bola dan panel untuk aliexpress Lalang lindung nilai, semak pelik, katil bunga dengan pemilihan tumbuh-tumbuhan yang ditanam sedemikian rupa sehingga bunga bunga tumbuh dari awal musim bunga hingga musim luruh lewat, menyenangkan dengan pelbagai warna – semua ini memberikan kotak kayu. Angkatan, masa dan wang untuk mengekalkan taman hijau memerlukan banyak. Penyelesaian alternatif untuk tugas menguasai wilayah adalah kotak kayu buatan. Tumbuhan hiasan boleh diiktiraf hanya berdekatan atau sentuhan. Pengilang tiruan telah menyediakan walaupun fakta bahawa tumbuhan hidup menjadi kuning, coklat. Semua ini digambarkan sepenuhnya dalam kerja siap.

panel buatanPagar kotak kayu semula jadi akan mengambil masa untuk berkembang, dan sebelum itu, bingkai logam dengan pot yang ditanam tumbuhan mendaki hiasan akan kelihatan. Tidak dapat dielakkan akan datang masa bunga semula jadi akan pudar, mereka akan perlu ditanam semula, dan sebelum itu seseorang harus mengikuti tanpa henti bentuk penanaman, memotong, menyuburkan. Ia lebih murah untuk memasang kotak kayu buatan. Penjagaan itu adalah minimum – membersihkan dari habuk yang menetap, yang mudah dilakukan dengan hos untuk menyiram taman.

angka tiruanTerdapat jenis kotak kayu hijau yang malar hijau, tetapi tiada tumbuhan hiasan boleh menahan musim sejuk yang keras di tempat terbuka. Bimbang tentang perhiasan buatan yang dibuat, tidak ada prasyarat khusus. Bahan ini tahan terhadap cahaya ultraviolet, tidak menumpahkan di bawah pengaruh pemendakan atmosfera dan tidak retak dalam fros.

pagar buatan untuk aliexpressKeuntungan dari pagar hijau tiruan ialah ia akan tetap padat di musim sejuk, tidak membiarkan angin di tapak. Pohon hiasan dan pokok renek memberikan perlindungan hanya pada musim panas. Kawasan tertutup dari angin sejuk, tanpa menjejaskan penampilan, membuat kotak kayu tiruan (tidak lebih buruk daripada lembaran profil). Perintahkan penghantaran dari China dalam kelompok, yang akan memberikan diskaun sebanyak 40%, dan ini cukup banyak.

Related  Dibuat di pita bercahaya China

pagar balsel pada bcDalam pelbagai kotak kayu buatan juga terdapat di kedai dalam talian di Rusia dan Ukraine. Pada pembelian borong, biaya itu boleh menjadi lebih kecil. Lebih sukar untuk menghantar barang pukal melalui pos. Jelas, oleh itu, tidak mungkin untuk mencari bahagian pukal Alyexpress – kotak kotak kayu buatan untuk pagar.

kotak kayu di zelttaJangan pudar dan jangan layu gambar haiwan kecil, spiral, bola, rumput kayu kotak buatan. Hiasan kotak kecil kecil untuk landskap taman, pagar dengan tiang batu dari China untuk menempah lebih menguntungkan. Perkara utama adalah bahawa tiada sekatan pada jumlah pesanan, supaya penghantaran adalah percuma.

Lindungan hijau buatan – video

Modul tumbuhan buatan – video