potet juice Poteter er et uerstattelig vegetabilsk produkt, men bare etter matlaging. Frisk potet juice, fordelen og skadene avhenger av kvaliteten på råmaterialet, er en medisinsk drink. Mottaket skyldes noen begrensninger på helse, dosering og varighet av kurset.

Riktig forberedelse og sammensetning av potet juice

juicingRåmaterialet til den medisinske drikken er poteter. Det er viktig å finne knoller som vokser med minst dressinger og behandlinger i vekstsesongen. Potet, som en svamp, absorberer fra bakken, absorberer fra luften hele periodiske bordet. Derfor er det viktig å bruke et miljøvennlig produkt.

Kilden kan bli din egen sommerbolig. Til medisinske formål velges poteter av middels størrelse fra sunne busker. Han bør ikke ha et grønt belegg på huden. Bruk poteter, fra 2. august. Dette er dagen for den første forfriskningen av unge poteter. I februar, selv i en kald kjeller, mister poteter sine nyttige egenskaper for behandling.

Til potet juice i stedet for nytte forårsaket ikke skade, i markedet kjøper dacha-eiere bare produkter fra husholdningen. I store områder er vekstteknologien basert på intensiv fôring.

Hvorfor det uprøvde produktet er farlig, man kan forstå fra den kjemiske sammensetningen av saften. Den inneholder 30 elementer, hvorav mange er svært sjeldne i andre dyrkede planter. Fullt vitaminsett for gruppe B, gjør tilstedeværelsen av vitamin C, E og PP det mulig å styrke enzymets serie av kroppen.næringsverdi av poteter

Til stede i sammensetningen:

  • aminosyrer;
  • potetprotein tuberin;
  • fenolske stoffer;
  • pectins.

En slik rik sammensetning er ikke representert av noe produkt. Elementer er inkludert i et sett med lunger for assimilering av organiske forbindelser. Imidlertid er det den komplekse kjemiske sammensetningen av potetsaft som kan være til nytte og skade hvis produktet blir misbrukt.

Under varmebehandlingen bryter noen av næringsstoffene ned, en del går over i løsningen eller endres. Derfor jo raskere den friske juice er full, desto mer næringsstoffer kommer inn i kroppen. En annen forutsetning er begrenset bruk av drikke. Stoffer som er gunstige for kroppen i små mengder, med ukontrollert applikasjon, kan bli en gift.

Du kan ikke tilberede juice fra frosne poteter, fra knoller med grønn hud. Den cellulære sammensetningen av et slikt produkt inneholder mye solanin, et giftig stoff. Spirete knoller er heller ikke egnet.

Bruk av juice i lang tid er uakseptabelt. Juice har en skadelig effekt på bukspyttkjertelen, muligens en forstyrrelse i balansen mellom prosesser i kroppen

Virkningen av potet juice på menneskekroppen

potet juice som en medisinDet er rå poteter smakløst og lite bra fra det. Juice fra råproduktet brukes i folke- og offisiell medisin. Fordelene med potet juice er bekreftet av offisiell forskning.

Sammensetning av potet juiceDen fysiologiske effekten av helbredende drikke på kroppen er basert på en stor mengde stivelse. Med problemer i mage-tarmkanalen, det omslutter organens vegger og blokkerer slimhinnen fra pepsin av magesaft. Det bør bemerkes at drikken senker surhet i fordøyelsessystemet.

Med gastritt mot en bakgrunn av redusert surhet, kan du ikke ta potet juice. Drikken har en alkalisk form, nøytraliserer syren, som ikke er nok.

Potet juice hjelper med ulike plager:

  • assosiert med ulike inflammatoriske sykdommer:
  • for å rense leveren. nyre, tarmkanalen;
  • nøytraliserer giftige stoffer og fjerner dem fra kroppen;
  • bidrar til metning av kroppen med mineraler og vitaminer.

For behandling av potet juice er kroppen forberedt på forhånd. I 3 dager er det nødvendig å ekskludere fra menyen proteinmatvarer som ikke er av vegetabilsk opprinnelse. Jo lengre siktet på et vegetarisk diett, jo mer effektivt blir resultatet. Krydret mat er uforenlig med mottak av juice. Før behandlingsstart, bør du fordoble fordøyelseskanalen med enema. Forbered kroppen på samme måte, og timeplanen for å ta en helbredende drikke, avhenger av årsaken til at du må ta en drink.

Før du bruker potet juice til medisinske formål, er det nødvendig å konsultere en lege. Det er kontraindikasjoner for bruk, spesielt for diabetikere, problemer med bukspyttkjertelfunksjon.

Mottak av potet juice for ulike plager

potet juice mot sårMed ulike sykdommer, hvordan å drikke potet juice, bestemmer helbredet. Han setter kurs og mengde drikke, som ikke måles med briller, spiseskjeer.

Hvis en pasient lider av et duodenalt sår, foreskrives 2 sykluser på 10 dager for ham. I en halv time før du spiser, må du drikke 10 ss juice. I løpet av dagen brukes saften 2-3 ganger. I løpet av denne tiden vil sammensetningen skape en beskyttende film på veggene som fremmer sårheling. Det er 2 kurs med en pause på 10 dager. Mer ta juice i et år bør ikke være.

Kartoffelsaft i pankreatitt brukes som en cocktail. Sammensetningen er fremstilt ved å ta 12 ss gulrot- og potetsaft. Drikk en blanding av juice du trenger bare om morgenen på tom mage. Behandling varer to kurs i ti dager, resten er ti dager. Sekundær behandling kan gjentas ikke tidligere enn 3 måneder i samråd med legen.

Pasienter med hypertensjon som tar en helbredende drikke, vises om morgenen på tom mage, etter oppvåkning, i 10 dager. Resultatet vil bli synlig om noen dager. Kroppen er mettet med kalium og magnesium, hjertemuskelen styrkes. Men du kan ikke gjenta mottaket av juice til 20 dager senere, for ikke å overbelaste andre organer. Dosering er standard – 10-12 skjeer i en dose.

Kartoffelsaft med gastritt reduserer halsbrann. Redusere surhet reduserer de aggressive egenskapene til magesaft. Stivelse, innhylling av spiserørets vegger og mage er sydd opp betent vegger.

Juice reduserer giftighet hos gravide kvinner. I første trimester bidrar det til å takle kvalme, i andre – med halsbrann, og er alltid et middel for forstoppelse. Ta juice om morgenen og om kvelden, i 7 dager med en pause. Hvis resultatet oppnås fra første gang, trenger du ikke å misbruke.

Juice fremmer helbredelse og mykning av hemorroider. Wetted servietter blir brukt på problemstedet i opptil 3 uker. Sprekker er strammet, smertefulle manifestasjoner reduseres.

spinning av potet juiceFerskt tilberedt potet juice til lang tid folkemusikere behandler trofiske sår og brenner på kroppen. Poteter passeres gjennom en juicer eller gnidd, presset juice, det åpne såret påføres med en vattpinne, toppen påføres på en potetoppslemming. Smerten senker, sårene strammer raskt.

Tøm og styrke kroppen ved hjelp av juiceterapi – beslutningen av en person som overvåker helsen. En gang i året i 10 dager om morgenen på tom mage for å drikke 12 ss juice, og effekten vil bli merkbar på ansiktet.

Litt historie

historie av poteterPoteter, som et produkt, kom inn i kulturen for 14 tusen år siden. I Europa kom en grønnsak i 1565, i Russland – i 1698. Poteter i Russland ble introdusert voldsomt, opp til opptøyer. I begynnelsen ble mennesker forgiftet av uspiselige balabolks og spiste dem for mat. Bønder lærte å bruke knoller bare i slutten av det 18. århundre.

Video om behandling med potet juice