Enostaven bencin pri delu na kmetijiČe imate pri roki zelo kakovosten bencin, lahko poletni prebivalec v nekaj minutah kosi vegetacijo na ogromnem prostoru, medtem ko porabi najmanj časa in truda. Uporabniki, ki potrebujejo bencin črpalko, ocena najboljših modelov bo pomagal izbrati tistega, ki bo zanje postal dragocen nakup. Danes v trgovinah lahko vidite več deset modelov različnih proizvajalcev. Izbira kakovostnega, preprostega in poceni modela je dokaj težka naloga. Navsezadnje ima vsaka bencinska črpalka določene prednosti in slabosti. Če želite obvladati nalogo, je treba razmisliti o več modelih in jih razdeliti v ustrezne kategorije. Da bi se seznanili z najpomembnejšimi značilnostmi, pri čemer so ocenjevali najboljše bencinske črpalke: cena, teža, zmogljivost. To bo omogočilo vsakemu potencialnemu kupcu, da izbere kategorijo, ki upošteva prednostne parametre za to.

Najboljši proračunski bencini

Narediti bonitetno oceno najboljših bencinskih črpalk, najprej bodite pozorni na proračunske modele, ki stanejo do 7 tisoč rubljev. Mnogi poletni prebivalci jih raje – orodja so kompaktna, enostavna za uporabo in, kar je najpomembnejše, pri nakupu ni treba dati velikega denarja. Z njimi se lahko travi na vrtu zlahka kosijo, na majhnih tratah, okoli gredic, ob žive meje in vrtnih poteh.

Na prvem mestu v tej nominaciji si zasluži merilnik bencina Caliber 1200.

Benzocos kalibar 1200Ta model ima odlične lastnosti:

 • teža – samo 6,9 kilogramov;
 • moč – 1,62 KM;
 • zmogljivost rezervoarja za plin – 1,25 litra;
 • širina reza – 44 centimetrov.

Vse to bo uporabniku omogočilo enostavno obvladovanje precejšnjega dela, porabo za košnjo trave ali izravnavo travnika za najmanj časa in truda. Pomembna širina reza je ena od glavnih prednosti modela – celo veliko območje je mogoče obdelati v nekaj minutah. Pomembno je, da s tako impresivno značilnosti, bencinski tank je nizka cena – okoli 6 tisoč rubljev.

Širina košnje je odvisna od velikosti krova bencinske črpalke. Čim večji je ta parameter, manj je potrebno, da se opravilo opravi, da opravi opravilo.

Drugo mesto je vzel bencin Chas T 336, predvsem zaradi ne preveč visoke stroške s 6000 na 6500 rubljev.

Benzokosa Champion T336Na žalost je za številne parametre slabše od prejšnjega modela:

 • teža – 7,2 kg;
 • zmogljivost – 1,23 l. s.;
 • zmogljivost plinske posode je 0,85 litra.

Kljub dejstvu, da je širina reza modela precej dostojna – 40 centimetrov – ni bilo mogoče priti na prvo mesto pri imenovanju modelov proračunskega bencina. Najprej zaradi velike teže in precej nizke moči.

Še en uspešen model – CARVER PROMO PBC-43.CARVO PROMO PBC-43

Benzokosa Carver bo strošek kupca še cenejši kot prejšnji – 5500-6000 rubljev. Njene značilnosti bodo navdušile celo razvajene uporabnike:

 • teža – 8 kilogramov;
 • moč – 1,7 litra. s.;
 • zmogljivost rezervoarja za plin je 0,95 litra.

Velika moč je seveda glavna prednost modela. Na žalost, vse uniči veliko teže. Da, in širina kosnje pušča zaželeno – samo 25 centimetrov.

Related  Makita perforator je profesionalno orodje

Zapira vrh proračunskega bencinskega modela Huter GGT-800T.Bencinska črpalka GGT-800T

To je odlično orodje, ki ga lahko kupite za 6000 rubljev, vendar na žalost trpi iste pomanjkljivosti, ki jih ima model Carver. Torej, Husherjev bencinski stroj ima naslednje značilnosti:

 • teža – 7,1 kilogramov;
 • moč – 1,09 litra. s.;
 • širina trave – 25 centimetrov.

Čeprav je masni dobiček očiten, nizka moč in majhna širina košnje trave zmanjšajo privlačnost tega bencinskega pogona.

Najboljše bencinske črpalke

Izkušeni uporabniki bencina vedo, da je teža najpomembnejši parameter za ta orodja. Navsezadnje, ko delate, je treba instrument nenehno hraniti na teži, zato je tu vsak dodatni gram gram popolnoma občutljiv. Zato je treba lahke modele izločiti v ločeni kategoriji, čeprav imajo dostojno vrednost in nimajo visoke moči. Pri pripravi te ocene so bili najboljši bencinski avtomobili ocenjeni modeli, ki tehtajo ne več kot 5 kilogramov – celo daljše delo z njimi prinaša samo užitek in ne pušča utrujenosti. In to je tisto, kar potrebujejo dacha lastniki in ljubitelji dela v vrtu.

Običajno je masa črpalke za gorivo odvisna od velikosti in moči motorja. Toda uporaba modernih, lahkih materialov lahko bistveno zmanjša maso instrumenta, zaradi česar je bolj priročno.

Na prvem mestu se je zanesljivo pojavila bencinska črpalka PARTNER XS.

PETROL XSIn to ni nesreča – ima odlične lastnosti:

 • moč – 0,95 l. s.;
 • širina obdelave – 41 centimetra;
 • teža – 3,5 kg.

Energija je precej velika, glede na to, da je bencinska črpalka partnerja tako lahka. Poleg tega lahko uporabnik po zaslugi te širine obdelave zlahka prekine travnik ali travo na velikem območju, ne da bi se počutil utrujen. Edino negativno – plinski rezervoar le 0,34 litra. Zaradi tega si pogosto vzemite odmor, da ponovno napolnite gorivo. Vse je v celoti kompenzirana s cenovno ugodno ceno – 6500-7500 rubljev.

Samo malo slabše od vodje kategorije bencinskega rezervoarja HITACHI CG22EJ.Benzocos HITACHI CG22EJ

Malo večje teže in malo manj moči ji ni omogočilo, da vodi TOP svetlobnih modelov.

 • moč – 0,85 litra. s.;
 • širina obdelave – 38 centimetrov;
 • teža – 4,3 kg.

Žal je Hitachi bencin v vseh pogledih slabši od zgoraj opisanega modela. Poleg tega, da bi pridobili to potomstvo japonske industrije, boste morali lupini iz najmanj 12 tisoč rubljev – dvakrat toliko kot za vodjo. Seveda to znatno zmanjša svojo privlačnost v očeh mnogih kupcev kljub odličnim značilnostim.

Nazadnje, zapira tri najboljše svetlobne modele bencinskega rezervoarja Interskol MB-43/26.Benzokosa Interskol MB-43

Njegovi parametri so:

 • moč – 1 liter. s.;
 • širina obdelave – 43 centimetrov;
 • teža – 5 kg.

Kot lahko vidite, presega zgoraj obravnavane modele tako glede moči kot širine obdelave travnikov. Njegova edina pomanjkljivost je velika teža – komaj je stopila v oceno tankega bencinskega rezervoarja. Torej, kljub veličastnim lastnostim, ki jih bo strokovnjak cenil, si bo uspela vzeti le tretje mesto. Vendar, zahvaljujoč zelo ugodni ceni – ne več kot 7 tisoč rubljev – kupci so na njem in, najverjetneje, bodo v prihodnosti. Mnogi uporabniki so pripravljeni dati dodaten kilogram teže, da prihranijo nekaj tisoč rubljev ali prijetno zmagajo na moči.

Related  Chrysopil Husqvarna – zanesljiva tehnologija za ljubitelje in profesionalce

Najboljše močne bencinske črpalke

Če iščete bencinsko črpalko, ki ne bo le obrezala travnik, temveč se bo spopadala tudi z velikim površjem, poraščenim z agresivnimi in trajnimi pleveli, bi morali dati prednost visoko zmogljivim modelom.

Prvo mesto v tej kategoriji zaseda bencinska črpalka Cedar BH-4500.Petrozos Cedar BH-4500

Ima odlične lastnosti:

 • moč – 6,1 litra. s.;
 • širina predelave 42 cm;
 • teža – 8 kilogramov;
 • zmogljivost rezervoarja za gorivo je 1,2 litra.

Seveda je teža precej velika – dolgotrajno delo z bencinskim črpalko ne bo delovala. Ampak, zahvaljujoč moči, lahko lahek in mlado travo ter posušene trajne plevele in celo velike grmovje. Z orodjem lahko obrezujete živo mejo. Poleg tega cena modela običajno ne presega 10 tisoč rubljev. Zato model pravilno odpira vrh najboljšega zmogljivega bencina.

Samo malo slabše zmogljivost, vendar znatno zmaga težo bencinskega rezervoarja Tatra Garden BCU-55.Tatra Garden BCU-55

Njene značilnosti:

 • moč – 5 litrov. s.;
 • teža – 6 kilogramov;
 • zmogljivost rezervoarja za gorivo je 1,2 litra;
 • širina obdelave – 41 centimetra.

Vsekakor je bencin v Tatra Gardenu dal tovrstno oceno samo zaradi manjše moči. Vendar pa je za mnoge uporabnike večji pomen dobiček v masi 2 kg. Moč modela je dovolj za učinkovito reševanje problema starih grmovnic, sušenja plevelov in drugih rastlin, ki dajejo veliko težav lastnikom manj močnega bencina. Poleg tega ne bo preveč drago – v številnih trgovinah je mogoče kupiti za 7-8 tisoč rubljev, kar zagotovo bo prijetno presenetilo kupca.

Ljudje, ki si privoščijo plačilo dodatnega denarja za maksimalno udobje pri uporabi opreme, bodo verjetno morali poskusiti bencin Makita DBC 4510.

Petrol Makos DBC 4510V njem je prijetno delo, zahvaljujoč nizki stopnji hrupa in natančno umerjenem ergonomiji. Membranski karburator zagotavlja odlične in stabilne zmogljivosti, tako kot pri celotnem bencinskem rezervoarju in v zadnjih gramih goriva. Moč modela je dovolj velik, da pomaga obvladovati vse plevel in celo mlada drevesa. Na splošno so značilnosti zelo dobre:

 • moč – 3,1 litra. s.;
 • teža – 7,9 kilogramov;
 • širina obdelave – 25 centimetrov.

Na žalost so parametri Makita veliko slabši od voditeljev. Je težji in ima veliko manj energije. Zato je uspela le tretje mesto. In če dodate, da v kateri koli trgovini pri nakupu morate postaviti najmanj 40 tisoč rubljev, postane jasno, zakaj je to redko vidno na primestnih območjih in na področjih – visoki stroški odražajo levji delež potencialnih kupcev. Celo odlična ergonomija in praktičnost dela ne morejo v celoti nadomestiti visokih finančnih stroškov.

Related  Ali je možno popraviti tesnila samostojno?

Četrto mesto v bonitetni oceni močnega bencina bo prosilo ljubitelje italijanskih izdelkov. Ja, na tem mestu je bila bencinska črpalka Oleo Mak Sun 420 T.Bencin Oleo Mack Sun 420 T

Čudovita ideja italijanskih mojstrov pelje v roke med delom.

Razporeditev motorja na vrhu palice zagotavlja najmanjšo obremenitev. Uporabnik se z njo dolgo časa ne počuti utrujen.

To prispeva tudi k visoki kakovosti sistema anti-vibracij – tudi takrat, ko robov neusmiljeno kosi plevela goščavi suhe stebla z tesen, uporabnik ne čutijo neugodje. Njene značilnosti:

 • moč – 2,2 litra. s.;
 • teža – 6,5 kg;
 • Delovna širina (linija / nož) je 40/25 centimetrov.

Zaradi velikosti krova, tudi če imate precejšen del dela, lahko z njo preprosto obvladujete, porabite najmanj časa in truda. Na žalost je za italijansko kakovost in odlično zasnovo treba plačati. In zelo malo uporabnikov so pripravljeni plačati za orodje skrbi za vrt 40-45 tisoč rubljev. To je strošek bencinskih črpalk v večini spletnih trgovin. Poleg tega ima model neločljivi bum, kar močno otežuje prevoz.

Končno, peto in zadnje mesto v TOP močan bencin je Hyundai Z 525.

Petrol Beacon Hyundai Z 525Na žalost je to mesto vzela le na prvem mestu zaradi svoje velike teže, čeprav ima odlično moč:

 • moč – 2,7 litra. s.;
 • teža – 10,9 kg;
 • širina obdelave – 25 centimetrov.

Srp Hyundai ima dovolj zmogljivosti, da ne samo enostavno pererubat grmovja in dreves, ampak debelino 2-3 cm. To je velika prednost, še posebej, če moraš delati na precej zanemarjeno področje, ki mora biti, kako bi v spodobno hitro.

Toda težka skoraj 11 kilogramov bistveno zmanjša privlačnost modela. Še vedno pa morate imeti izredno močne roke za delo s tako težkim orodjem za uro in pol. V 5-10 minutah se lahko roke začnejo utrujati, razen če ste redni v telovadnici. Zato ni mogoče reči, da je otrok podjetja Henday razširjen. Treba je opozoriti, da bo ta model strošek kupca veliko cenejši od tistih, predstavljenih zgoraj. V številnih trgovinah je mogoče kupiti samo za 15-16 tisoč evrov. Torej, če je pomembno za vas zanesljivost, kakovost, odlične zmogljivosti in ne previsoka cena, je mogoče, da je to mejo bo najbolj uspešen nakup.

Zdaj, ko imamo največ informacij o izdelkih znanih blagovnih znamk, bi morali imeti možnost, da zlahka najdejo in kupijo natanko za živo mejo, ki ne bo razočaral niti v letih redne uporabe.

Video pregled motokosam husqvarna – video