blomstrende fiolerFor voksende fioler er tatt alle tilhengere av blomster. Til tross for den myke skjønnheten i naturen av deres heller volatil og uberegnelig – den minste feil i omsorgen eller kortsiktige endringer i forholdene umiddelbart påvirke deres utseende.

Men ikke alle så trist, fordi vite noen hemmeligheter, er det mulig ikke bare å opprettholde fioler i “sunn kropp”, men vent elegant blomstring, utvide det og selv få barn.

Fjerning av blader og peduncles

For å blomstrende fioler var lengre, må du fjerne blader og peduncles. Det er en nyanse her – hvis peduncles er fjernet, når de visner, så er det ikke nødvendig å vente på det med blader.

Når den gamle ark plate på de nedre tier stikkontakter begynte å miste sin lyse grønn farge og begynner å gulne, kan bladet bli frustrert. Han fortsatt til slutt forsvinne, men på det tidspunktet vil fortsette å trekke seg ut av bush juice, frata ernæring ung løvverk. I fioler rett og slett ikke nok krefter på etablering av nye knopper.

Riktig vanning

Å Saintpaulia blomst så lenge som mulig, bør du gi dem en vanlig, men moderat vanning, har jorda alltid vært litt vlazhnovatoy, hindret fullstendig tørking.

Du kan vann fioler på tre måter:

  • i potten;
  • i pallen;
  • gjennom wick.

Hvis anlegget blir vannet fra tid til annen og ikke fjerner gamle blad og peduncles, blir det ingen nye knopper på bushen.

Den høyre potten

For fioler er det nødvendig å velge liten, flat vazonchiki. I slike retter vil de blomstre raskere, og blomsten blir lengre, siden anlegget ikke trenger å bruke energi på den generelle veksten. Hvis du planter en fiolett i en bred og dyp pott, vil den aktivt vokse røtter for å fylle plassen. I tillegg vil blomsten formere seg, og over tid vil en stor fortykket busk av flere uttak sitte i båten, men uten blomster. På dem igjen vil den fiolette ikke forbli sterk.

Blomstring av fioler kommer bare når deres rotsystem fullstendig fyller potten.

Riktig landing

Viktig rolle for blomstrende fioler spilles ved å plante en busk. Dette betyr at du ikke kan forlate bagasjen over jordoverflaten. For det første er det bare styggt, fordi når de nedre gamle bladene faller av, vil stammen være bar. For det andre vil en slik fiol også blomstre dårlig.

Related  Teelt van grote kruisbessen in het land

Korrekt temperatur og fuktighet

For fioler bør den komfortable temperaturen i rommet ikke være over 20 grader Celsius. Ved høyere priser vil det ikke blomstre.

Varm sommer, og spesielt med tørr luft i et rom, er det ønskelig å sprøyte fiolett. Men gjør det bedre på badet, og avkastningen på vinduskarmen blomst kan ikke før den er helt tørr etter inngrepet, ellers kan det være solbrenthet.

God drenering

Violet er veldig redd for stagnasjon av fuktighet, dets røtter fra dette begynner raskt å rote og du kan helt miste blomsten. For å forhindre at dette skjer, i potten når du planter, er det nødvendig å spre dreneringslaget.

De fleste dyrkere bruker claydite, men ikke dårlig viste seg selv og polystyren, kuttet i stykker. På toppen kan du sette litt tørket bananskall.

Viktige nyanser av voksende fioler – video