mixer dengan pemanas airDalam senarai tugas isi rumah, mencuci pinggan adalah di tempat pertama. Walau bagaimanapun, ramai di antara kita cuba menghindari pendudukan ini, terutama jika tidak ada air panas. Selalunya dengan masalah seperti yang dihadapi penduduk musim panas, apabila rumah tidak dilengkapi dengan pemanasan pusat.

Bagaimanapun, tidak perlu menyeksa tangan anda dengan air berais. Ketuk segera dapat membawa air ke suhu 60 darjah dalam hanya 2-3 detik dengan bantuan unsur pemanas khas.

Di kedai-kedai tempatan anda boleh dengan mudah mencari pemanas air elektrik untuk kediaman musim panas. Salah satu kelebihan utama produk ini adalah dimensi padat, tidak seperti dandang besar yang secara harfiah “makan” bukan sahaja elektrik, tetapi juga ruang bebas di dalam bilik.

pemanas air di kedai dalam talianKetuk segera mempunyai kawalan suhu yang mudah, yang bahkan dapat ditangani oleh anak, dan selalu menyediakan air tawar. Peranti ini sesuai untuk mana-mana cangkerang, dan pemasangannya tidak memerlukan kemahiran khas atau kehadiran paip profesional. Di samping itu, pengeluar pemanas padat menjanjikan penggunaan kuasa yang ekonomik – kuasa minimum ialah 3 kW. Cucian kren berputar 360 darjah.

pemanas air untuk AliexpressDi pasar raya besar Rusia dan kedai dalam talian, harga bagi kren segera bergantung kepada kapasiti – purata 2,000 hingga 4,000 rubel. Ramai penduduk musim panas memilih untuk tidak membayar lebih dan memerintahkan pengadun di laman web AliExpress, di mana peranti keajaiban akan menelan kos kira-kira 1500 Rubles pada harga diskaun. Perbezaan kecil, tetapi dengan mengambil kira penghantaran percuma, masih terdapat penangkapan.

Pengadun dengan elemen pemanasan dari China juga mengeluarkan air panas selepas tiga saat dan mengekalkan suhu selama 30 minit. Bahagian keluli tahan karat menjamin ketahanan produk. Panjang dawai ialah 1.5 meter.pemanasan cepat air

Ulasan perhatikan ciri kecil peranti: semakin rendah kepala, semakin tinggi suhu. Ternyata mixer sangat sesuai untuk dapur negara, tetapi untuk memasangnya, misalnya, di bilik mandi tidak masuk akal. Paparan LED terang menunjukkan suhu air sebenar, dalam set ada arahan dalam bahasa Rusia.

Hidupkan kren dan laraskan suhuMari kita bercakap tentang kekurangan. Sesetengah pelanggan menerima kerosakan semasa pengangkutan produk (tombol suis suhu rosak), yang menunjukkan kekuatan bahan yang tidak mencukupi. Mungkin ini adalah satu-satunya pengadun “tolak”. Lebih separuh daripada ulasan pada AliExpress adalah positif, jadi kren dengan unsur pemanasan untuk dacha boleh disarankan dengan selamat untuk dipesan terus dari China.