Alycha Tsarskaya i hagene i RusslandAlycha Tsarskaya ble avlet i Russland som følge av avl. Dette er et lite tre med en kompakt krone av gjennomsnittlig modningstid. Alycha er tilstrekkelig frostbestandig, litt skadet av sykdommer og skadedyr. Frukt er rund, gul i fargen, moden midt på sommeren. Gartnere merker den gode smaken, saftig, med en liten surhet.plenteous fjærdrakt Frukt er godt bevart, noe som gjør at du kan transportere uten problemer.

Egenskaper av sorten

Tsarskaya kirsebærblomstrerDe som ønsker å dyrke kirsebærplomme, bør bli kjent på forhånd med beskrivelsen og bildene av denne variasjonen. Et blomstrende tre er veldig dekorativt og vil være et pryd av en vårhage.

Alycha Tsarskaya er et selvfruktbart utvalg. For å oppnå en avling på stedet, er det nødvendig å plante pollinertrær.

De beste pollinatørene for kirsebærplomme anses å være selvfruktvarianter av kirsebærplomme, for eksempel varianterne Kuban-kometen, Naidena, Mara, St. Petersburgs gave.

Hvordan velge frøplante og stedet for planting

frøplanter av kirsebærplommeFør du kjøper, bør du nøye inspisere plantelivet. Det bør ikke være skade og spor av soppen. Rotsystemet til en god frøplante er utviklet, rotter er sunne, ikke rotte.

En rekke kirsebærplommer Tsarskaya er fraværende fra Rosreestr, derfor er det bedre å kjøpe materiale til planting i barnehagen.

frukt for syltetøy, compotes, geléStagnasjon av grunnvannstreet kan ikke stå, deres nivå bør ikke være mer enn 1,5 meter.

Hvis grunnvannet er nær overflaten, bør plomme plantes på en høyde og det er nødvendig å gi god drenering.

Det beste stedet å plante kirsebærplommer Tsarskaya vil være sørsiden, beskyttet mot vindene.

Hvordan plante en plomme riktig

regler for planting av kirsebærplommeLandingskassen på det valgte stedet skal utgraves på forhånd, slik at bakken krymper. Forbered jorden: Hagejordet er blandet med overgrodd gjødsel eller kompost, legg til aske, fosfor og kalium gjødsel. For sure jord, legg til slaktet kalk eller dolomittmel. Drenering helles i bunnen av gropen, en høy er dannet fra den tilberedte jorden, en plantelegg er plantet på den og røttene spres forsiktig. Hell deretter gjenværende jord og komprimer den. Nakkeplantenes hals skal være over bakkenivået. Etter planting er det unge treet vannet rikelig langs nær-sirkelen.

Korrekt planting av kongelig plomme og god etterbehandling vil garantere et langt liv i treet og rikelig årlig fruiting.

Ta vare på et tre

svar på riktig omsorgOmsorg for kirsebærplomme er enkel – vanlig vanning i tørrsesongen, sanitærfjær og danner høstbeskjæring, fôring og beskyttelse mot skadedyr. Skader på det i utgangspunktet larver av en møl-eater. For å beskytte seg mot dem, er treskuffen pakket med jakebelter, og samler jevnlig under trærne. Før blomstringen kan kronen behandles med et preparat fra møllen.

Related  Dyrking av petunia Surfonia: omsorg og reproduksjon av en blomst, foto

Et effektivt verktøy kan være plantet under et tre av planter som avverter sommerfugler og larver av malgen, malke, marigold eller marigold.

Korrekt beskjæring reduserer også sannsynligheten for pestskade på plommen.

I et bilde av et sunt fruktbærende tre er det tydelig at kronen ikke er tykkere og jevnt opplyst av solen. Sparsomme plantinger og rettidig sprøyting med soppdrepende midler vil forhindre sykdommen av moniliose i plomme – en vanlig soppsykdom. I gruppeplantninger for romslig vekst trenger hvert tre 9-12 kvadratmeter.

kirsebær plomme frukthagerHvis regionen kjennetegnes av frostvintre, er det nødvendig å forfalske nærbunnsirkelen med kompost, løvlark og lapnik før begynnelsen av kaldt vær.

Plante kirsebærplommer Tsarskoy – dette er et godt valg av enhver gartner. Det gir og upretensiøse treet vil gi en lang tid virkelig kongelig smaksprøving på sommeren og en rekke kompotter, syltetøy og gelé til vinteren.

Fantastisk kirsebærplomme i hagen – video