renek hiasan untuk tali pinggang tengahEstetik menutup kawasan masalah di laman web ini, membuat lindung nilai yang indah atau membahagikan laman web tersebut ke dalam zon yang berasingan akan membantu semak hiasan dengan ciri-ciri yang baik dalam keseronokan musim sejuk. Tugas utama adalah dengan betul memilih dan mengarang sesebuah jenis dan jenis yang berbeza di kalangan mereka sendiri. Iklim purata rantau ini perlu diambil kira oleh penduduk di bahagian tengah Rusia. Pada tumbuhan ditanam tumbuhan dengan dedaun hiasan, bunga beku yang indah, berbunga, tinggi dan pendek.

Ornamentally spesies daun renek

Untuk menanam jenis tumbuhan di tapak ini memilih tempat yang cerah. Pada musim sejuk, semak perlu perlindungan. Perhatikan:

 1. Maple Jepun dengan daun ukiran yang besar, menggembirakan anda pada musim gugur dengan dedaunan lembayung.
 2. Barberry menyebarkan tidak menentu. Di tapak semaian pilihan besar varieti barberry Tunberg. Mereka berbeza bukan sahaja dalam warna daun, tetapi juga dalam bentuk semak. Semangkuk bersahaja sempurna digabungkan dengan spesies lain.
 3. Aralia akan menghiasi laman web dan mengejutkan tetamu dengan daun besar.
 4. Blackberry dan ashberry gunung mudah dijaga, mereka tumbuh dengan cepat dan menyenangkan dengan bunga halus.
 5. Viburnum bercahaya bercampur dengan baik dengan tumbuh-tumbuhan dengan dedaunan hijau atau merah.
 6. Deren atau svidina mempunyai pewarna yang luar biasa daun dan pucuk berwarna-warni. Keutamaan diberikan kepada sod putih.

Syurga berbunga tahan bunga

Hanya beberapa jenis pokok renek berbunga yang sesuai untuk taman-taman zon tengah Rusia:

 1. Lilac akan berkembang pada musim bunga di mana sahaja di tapak anda. Sesuai untuk hampir semua jenis.
 2. Spaea Jepun akan merebak dengan indah di tapak cawangan dengan bunga bunga merah muda atau merah muda. Ia bertindak balas dengan baik untuk pemangkasan.
 3. Rhododendron diwakili oleh banyak spesies dan jenis. Pilihan terbaik akan menjadi varietas daun dengan indeks yang baik dari musim sejuk. Dari tumbuh-tumbuhan malar hijau, pemilihan hibah pemilihan Mikkey Finland akan menjadi pilihan terbaik.
 4. Quince Jepun menarik perhatian dengan bentuk warna dan sesuai untuk mewujudkan lindung nilai.
 5. Jasmine unik dengan bunga dengan aroma halus. Ia tidak bersahaja dan sangat banyak di kalangan penduduk musim panas.
 6. Heather dibezakan dengan bentuk merayapnya, yang bagus untuk menghasilkan rockery.
 7. Pundi kencing sangat bersahaja dalam penjagaan dan sama seperti hiasan. Bubbleplodnik Kalinolistny lebih suka tempat terang. Boleh tumbuh di bawah naungan, tetapi daun boleh kehilangan dekoratif mereka.

Related  Para aumentar o ovo põe de galinhas no inverno, comida especial é necessária

Kura-kura untuk laman taman banyak, yang membuat pilihan mereka sukar. Dengarkan sensasi anda dengan memilih tanaman ini atau itu. Anda akan mengenali belukar anda dengan segera. Pastikan dia mencari tempat di kawasan pinggir bandar.