato takšni stroji delujejo z manj hrupa v primerjavi s stroji na lastni pogon. Imajo posodo z dvema litroma goriva, ki vam omogoča, da dve leti kosite travo. Lahko delate z naklonom manj kot 25 stopinj.

Glede na površino, ki jo je treba obdelati, je izbrano orodje z večjo ali manjšo delovno širino. Za parcelo 25 hektarov je najbolj primeren mehanizem s prijemom 55-60 cm. Trava se lahko zbira v posodi ali se razprostira s preprogo, ko se kosi.

Če je uporabniku pomembno, da dobi kakovostno orodje, bo izbral najboljšo kosilnico za bencin po ocenah:

 • Husqvarna 152sv;
 • Honda HRG 465C3PDE;
 • Husqvarna Jet 55S.

Related  Električna verižna žaga Makita za ljubitelje in profesionalce

Kosilnica hondaPrimeri kosilnic za kosilnice brez lastnega pogona:grafikon

Najboljše samohodne bencinske kosilnice

Pogon, na štiri kolesa, s krmilnim ročajem, za katerega morate rahlo držati in voditi mehanizem – gre za samonosilne bencinske kosilnice. Tehnika prevzame vodilni položaj pri vseh ocenah. Vodilni proizvajalci se zavzemajo za oblikovanje najbolj funkcionalnih modelov. Priznani proizvajalci vrtnih strojev:

 • AL-KO;
 • Makita;
 • Bosch;
 • Prvak;
 • MTD in drugi.

Upoštevali smo povratne informacije kupcev o ceni in tehničnih značilnostih enot. Vsi sestavljeni modeli imajo štiritaktne bencinske motorje. Glede na bonitetno oceno je najboljša kosilnica z lastnim pogonom na kosilnici AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A.al-ko-119617-highline-46-5-sp-a

Enota lahko kosi 1,4 hektarja travi na dan. Priročna nastavitev vzvoda omogoča rezanje trave na ravni 25-75 mm. Plastična škatla z zmogljivostjo 60 litrov je opremljena z indikatorjem polnjenja. Kosilnica se lahko zlahka spopade z mokro travo, obstaja režim mulčenja.

Visoka zadnja kolesa omogočajo upravljanje stroja tudi na neenakomeren teren. Kovina ima aerodinamični kontur. Motor se zažene z ročnim zaganjalnikom.

Garancijsko obdobje storitve je 3 leta, cena izdelka je 26440 rubljev.

Drugo mesto v bonitetni oceni motornih kosilnic bencina je zasedel model CHAMPION LM5345BS, fotografija na začetku članka. Širina reza 530 mm in visoka hitrost sta posledica namestitve ameriškega motorja s prostornino 6 litrov. z.

Obstaja desna in leva sprostitev trava. Višina reza je nastavljiva od 19 do 76 mm.

Zadnja velika kolesa povečajo prepustnost enote. Na njeni poti se izreže črvne luknje, le se lahko zataknejo na udarce. Ohišje kovin dodaja trdnost in težo.

Pomanjkljivosti vključujejo težko težo – 41 kg, brez mulčenja in potrebo po odstranitvi ročaja med prevozom. Cena izdelka je 32-35 tisoč rubljev.

makita-plm4621Makita PLM4621 je postala bronasta medalja za oceno najboljših kosilnic za kosilnice. Enostavnost in priročno upravljanje sta glavna prednost. Za mulčenje je šoba. Kosilnica je opremljena z ameriškim motorjem, ima kovinsko ohišje. Med pomanjkljivostmi so tudi pomanjkanje stranskega izmetavanja in neugodna zamenjava olja. Cena stroja za košnjo trate je 34-40 tisoč rubljev.

Related  Akumulatorska verižna žaga – specifikacije, modeli

Najboljša izbira kosilnice za hišo – video