generator for sommerboligEn av typer spesialutstyr for å sikre uavbrutt strømforsyning til forstadsområdet eller huset er en elektrisk generator for dacha. Denne enheten kan brukes både permanent og midlertidig.

Konstant er denne typen kilde til elektrisitetsproduksjon brukt i fjerntliggende ferieleiligheter hvor det ikke er noe nettverk i det hele tatt, eller ofte er det avbrudd med strømforsyning via overheadledninger.

Midlertidig bruk av kraftgeneratoren blir utført i sjeldne tilfeller av hovedkilden for elektrisk kraft fra trafostasjoner. Den kan også brukes under friluftsliv (tilkobling av kjøleskapet, lys, ovner eller andre apparater), eller bruke i prosessen med bygging, reparasjon eller villa-hage Affairs (elektrisk verktøy tilkobling, utstyr, maskiner).

GassgeneratorDe fleste kraftgeneratorer opererer på drivstoff (bensin, gass, diesel). Med utvikling av innovative teknologier innen uavbrutt kraftkilder er vind- og solenergi-generatorer utviklet. Deres søknad er ennå ikke preget av massivitet på grunn av sin ufullkommenhet og kostnad. Videre kan vind- og solenergi-generatorer erstatte klassisk drivstoff, siden deres hovedkilder er naturlige krefter. Følgelig vil de være mer miljøvennlige enn dagens kjøretøyer.

De fleste sommerboere bruker strømkilder som kjører på bensin. Den optimale typen bensin generatorer for hytter er et minikraftverk. Det er i stand til å gi strøm, ikke bare huset, men hele landet økonomien.

Hovedtyper av generatorer for hytter og hus

Den elektriske generatoren i driftsmodus kan bruke flere typer drivstoff:

  • Bensin.
  • Gas.
  • Dieselbrensel (sololje).

I denne forbindelse kan vi skille tre hovedtyper av generatorer for hytter: bensin, diesel og gass.

mobil generatorFor periodisk bruk i forstadsområder eller i boliger er bensingeneratorer egnet. De kommer i forskjellige størrelser og kan ha forskjellig kapasitet til spesifikke behov (rekreasjon, fiske, turer, husholdningsbehov). Avhengig av generatorparametrene kan enheten gi strøm i opptil 12 timer uten avbrudd. Dette er en syklus av en drivstoff. Bensingeneratoren har ingen inkluderingsproblemer under noen værforhold, den er kompakt og relativt billig.

Related  Hvordan lage og installere en garasjedør med egne hender

Dieselgeneratorer varierer i kraft. Generatorer av denne typen har evnen til å operere over en lengre periode. De er som regel mer pålitelige enn bensin generatorer, men en størrelsesorden dyrere. Deres formål er å gi strøm til store landshytter med hjelpebygger og perifere gjenstander av husholdning.

Gass GeneratorGeneratorer som arbeider med gass har de samme funksjonene som andre typer kilder til autonom strømforsyning – elektrisitetsproduksjon. Men det er en funksjon som er produksjon av termisk energi. En gassgenerator for en dacha kan bruke forskjellige typer gass og blandinger (butan, propan, metan). Bruken av slike generatorer om vinteren vil sikre maksimal drivstoffeffektivitet. De presenteres i et bredt spekter: fra 1 kW til 24 kilowatt enheter.

Strømgeneratoren er et utmerket middel for bærbar strømforsyning i alle livssituasjoner i landet og i alle hjem.

Hvilken generator å velge det beste?

Valget av generatoren for å gi et veldig følsomt tema, det bør gjennomføres tar hensyn til mange nyanser. For eksempel, for et lite hus der du ønsker å tenne noen pærer og lage mat på en liten, bærbar elektrisk komfyr, ville være nok til å kjøpe minigenerator, med kapasitet opp til 2 kW, som opererer på bensin eller gass.

For en mer omfattende økonomiske behov må tas 7 kilovany bensin generator. I dette tilfellet er det mulig å gi god ernæring rosett grupper og dekke alle rom i et lite hus på landet, inkludert hvitevarer (vannkoker, juicer, blender, brødrister, liten komfyr én brenner).

For mer omfattende fasiliteter må skaffe kraftige dieselmotorer som er i stand til å arbeide for en lang tid, og gir strøm ikke bare huset, men også hjelpe lokaler og bygninger av ferien gården (komorki, paviljonger, lagerbygninger, garasjer, gatebelysning). Den eneste ulempen med denne typen generatorer er at de er lydere.

Related  Kumulative elektriske varmtvannsberedere – dette er økonomi og komfort

Spørsmålet om hvilke generatorer som skal velge for dacha er bekymret for de mange sommerboerne som ennå ikke har utført en kraftledning til nettstedet, eller ikke klarer å gjøre det. Derfor vil den grunnleggende parametervalg være det direkte formål med generatoren (hvilken kraft det krever for å produsere grunnleggende behov, husholdninger eller husholdninger).

Hvordan velge riktig generator (video)

Grunnleggende modeller

Å gi pålitelig hjemmekomfort og komfort er en av prioriteringene i den moderne sivilisasjonen. En viktig komponent i den generelle komfortmekanismen er valget av en elektrisk generator.

For å finne en passende modell, må du bruke generatoroversikten for dacha.

Det er grunnleggende modeller som har vist seg på den beste siden for pålitelighet, ytelse og drift:

Tysk generator HuterDen tyske produsenten Huter er i stor etterspørsel blant sommerboere. Langsiktig erfaring fra selskapet tillater produsere av ulike kapasiteter, som tilfredsstiller behovene til enhver forbruker i landet eller husholdningen. En av de mest populære enhetene til produsenten er modellen for bensingeneratoren Huter DY2500L. Dette er den perfekte kombinasjonen av pris / kvalitet. Strøm – 2 kW. Dette er nok til å drive flere pærer, en datamaskin, et kjøleskap og en varmtvannsbereder (elektrisk kjele).

Japanske generatorer Honda Power EquipmentDet japanske holdingselskapet HPE (Honda Power Equipment) har et spesielt sted på verdensmarkedet for elektriske generatorer. Holdings produkter er svært pålitelige og økonomiske. Hvert element i generatoren fungerer jevnt. Problemer med dem oppstår aldri. Den mest praktiske bærbare stasjonen for dachas er modellen Honda EU20i. Dette er en inverter generator, som kjører på bensin. På en bensinstasjon kan det fungere i ca 4 timer. Har et lavt lydnivå. Også oppmerksomheten til forbrukeren presenterte selskapet en kraftigere bensinmodell – Honda Stark 6500 HX. Kraften til denne enheten vil tillate deg å bruke på dacha selv ved sveising.

Related  Funksjoner og typer skyvedører med wicket

Generator Hammer GNR 5000 AReglene for å velge generatorer for dachas gjør det mulig å se på et annet kvalitetsmerke – den amerikanske produsenten Hammer og den høye kvaliteten GNR 5000 A, med en kapasitet på 5 kW. Å ha et slikt apparat, er det mulig å gi hele landet med strøm. En tanking i 25 liter. Det er nok for 9 timers kontinuerlig drift ved full belastning.

Elektrisk generator Glendale DP4000CLXTaiwanesisk produsent Glendale introduserte en kvalitetsmodell DP4000CLX, som opererer på diesel. Den er utstyrt med en automatisk spenningsregulator, slik at den fordeler brenselforbruket effektivt med strømforbruket. I denne modusen vil generatoren løpe i ca 9 timer. Tankens kapasitet er 12,5 liter.

Hvis vi sammenligner eksisterende modeller av elektriske generatorer, kan vi konkludere med at hver av dem har sine egne særegenheter, fordeler og ulemper. Så hvilken generator er bedre?

Svaret på dette spørsmålet bør søkes på selve dacha. Vi må bestemme hva generatoren er for, hvilke funksjoner som skal utføres, hva slags arbeid skal brukes, hvilken kapasitet den skal ha og i hvor lang tid.

Det kan bare bemerkes at dieselgeneratoren er konstruert for lengre drift og gir mer energi.

Hvis en person ikke bor i landet i lang tid (permisjon, helg, sesong med planting og høsting), er den mest brukte typen billigere, bensindrevne generatorer.

Innovativ utvikling – gassgeneratorer, som viste seg relativt nylig, kan i fremtiden helt eller delvis erstatte de klassiske versjonene. Den endelige avgjørelsen om valg av den optimale versjonen av generatoren forblir for sommerboere.

Hvordan velge en generator for sommerbolig (video)