melon syltetøy for vinterenVinterbehandlingen tillater ikke bare å redde nyttige vitaminer, men også å nyte frukt og bær på et tidspunkt da sesongen er ferdig. En deilig melon syltetøy for vinteren vil bringe aromaen fra den siste sommeren og fylle kroppen med nyttige stoffer.

Utrolig, inneholder melon mer vitamin C enn oransje sitrus, og jern er 17 ganger mer enn i melk. I tillegg har sammensetningen av bærene er kalsium, natrium, kalium, klor. Ernæringseksperter anbefaler å bruke melon for lever, nyrer, og også for revmatisme, gikt og anemi.

En stor mengde fiber aktiverer fordøyelsessystemet og bidrar til å redusere forhøyet kolesterol. Og det sammensatte silisiumet forbedrer tilstanden til huden og håret.

For syltetøy, velg en brønnmodig, og viktigst, duftende meloner. Siden melon i seg selv er veldig søt, tilsettes sitronsaft eller sitronsyre i syltetøy – slik at smaken ikke blir for saftig. Erfarne husmødre anbefales å lage mat i små porsjoner, siden med et stort antall produkter er det fare for å fordøye melon.

For å gjøre syltetøy tykt, blir ikke vann tilsatt under tilberedningen.

Noen av de mest populære oppskrifter for melon syltetøy for vinteren er presentert nedenfor.

Aromatisk melon syltetøy (skiver) med ingefær

syltetøy fra melonskiverFor matlaging trenger du melon og sukker i forholdet 1: 1. Melon kutt, velg frø, skrell og kutt i små biter.kutt i terninger

Stykker av melon helles 0,5 kg sukker og går over natten, så hun la juice.fyll en melon med sukker

Boblet bringe sirupen oppnådd (sammen med stykker av melon) til å koke, tilsett 0,5 kg sukker, saften av en sitron eller 1 time. L. sitronsyre. Til slutt legger du en revet rot av fersk ingefær.brygge syltetøy

Related  Kalejdoskop av alle slags fyllinger for fylte sopp

Kok til klar i en time, rør om og om, slik at syltetøy ikke brennes. Klar-laget delikatesse bør ikke spre seg hvis du slipper det på en tallerken.

Når du bruker melon saftige varianter som gir mye juice, kan en times matlaging syltetøy ikke tykkere. Tilberedningstiden økes deretter, og ingefær og sitronsaft tilsettes ved slutten av tilberedningen.

Varm syltetøy er spredt i presteriliserte krukker. Vent i ca 10 minutter til dampen kommer ut, rull opp og dekk med et varmt teppe.

Jam av melon og sitron

syltetøy fra melon og sitronDenne fotopakken melon fra melon er forskjellig fra den forrige i konsistensen. De resterende delene i den er malt i en blender for å gjøre syltetøyet homogent. Denne desserten er ideell som fylling for pannekaker.

Melon i en mengde på 2 kilo for å fjerne alt overskudd og kutt i stykker.peel og kutte melon

En stor sitron kuttet i to halvdeler, velg bein og kutt i halvringer eller skiver. Samtidig er det ikke nødvendig å kutte skelen.vi kutter i ringer en sitron

For å fjerne bitterheten fra sitronskallet, bør den blancheres i varmt vann i 3-5 minutter. (i hele skjemaet).

Stykker av melon sovner med ett kilo sukker og legger på toppen sitronskiver. La i 5-6 timer for søppel.ingredienser med sukker

Kok billetten i en halv time, og legg til en kanelpinne.ser med syltetøy

Hakk syltetøyet med en blender til glatt (fjern kanelpinnen før).grind syltetøy i en blender

Mass protom på en langsom brann i ytterligere 10-15 minutter og rulle i steriliserte krukker.

Dessert av melon, kokt i sirup

melon dessertLekkert syltetøy fra en melon til vinteren oppnås hvis du lagker det i tre sett. For å gjøre dette, skal en stor sitron brennes med kokende vann og en grønnsakskutter, fjern kanten og tynn kutt den i strimler.klipp kanten

Related  Interessante oppskrifter for snacks til whisky for enhver smak

Med sitronmassen klemmes juiceen.klemme juice

Cook sukker sitron sirup: 50 ml kokende vann legge sitronsaft, legg den hakkede sitronskall og dekker 700 gram sukker. Hold på brann til sukkeret er helt oppløst.sukker-sitron sirup

Tilsett hakket melon (1 kg) og kom med koking. Slå av kokesonen og la arbeidsstykket stå over natten (i 12 timer).koke melon

Gjenta prosedyren to ganger, hvoretter syltetøyet helles over tankene og rulles opp.

Rask oppskrift av syltetøy fra melon

øyeblikkelig syltetøyHvis det ikke er tid eller ønske om å tinker med forberedelsen av melon, kan du bruke den akselererte måten å lage syltetøy fra en melon til vinteren.

Forbered sirupen: hell i 50 liter vann 50 gram sukker. Ett kilo skåret og skiver melon skal senkes i sirup, blanchere i 15 minutter.

Tilsett melonet en annen 1,5 kg sukker og kok til syltetøy tykkere. Til slutt legg 1 ts. sitronsyre og litt vanillin. Ferdig delikatesse å rulle.

Melon syltetøy i multivarket

syltetøy fra melon i multivarkOppskriften er litt som den forrige siden meloen ikke er dekket med sukker, men blir umiddelbart kokt i sirup. Forberedt syltetøy fra en melon i en multivark som følger:

 1. Melon med en vekt på 1 kg ren og passere gjennom kjøttkvern eller blender.Pass en melon gjennom en kjøttkvern
 2. Med en sitron (en) fjerner du zest og klemmer saften.
 3. På multivarka velger mode “steaming”, hell i en bolle med sitronjuice, tilsett hakket krydder og 1 kg sukker. Kok til sukkeret er helt oppløst.koker sirupen i multivarket
 4. Hell melonmassen og overfør multivarket til “Quenching” -modusen. Still inn timeren i 1,5 timer.syltetøy i multivarket
 5. Etter signalet på enheten kan syltetøy rulles om vinteren eller legges i kjøleskapet.

Cantaloupe melon og eple melon

eple melon syltetøyI stedet for en sitron for melon syltetøy, kan du bruke epler av sure varianter som diversifiserer den sukkerholdige søte smaken av bæren.

Related  Hvordan fryse asparges bønner for vinteren, bevare de nyttige egenskapene og attraktivt utseende?

Melon og epler skrell og frø og kutt i stykker. Nettvekten til selve massen skal være:

 • for melon – 1,5 kg;
 • for epler – 750 g.

epler og melon kuberTilsett ingrediensene til kozanok og rør, kok i 30 minutter.

Varm het kirsebær med en blender, hell 1 kg sukker og kok i en time og la den avkjøles.shredding med en blender

I en avkjølt syltetøy satt 1,5 ts. malt kanel, kom igjen til koking, skru brannen til et minimum og protomit en halv time. Å rulle

Jam av melon og bananer

melon-banan syltetøyFor de som liker veldig søte billets, er en oppskrift på syltetøy fra melon og bananer egnet:

 1. Jeg rydder melonen og kutter den. Netto vekt uten hud og frø skal være 850 g. Tilsett 800 g sukker og la det stå i 8-9 timer.
 2. Fra en sitron klemme saften og hell den i melon-billetten. Brew i en halv time.
 3. En annen sitron skoldet med kokende vann og skåret i ringer.
 4. Tre bananer er også kuttet i ringer.
 5. Legg citronen og bananene på pannen og kok til de blir myke.
 6. Bland syltetøy med en blender og kok til ønsket tetthet.

Glad familien din og koker dem med en uvanlig deilig melon syltetøy. Både voksne og barn vil elske det fra den første skjeen. Bon appetitt!

Videooppskrift på syltetøy fra melon og vannmelon