Laluan taman yang diperbuat daripada batu

Laluan taman di kawasan pinggir bandar bukan sahaja memainkan peranan hiasan penting, tetapi juga memenuhi fungsi penyambungan yang diperlukan – sambungkan rumah dengan seluruh zon dan objek. Memilih bahan yang betul dan memposisikan trek, anda boleh mencapai komposisi yang berkesan dan lengkap.

Dengan bantuan laluan taman, plot peribadi diubah menjadi kawasan yang paling teratur dan selesa. Laluan dan laluan pada dacha boleh dibuat dari pelbagai bahan – konkrit, asfalt, kerikil, paving atau jubin klinker dan sebagainya. Walau bagaimanapun, ramai penduduk musim panas cuba mencipta laluan di dacha dengan tangan mereka sendiri, untuk menyelamatkan bahan dan kos kerja yang diperlukan.

Penulis video – Alexander Kalugin, menawarkan versi sendiri membuat laluan taman – dari jubin pecah, logam tua dan konkrit, setelah membuat blok khas bahan-bahan ini. Butiran video dan jelas menceritakan bagaimana Alexander merangkum gagasannya dalam kehidupan, serta dengan jelas membentangkan hasil akhir karyanya.

Sebelum anda memulakan pengeluaran trek bebas, anda perlu memikirkan lokasi mereka, bahan dari mana mereka akan dibuat, dengan berhati-hati mengukur dan mencari semua yang anda perlukan untuk kerja-kerja di hadapan.

Jangan lupa tentang penyediaan tanah yang betul dan kualiti salutan yang dipilih, maka trek siap akan menggembirakan anda dengan penampilan yang sangat baik dan kemudahan untuk masa yang lama!

Video: laluan taman di kawasan pinggir bandar

Related  Rastlinn√© semienka nechtov