črpalke blagovne znamke grundfosDansko podjetje GRUNDFOS razvija črpalke od leta 1945, od njenega začetka. Podjetje proizvaja črpalke grundfos različnih namenov v višini 20 milijonov na leto, njihov delež na svetovnem trgu je 50%. Skupina Grundfos ima v številnih državah lastne proizvodne zmogljivosti. Omeniti velja, da se zaradi finančne neodvisnosti skrb vzpostavi z reinvestiranjem, brez kreditnih obveznosti in je zasebno podjetje. Enako preberite o izbiri črpalnih postaj za počitniške hiše!

Zakaj so črpalke Grundfos na zahtevo

kakovost in zanesljivostOd ustvarjanja prvih vzorcev v prednostni nalogi, kakovosti delovanja in novega razvoja modelov, vključevanja inovacij v upravljanje. Rezultat je bila zaupanje v opremo, izdelano v okviru blagovne znamke Grundfos. Strokovnjaki menijo, da je po vsaki zahtevi mogoče najti potrebno črpalko Grundfos. Izključuje uporabo naprave za črpanje agresivnih tekočin in mineralnih olj. Črpalke danskega proizvajalca so večnamenske, lahko jih namestimo v različne sisteme, ob upoštevanju značilnosti modela:

 1. Majhna teža kompaktne naprave poenostavlja njegovo namestitev.
 2. Enote delujejo z nizkimi hrupami in nizko porabo energije;
 3. Regulacija črpalk Grundfos se izvaja samodejno, naprava se prilagodi določenim parametrom.črpalke grundfos različnih vladarjev

Pri izdelavi opreme proizvajalec uporablja najboljše materiale – nerjavno jeklo, litoželezo, titan. Uporaba in polimeri ne zmanjšujejo kakovosti izdelkov.

Sodobna linija vključuje smeri:

 • cirkulacijske črpalke enojno in dvojno z mokrim rotorjem in suhim tipom;
 • in površinsko Grundfos potopne črpalke za vrtine, vodnjakov in črpanje pretokom namakanja do 470 cc / h in tlak do 670 m .;
 • vodni konzol, ki se uporablja za črpanje tehnične tople in hladne vode v kotlovnicah, pri ogrevanju;
 • navpični presek, večstopenjski, vključno s povečanjem tlaka;
 • bloka in potopne črpalke za črpanje gospodinjskih odplak.

V okviru več kot sto modelov, razvitih in podjetje še naprej ustvarja nove naprave, opremljene s programsko opremo, imenovano “pametno”. Črpalke so v povpraševanju in zaradi razvite servisne mreže.

Če želite izključiti nakup nadzorne naprave, morate kupiti črpalke in dodatke v prodajnih centrih. Garancija ni navedena samo na izdelku, na katerem koli nadomestnem delu, kupljenem od proizvajalca.

Vrste potopnih črpalk

potopni grundfosOprema vgrajen v plast tekočine v vrtinah, jamice ali rezervoarji odprto ohišje, v katerem je motor nameščen v zaščitno in delovno površino. Posebna oblika ustvarja nepredušno predalček za motor od potopnih Grundfos črpalke. Potopi globlje v aparat na posebnem kablu.

Related  Področje uporabe kultivatorja Texas

Obstaja več vrst podvodne opreme:

 • vibracijski;
 • centrifugalna;
 • drenažna serija KP.

Vibracijske črpalke imajo preprosto obliko in relativno nizke stroške. Delovno območje orodja je omejeno na globino 50 m. V sloju na pesku je urejena večina filtrirnih vodnjakov.

Princip delovanja temelji na vzpostavitvi magnetnega polja v tuljavi med prehodom električne energije. Jedro vibrira, dviguje in zniža povezano membrano. Gibanje zaslonke ustvarja vakuum v komori, ki je posledica vode polnjenje komore. Pri stiskanju v prostor, membrane, voda dvigne steber, ki je na razelektrenje pojavi na površini tulca. Zahvaljujoč moderni kontrolni enoti je proces pod nadzorom. SP, serija vsebuje potopne dobro Grundfos, ki lahko služi umazane vode, z zmerno količino abrazivnih delcev. Njihova produktivnost doseže 470 m3/ uro, tlak – do 670 m.

Serija SQ predstavlja centrifugalne črpalke za delovanje v precej pod zalivom. Delovno telo je centrifugalno kolo ene ali več stopenj vzpona. Ko se rotor vrti, se voda dvigne vzdolž stene komore v cev za praznjenje. Črpalka se uporablja v tesnem ohišju. Linearna dimenzija izdelka je odvisna od globine vdolbine, za globoke črpalke pa lahko doseže 2,5 m.

drenažna črpalkaOdtočno črpalko serije Grundfos KR se lahko uporablja kot potopna črpalka, ki dviguje vodo z globine največ 50 m. CR pomeni, da je črpalka izdelana iz nerjavečega jekla. Naprava deluje v kanalizacijo, črpanje domačih kanalizacij.

Prednost naprave:

 • lahko črpajo vodo z vključki do 10 mm v premeru;
 • obstaja zaščita pred suhim tekom in pregrevanjem;
 • Obstaja avtomatsko plavajoče stikalo;
 • Izvedba iz nerjavečega jekla omogoča črpanje različnih tekočin.

KP črpalke imajo nizko porabo energije, med delovanjem oddajajo majhen hrup, se tekočina prečrpa do 8 kock na uro na čelu 5 metrov. Vredno je izdelek, odvisno od značilnosti 190-230 $.

Grundfos črpalke so namenjene za uporabo v domačem okolju, je uspešnost, ki je pomenila izboljšano zaščito proti koroziji, v zapisu za imajo serija črko O. Ko je označevanje črko E, oprema spada v “pametnih” serije, prodane s stikalno omaro, ki je programiran na želene nastavitve .

Nepogrešljiv pogoj za neprekinjeno delovanje stroja je upoštevanje navodil za uporabo. Priročnik je napisan v dobrem ruskem jeziku z barvnim dizajnom. Namestitev filtra pred črpalko je obvezna tudi pri črpanju čiste vode.

Related  Kupite električni kultivator za poletno rezidenco – pospešite gojenje zemlje

Odpravljanje težavSamodejno odpravljene napake in metode odprave so opisane v navodilu. V drugih primerih se v specializiranih delavnicah popravi drago opremo. Cene storitev so na voljo vsem.

S svojimi silami se takšni problemi odpravijo:

 • črpalka se je izklopila – preverite, ali napetost ustreza nominalni vrednosti;
 • se ne vklopi, preverite napajanje, preklopite gumbe za zaklepanje;
 • izklop med delovanjem – preverite napetost, ohladite ohišje;
 • pogosto vklaplja in izklaplja – sistem zraste;
 • tam je bil vibracij – preverite gori.

Če izpolnjujete zahteve, brez opominov, oprema danske družbe dela 8-10 let.

Video pregled globoke Grundfos črpalke