Električni bojlerPoletno življenje, razen veliko pozitivnih čustev, je neprimerno zaradi pomanjkanja tople vode v vsakem trenutku. Če je v valjih dobavljena pitna voda, voda v cevi za vodo pa se zgodi po uri, ostane kupiti grelec za dajanje tankerja z grelcem. Ko je bil preprost umivalnik opremljen z žerjavom in grelnim elementom, je to celotna naprava.

Sorte rezervoarjev za tekoče gorivo

Sorte tekočih grelnikov vodeJasno je, da je sodoben rezervoar za vodo z vročo vodo za vsakodnevne potrebe težko poklicati. Naprava ima:

 • estetsko oblikovanje;
 • kazalnik ravni vode;
 • ogrevalni termostat;
 • blokiranje “suhega vključevanja”.

Glede na mestu vgradnje rezervoar lahko pol, ali je v kompletu z umivalnikom in rezervoar pod umivalnikom, umivalnik Moidodyr vrste grelnika.Umivalni stroj z grelcem za likalnik

Za potrebe gospodinjstev, higienske postopke, večjo posodo lahko namestite na dvignjeno ploščad, nato pa voda postane pod pritiskom in omogoča uporabo prhe.

Z navidezno preprostostjo, naprava zahteva organizacijo varnega delovanja, možnost praznjenja in priročno polnjenje. Ker je grelec električen, ima ločeno vtičnico, ki se nahaja v neposredni bližini in ima zaščitni profil. Polnjenje akumulatorja se pojavi, ko je napajanje izklopljeno. Najboljši material grelnika za polnjenje z grelcem je plastičen, ne izvaja električnega toka, absorbira hrup in hrani dolgo časa.

Da bi prihranili električno energijo, lahko dobite udobno temperaturo iz posode, nameščenega na prostem na jasen, sončen dan. Da bi to naredili, mora biti rezervoar barvan s črno barvo in nima toplotno izolacijske plasti. Zgoraj je voda prekrita s prozornim filmom ali steklom. V slabem vremenu se voda segreva z električno energijo.

Kovinske naprave so dražje, vendar so bolj odporne na temperaturne spremembe in zimsko skladiščenje v prostoru z globokim minusom. Grelnik iz nerjavečega jekla bo trajal več let, če ne postane vandalski plen v nezaščitenem območju. Dodatna prednost jeklenke iz nerjavečega jekla je odsotnost rje v vodi tudi po teden dni odsotnosti lastnikov na dachi. Enaka lastnost nevtralnosti glede vode in raztopljenega kisika ima polimere za pripravo jedi.

Da bi rešili vsakodnevne potrebe poletnih prebivalcev v prostem času, bo potrebno:

 • umivalnik s pipa in umivalnik;
 • Tuš, opremljen z rezervoarjem z naravnim ali prisilnim ogrevanjem.

Naprava za ogrevanje vode

Naprava za ogrevanje vodeZasnova tekočega električnega grelnika vode za montažo je premišljena v najmanjši podrobnosti:

 1. Voda iz vedra se ne nalije v rezervoar, gre skozi poseben žep saj in napolni posodo v skladu z načelom komuniciranja plovil.
 2. Rezervoar ima notranji in zunanji kontur, z zračno režo med njimi. Namesto zračne pene se lahko uporabi pena.
 3. Raven segrevanja vode v rezervoarju do udobnega regulira vgrajen termostat.
 4. Raven odtekanja se nahaja nad grelnimi elementi, zato jih vedno pustite pod vodo.
 5. Določen je indikator, ki kaže, da je grelec priključen na električno omrežje in v obratovalnem stanju.

Opisana zasnova naprave za vodni grelnik za poletno hišo pripada napravi podjetja Alvin, vendar je to najbolj racionalen dizajn, ki bi moral biti usmerjen.

Takšen grelec za domačo uporabo se uporablja za pomivanje posode in kot umivalnik. Ni težko izdelati električnega grelnika za dacho s tušem. Rezervoar mora biti večji in nameščen, tako da pride do izpusta pod tlakom.

Ploščati vodni grelnik s prhoNa stropu pod streho se lahko namesti ravno vodno grelno telo s prho, vodo pa jo vlije navadna poletna cev. Naprava praktično ne zasede prostora, lahko je opremljena s skritim, skritim iz oči, vogalom. Kvadratna zmogljivost je opremljena z zaščitnimi napravami, uporablja se električni grelec 2 kW. Načeloma lahko uporabite manj močan grelec, malo je verjetno, da v poletnem času pri prhanju potrebujete vodo s temperaturo 60 C.

Alvin bojler s tušemDružba Alvin ponuja rešitev za dacho problem. Poceni in estetsko bojler s tušem Alvin prostornino 20 litrov zasnovani kot termo, voda v njem za dolgo časa ne ohladi. Ne bo težko odstraniti podloge za prho, posoda pa bo primerna kot umivalnik. Model EVBO-20/2 uporablja električni grelec 1,2 kW, ima vgrajeno baterijo in črpalko, da pri tlaku ustvarja tlak v cevi. Stroški naprave znašajo 7,2 tisoč rubljev.

Grelec z lastnimi rokami

Grelnik za domače posode za vodoGrelec dovod vrt z električnim grelnikom se lahko izvede z lastnimi rokami ali nakup opravljen za vse termo-tehničnih izračunih, opremljen s senzorji in releji. Takšne naprave so poceni, imajo dober grelni element in dobro premišljeno zasnovo. Kot dodatna možnost bo vsebnik pod vodo s pokrovom in žerjavom videti nekaj takega. Od številnih instrumentov je to moč, da se obrtnik.

Grelnik vode za dacho in za podeželsko hišo je izdelan iz pocinkane pločevine. Umivalnik “Arctic” je zasnovan za 15 litrov vode in ni zapleten pri izvedbi.

Ko je grelec izključen, je uporaba prhe varna. Voda je dober prevodnik energije, poškodba grelca lahko povzroči električni udar.

Najprej je treba izbrati primeren notranji rezervoar iz toplotno odporne plastike ali kovine s primernim širokim ustom. V tem primeru mora biti plastika živila in kovina je odporna na oksidacijo.

Odtipal bo s cevjo za ograjo in tesnilnimi povezavami. Ni težko kupiti grelnika z vgrajenim termostatom, da nastavite udobno temperaturo.

Najtežje ustvariti vlečno vrv in grelec bo vzpostavil močne povezave. Posoda se lahko uporablja varjenje, plastični vsebniki morali zmanjšati luknjo za pipe 16 mm, in ga na čep, ki na obeh straneh preko tesnila in podložke privita v notranjosti matico, zunanji pipa. Prav tako se pod grelnim elementom ustvari pečat, le luknja je potrebna na palec s četrtino ali 40 mm.

Grelnik vode iz plastičnega ceviZa grelec je potrebno najprej namestiti sklopko, v njej pa z vgradnjo tesnil, da se grelnik postavi. Pred namestitvijo grelnika priključite žice in vtič, tako da lahko napajate strukturo. Po namestitvi žerjava in termalne opreme je potrebno preveriti celovitost naprave po polni moči.

Namestitev plastične posode se lahko izvede s kovinskim okvirjem. Po vzmetenju je treba prekriti z izolacijskim materialom, tako da voda ostane vroča za dolgo časa. Uporablja se lahko v več plasti montažne pene.

Za estetski videz in obstojnost je treba celotno konstrukcijo nositi s kovinskim ohišjem iz preproste, polirane ali pocinkane pločevine. Preprosti list iz zgornjega je treba naslikati, tako da korozija v 2 letih ni jedla lepote. Po istem principu je možno izdelati grelnik vode z lastnimi rokami za tuširanje.

Grelnik vode za tuš v državi – video