Fordeler og ulemper med plastkassetterArbeid på bakgården eller hytta er alltid knyttet til dyrking av grønnsaker og blomster. Hver andre gartner prøver å dyrke frøplanter på egen hånd ved hjelp av en rekke tilpasninger og nye agrotekniske løsninger. Så nylig inneholdt hageutstyr kassettforms for dyrking av frøplanter.

Varianter av kassetter tillater dyrking i husholdninger og drivhusforhold kimplanter med et fullt dannet rotsystem, som er i stand til raskt å bosette seg i det åpne bakken og gir høy og høy kvalitet høst.

Seksjon beholder beregnet for dyrking av planter skuddene har ulike formet form og er klassifisert i plast og torv med et spesielt brett for å bevare fuktighet og skaper renhet innenfor stativer eller topper, som utsettes sådd frøspiring og komforten med å bære og transport. Plastkassetter for dyrking av frøplanter Seksjonskassetter til frøplanter foto Lette former av ulike dybder tillater voksende plantedyr av absolutt noen planter, noe som gjør det til et beskyttet miljø for vegetativ utvikling før og etter landing i det åpne bakken. Kassetter for frøplanter er de gyldne middelene mellom bruk av potter og besværlige frøplanter.

Fordeler med plastkassetter til frøplanter

Metoder for dyrking av frøplanter i kassetter

Den agrotekniske teknikken for bruk av kassetter til frøplanter er enkel og avviger ikke mye fra metodene for dyrking av frøplanter i andre beholdere. Mange celler kan vokse et stort antall skudd, og sparer plass for å sikre sin fulle vegetasjonsperiode før utgivelsen av det første bladverket.

Den tomme cellen er fylt på forhånd fremstilte primer har en lett og porøs struktur som er anriket på alle næringsstoffer som er nødvendige mikro- og makroelementer, som er sådd frø, løker eller skuddene er plantet blomster og busker. Etter såing er moldene dekket med en film og holdt i et temperaturregime på 25 ° C i et ventilert lyst rom.

Related  Hvorfor betene ikke vokser i hagen – en oversikt over hovedårsakene

såing i frøkassetter for frøplanter

For å hindre stagnasjon av fuktighet i cellene, blir det laget hull i dem for å unnslippe overflødig fuktighet.

Vanning av kassettplanter utføres hensiktsmessig ved hjelp av en forstøver sprøytende vann på mikrodråper.

Når en viss periode med vegetativ utvikling er nådd, blir plantene fra plastbeholdere enkelt fjernet og plantet i friluft.

planting seedlings fra kassetter til bakken video

Torvkassetter er den reneste kule for dyrking av planter når det gjelder økologiske og biologiske aspekter ved agroteknologi. Frøplanter med torvbeholdere plantes i åpen mark, da under påvirkning av fuktighet og andre klimatiske bestanddeler dekomponeres i jorden, og etterlater mikropartikler nyttige, gjødslings jord i den.

Plastbeholderen har en gjenbrukbar eiendom og er gjenstand for vask og rengjøring, mens torvkassetter for frøplanter er et engangsprodukt.

Fordeler med kassetter for frøplanter

Bruken av kassettforme for dyrking av planteliv har en rekke fordeler:

 • fastsetter muligheten for å vokse hver enkelt skyting i isolerte forhold som forutsetter og sikrer en sunn utvikling av planten;
 • skaper optimalt gunstige forhold for utvikling av et kraftig rotssystem av planter og de samme utviklingsbetingelsene for alle elementer av frømaterialet;
 • eliminerer bryet forbundet med plukking av frøplanter;
 • skaper behagelige forhold under dyrking av frøplanter på grunn av dens kompaktitet;
 • fastsetter rask planting av frøplanter i det åpne bakken og tillater ikke skade på rotsystemet;
 • har en lav pris, som bestemmer besparelser under kostprisen inkludert i kostprisen på frøplanter;
 • Plastbeholderen er lett i vekt og har en hardaktig veggtetthet, som tillater driften i flere plantingsperioder;
 • På grunn av ulike former, diameter og dybde tillater kassettformene dyrking av en helt fullstendig naturlig liste over planter;
 • torvemballasje er en utmerket gjødsel for jord etter kvalitativ nedbrytning;
 • Kassetter for frøplanter er komfortable både i det fysiske perspektivet og i det estetiske.

Related  Tips – hvordan å vokse dill hjemme

Det riktige valget av kassetter for dyrking av frøplanter

I motsetning til et stort utvalg av kassettformer for frøplanter, går gartneren tapt i formodning, noe som fortsatt er en modifisering av disse å velge, slik at de ikke blir fanget.

De viktigste egenskapene til produktene, som må være oppmerksom på:

 • Dimensjonale egenskaper og instruksjoner for bruk av kassettforme fra produsenten;
 • Fremstillingsmateriale: Tett plast eller ikke for tett og porøs struktur av torvformer;
 • Bruk ved fremstilling av ikke-giftige materialer og forholdet mellom naturlig og kunstig, lik 70 til 30%; gi preferanse til former for polystyren og torv uten alle slags urenheter bestanddeler;
 • kostnaden av kassettforme;
 • Tilstedeværelsen av vakuumemballasje, som indikerer riktig lagring av kassetter, spesielt dette er sant ved kjøp av torvprofiler;
 • hvis det ikke er noen instruksjon for bruk, så er valget gjort i henhold til agrotekniske normer for planteutvikling;
 • å velge deler etter cellens størrelse, er det verdt å kjøpe en mugg med en liten dybdybde, i kraft av å sikre effektiv planting i tilfeller av overgrodd av frøplanter eller skudd.

Å vite om de former under frøplantene er de viktigste egenskapene, kan vi trygt få til å fungere, og i samsvar med alle oppdrettsbetingelser og standarder, for å vokse sunn og sterk plante med den hensikt å oppnå høy avkastning og store blomster.

Den metode for voksende planter i plast og torv seksjons former hjemme eller i veksthus er like effektivt, men som en til å gjelde i praksis, bør bestemme seg byrder for dyrking og planting, sikrer komfort tilleggs forhånd på bekostning av testing på hans tomt.

Related  Hva betyr de gule og hvite årene i vannmassens masse?

Video: Hvordan lage kassetter til frøplante selv