havtorn med honning“Blandet blanding” i kampen mot forkjølelse – det er havtorn med honning. To av de kraftigste ingrediensene, som inkluderer hele vitaminkomplekser og dusinvis av mikroelementer, er virkelig helbredende. Denne uforlignelige blandingen er vellykket brukt mot virus-, smittsomme og andre sykdommer.

I en syltetøy eller et lager kan du legge til druer, epler, pærer, granatepler, blommer, gresskar og andre høstgaver.

Høst Gaver til Jam

Nyttig effekt

Universaliteten av denne tandem av naturlige komponenter er fantastisk. Ved hjelp av et slikt folkemedisin behandler sykdommer av forskjellig plan. Tilstedeværelsen av B- og C-vitaminer har en styrking på kroppens forsvarssystem: immunitet og funksjon av skjoldbruskkjertelen. Inkludert i sammensetningen av organiske syrer og alle slags sukker blir lett fordøyd i kroppen. Til de nyttige egenskapene til havtorn med honning, inkluderer eksperter også følgende alternativer:

 • healing;
 • foryngelse (stimulerer regenerering av vevsfibre);
 • antiseptisk effekt (destruksjon av virus, sopp og bakterier);
 • rensing (bidrar til fjerning av toksiner, kolesterol, stråling og giftstoffer).

influensavirus og bakterier beseiret havtorn med honningBlant annet bør dette produktet tas av gravide kvinner. Den fremtidige morens organisme er mettet med kjemiske elementer og vitaminer som støtter immunforsvaret, så vel som andre systemer. Havtorn med honning vil beseire kreftceller og urolithiasisDenne mirakelhjelpen brukes også til forebyggende formål og som terapeutisk sirup i onkologi, urologi eller gynekologi. Som i et annet stoff, går skade og nytte av havtorn med honning alltid hånd i hånd. Begge disse gaver i naturen er farlige allergener. Derfor, før du starter et behandlingsforløp (forebygging) er det viktig å konsultere en lege.

Frøken av havtorn har en meget høy prosentandel surhet. I denne forbindelse kan den ikke bli båret bort ved å lide magesår eller gastritt.

Kunsten å lage Honey Sea Buckthorn

Te med honning og havtorn oljeI folkemedisin brukes ikke bare fruktene av busken, men også bladene, barken og grenene. Så, riktig forberedt samling gjenoppretter hårets struktur og forbedrer hudens tilstand, renser den. Og det blir utrolig jevnt og silkeaktig. Bruk produktet av gyldne bær i følgende typer:

 • te;
 • juice;
 • sirup;
 • i frossen eller frisk form;
 • olje;
 • cocktail;
 • infusjon;
 • jam;
 • buljong;
 • som en blanding.

Related  Phalaenopsis Orchid – Butterfly blomst trenger spesiell omsorg

Mange av disse medisinene behandler urolithiasis og kronisk nyresykdom. De viktigste oppskriftene for å lage buckthorn bær med honning er husmødre.

Oppskrift # 1: juice

fersk havtorn og juiceFølgende ingredienser må blandes grundig til homogen. For alle helt oppløst, kan du sette drikken på et varmt sted. Så hovedkomponentene:

 • Ferskpresset juice av bær (fra 3 til 5 glass);
 • 2-3 ss. l. akacia honning;
 • 250 ml vann (bare ikke fuktig);
 • myntebuljong (0,5 glass).

Hold drikken i kjøleskapet. Før bruk er det ønskelig å varme opp slik at det ikke blir kaldt i halsen. Drikk en kopp om dagen.

Oppskrift nr.2: Cocktail

Havtorn med honning i cocktailerEn drink som er blandet med alkohol og krydder, regnes som en gjenopprettingsstyrke. Derfor, før du gjør havtorn med honning, er det viktig å kjøpe krydder, vin, vodka eller konjakk på forhånd. Nå kan du trygt lage en cocktail av disse ingrediensene:

 • to teskjeer av honning;
 • sitronsaft (fra flere skiver av sitron);
 • 50 g frukt (pre-grind og hell kokende vann – 250 ml, forlater i en halv time å insistere);
 • halvdrikker av alkoholholdige drikker;
 • fyll opp med en klype kanel, en kvist av vanilje (mynte) eller ingefær.

cocktail ingredienser - konjakk og sitronBland ingrediensene i en krukke. For best effekt, dekk den med en lue nylon og rist den 5-10 ganger. Å drikke en slik duftende cocktail anbefales etter en hard arbeidsdag for å lindre tretthet. Influensa, avitaminose og SARS er en god grunn til en slik essens. En slik stor drink og er egnet for vinteren, fordi resept buckthorn og honning er i forbindelse med “ild vann”, som betyr at den helbredende effekten vil øke med 4 ganger. Cocktail kan sikkert fryse selv i engangs kopper.

Ved temperaturer over 60 ° C og eksponering for direkte sollys, mister honning nesten alle de nyttige stoffene. Derfor anbefales det ikke å lage mat eller behandle det med damp.

honning kan ikke oppvarmes

Oppskrift nr. 3: avkok

blader av havtorn og mynteStråling er samfunnets gissel. Det påvirker tarmens vegger, som under sin handling blir ødelagt. Toksiner går inn i blodet og forgifter hele kroppen. Konsekvensen av dette er maligne organtumorer. friske havtornet bærEt unikt middel for å forhindre kreft er havtorn med honning, og spesielt bladene på denne busk. For en slik avkok skal vertinnen ta følgende trinn:

 • ta to håndfuller av tørket (friskt) blad av busken, samt 20 bær og slipe med 3 grener av mynte;
 • Hell opp samlingen med kokende vann (3-4 liter);kokende vann til fremstilling av medisinsk drikke
 • la det slå seg i 7-8 timer;
 • Bruk en sil (klut), spenne blandingen;
 • legg til honning 2-3 ss. l (etter smak).

Related  Foto med beskrivelse av arter og varianter av innendørs blomst kalatei

Hvis mulig drikker konsumet i en måned. Noen mennesker drikker det, ikke vann. Hver av disse oppskriftene av havtornet bær med honning kan utvides med andre ingredienser. For eksempel tilsettes noen dråper smør, kokt fra disse bærene, til juice, avkok eller en cocktail.

Vinter blanks

syltetøy fra havtornetStudent vintre bærer med seg ikke bare frost, men også virusinfeksjoner. I løpet av denne perioden av året er organismen mest utsatt for virus og trenger en ekstra tilførsel av vitaminer for å bekjempe dem. All nødvendig sammensetning av beskyttelseselementer er inneholdt i gyldne bær og i bi-produkter. Lag havtorn med honning for vinteren, oppskriftene av blankene er gitt under, en utmerket investering i helsen til familien.

Det er veldig nyttig å spise frossen havtorn, fordi når den fryses, beholder den mer enn 85% næringsstoffer.

Alternativ 1

Cooking:

 • Rengjør og slip 10 stykker valnøtter;peel nøtter
 • 2 kopper modne bær for å male på en blender og det oppnådde substratet for å tørke gjennom en sik for å rense avfallet;skylle havtorn og filter
 • Bland 250 gram floral (helst flytende) honning med juice og nøtter;
 • Hell i skuffer og rist litt (trykk på beholderen på bordet);
 • pakket i en fryser.

For delikatesse av smak, gir gode mestere med matlaging tilbud for å legge til litt appelsinskall, så vel som kanel. naturlig honning og kanelpinnerDe vil gjøre drikken mer duftende. Vanilje vil også være et flott tillegg til dessert. Nesten alle oppskrifter for å lage havtorn med honning til vinteren må bruke flytende komponenter. Derfor er kandisert nektar ikke egnet for frysing.

Siden det er ganske enkelt å lage havtorn med honning, er det mulig å lage slike friske frukt desserter gjennom hele høsten. Tross alt er den maksimale oppbevaringsperioden for slik gelé i kjøleskapet 30 dager.

Alternativ 2

sukker og bær for utarbeidelse av havtornet honningI sesongen av epidemier kan ikke gjøre uten den mirakuløse tindved honning – alle de kjente sirup basert på bær og sukker. For å forberede det vil du trenge:

 1. 1 kg kjøttmasse. For å gjøre dette må du bli kvitt pits. Jeg slår årene i kjøttkvern. Deretter velger du frøene og separerer papirmassen fra kaken med en sigte. Det er imidlertid verdt å skyll opp høsten og tørke frukten på et håndkle.slipe og spenne havtorn
 2. De resulterende potetmos skal males med sukker (fra 2 kg). Du kan ta en vanlig potetglidebryter.
 3. Blandingen blir igjen i flere timer (fra 3 eller mer) for å fullføre oppløsningen av sukkeret, omrøring av og til;
 4. Blandingen skal legges i en panne (fortrinnsvis emaljert) og kokes. Etterpå la det koka i 5 til 8 minutter.

Related  Foto med beskrivelse av hage og innendørs arter oxalis kislitsy

tillegg til teVarmt produkt kan helles over bokser, rullet opp eller dekket med europeiske lokk. Den luksuriøse smaken av denne syltetøy vil opprinnelig utfylle mange desserter og kaker. Du kan også bare drikke den med te. Nyt en flott havtorn med honning hele året. Den er perfekt lagret både i kjøleskapet og i pantryet. Det skjeler sjelden og blir nesten aldri moldy.