voksne vaktel i burI fjørfeoppdrett kalles voksne vakler fra det øyeblikket de begynner å bære egg. På dette stadiet er det viktig å gi fuglen riktig forhold, som inkluderer:

  • utstyrte celler;
  • et rom for beskyttelse mot vinden;
  • næringsrik diett.

Bure for vaktler

I vaktelens vaktel avl er de mest optimale alternativene for å holde fjærfeet cellebatterier fra trebrett. Frontdører kan være laget av et fint nett. De er bygget i rader i flere etasjer, den maksimale høyden på buret (en etasje) er ikke mer enn 45 cm. Dette er veldig praktisk for betjening av vaktler.

I cellene er det nødvendig å gi belysning om kvelden. Det er ønskelig å beskytte lamper med fint nett.

I hvert bur må du sette matere og drikkere, mens drikkere skal dekkes fra oven med et stort nett – slik at vaktelen kan legge hodet, men ikke helt vått. Fyll et lite lag av sagflis på bunnen av cellen.

I en celle som måler 160 x 60 cm, kan opptil 60 fugler holdes, mens du justerer forholdet mellom gutter og jenter. Hvis det ikke er planlagt innenlands gjengivelse av vaktel, bør den heterozygote fuglen generelt deles inn i separate celler.

Separat, bør du holde legging høner og quail-gutter for gødning. Hvis du ikke installerer et rutenett for rullende egg, bæres vaktel i buret.

Quail rom

Cellbatterier anbefales å vise innendørs – det beskytter fuglen fra utkast, og der vil det bli mer behagelig. Hvis hele året vedlikehold av vaktler er planlagt, må rommet være varmt.

I låven er det nødvendig å sørge for et vindu for å la fuglen få tilgang til sollys i løpet av dagen.

Related  Hoe een weelderige geraniumstruik goed te vormen

I den varme sesongen skal døren til rommet åpnes for ventilasjon. Når lufttemperaturen avtar med høsten, blir døren lukket, åpner kun for ventilasjon. På døråpningen legges et rutenett – det beskytter mot penetrasjon av andre fugler og dyr.

Kostholdet på voksenvakt

For fôring av lag i vaktelens fjærfeindustri, er det gitt en separat fôr i form av spesialblandede fôr. Det anbefales å blande det med jordkorn:

  • korn;
  • hvete.

For å tilberede mat, tilsett 2 deler blandet fôr til 1 del av blandingen fra bakken mais og hvete. Det samme fôret kan brukes til å mate ikke bare legghøner, men også resten av fuglen. I tillegg skal ration av vaktler også være grønt (en rekke gress, kål).

Innhold av voksenvakt – video