kelebihan dandang atlantikDandang adalah alat yang digunakan untuk memanaskan air. Hari ini, dandang Atlantik sangat popular dan permintaan. Mereka dicirikan oleh kebolehpercayaan yang tinggi, kualiti, hayat perkhidmatan yang panjang dan kemudahan penggunaan.

Dandang Atlantik, ciri-ciri

Dandang dari perdagangan Atlantik ditandakan dengan kualiti dan kebolehpercayaan yang tinggi. Pengeluar mengawal keseluruhan kitaran pengeluaran – dari pembangunan bahagian-bahagian dan reka bentuk yang indah, kepada semua jenis ujian dan pemeriksaan.

Kelebihan dandang Atlantik di hadapan model lain agak ketara, kerana mereka mempunyai banyak kelebihan:

 • Perlindungan daripada terlalu panas dan tekanan tinggi dalam tangki;
 • dalam model siri Steatite, unsur pemanasan seramik, kering dibina;
 • Paip keluli tahan karat dibuat untuk pengambilan dan bekalan air;
 • penebat haba yang selamat secara ekologi;
 • pelbagai bentuk dandang;
 • harga berpatutan;
 • tempoh jaminan panjang.

Dandang Atlantik mempunyai tahap penebat haba yang tinggi, sebuah tangki yang dilindungi daripada kakisan, unsur pemanasan yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai dan pengendalian mudah namun mudah. Setakat ini, syarikat menghasilkan pelbagai jenis model yang sangat berbeza, yang berbeza antara satu sama lain bukan sahaja dengan jumlah tangki, tetapi juga dengan kelajuan pemanasan air, dengan reka bentuk.

Kajian video mengenai produksi dandang Atlantik

Gambaran keseluruhan dandang Atlantik, barisan

dandang Atlantik dengan sepuluh gambar keringSetakat ini, syarikat menghasilkan pelbagai jenis model yang berbeza yang boleh dipasang dengan cepat dan mudah di sebuah apartmen, sebuah rumah persendirian.

Dandang Atlantik adalah 50 liter dari laluan Steatite, ia mempunyai pemanas elektrik terbina dalam, kering, seramik, steatit yang disesuaikan dengan jenis air. Model sedemikian boleh dipasang secara menegak dan di atas lantai. Dalam baris yang sama, terdapat model dengan jumlah:

 • 50 liter;
 • 100 liter;
 • 200 liter;
 • 300 liter.

Related  Penggunaan produk-produk kehidupan manusia yang berkesan dalam keadaan pinggir bandar dengan bantuan tandas gambut moden

Dandang Steatite CUBE mempunyai reka bentuk yang menarik, dan dicirikan oleh bentuk padu. Pemanasan, elemen seramik dalam model ini diletakkan di sudut, yang membolehkan air menjadi panas lebih cepat daripada dandang konvensional. Peranti berfungsi dengan sangat senyap, supaya mereka boleh dipasang di apartmen dan digunakan pada bila-bila masa sepanjang hari. Dalam barisan ini, terdapat banyak model dengan kapasiti tangki sebanyak 75-150 liter.

Model dandang dari garis O’Pro + berbeza daripada sistem pemanasan air lain dengan perlindungan kakisan, yang memanjangkan hayat peranti. Jika anda mahu, anda boleh mencari pelbagai pilihan untuk dandang dengan jumlah 30-200 liter.

Model O’Pro Turbo dicirikan oleh pemanasan air dipercepatkan. Dalam barisan ini, anda boleh menemui dandang dengan kapasiti tangki 50-100 liter. Dandang dalam sistem Ingenio adalah peranti dengan antara muka digital, ergonomik yang sangat ekonomik digunakan dan boleh mengurangkan jumlah penggunaan tenaga hingga 20 peratus jika anda memilih mod pintar.

Reka bentuk dandang Atlantik

Untuk memenuhi semua keperluan pengguna, syarikat telah mencipta banyak model dandang yang berbeza. Mereka berbeza dalam bentuk, isipadu, tahap perlindungan elemen pemanasan dan kaedah pemasangan.

Bergantung kepada tahap perlindungan elemen yang memanaskan air, dandang terdiri daripada 3 jenis:

 • elemen pemanasan kering;
 • basah sepuluh;
 • Sapu basah dengan pelindung, rintangan tambahan.

kelebihan dandang atlantikDalam bentuk, peranti itu sempit, persegi dan bulat, jadi setiap orang mempunyai peluang untuk memilih model yang sesuai untuk reka bentuk di bilik mandi. Syarikat Atlantik menghasilkan dandang dengan pelbagai jenis tangki – dari 10 liter hingga 300, jika keluarga sangat besar dan memerlukan banyak air.

Dandang boleh dipasang dengan cara yang berbeza – secara mendatar, menegak, di bawah tenggelam, di atas model sink dan sejagat. Dandang Atlantik pada 80 liter akan dapat memberikan air hangat kepada keluarga 2-3 orang. Ia agak mudah digunakan, dan air di dalamnya memanaskan dengan cepat.

Related  Pemanas gas untuk kotej – peraturan pemilihan

Bagaimana untuk memilih jumlah dandang?

Semua pemanas air penyimpanan mempunyai kelebihan dan ciri-ciri mereka, jadi memilih peranti yang betul kadang-kadang boleh menjadi sangat sukar. Apabila memilih dandang, anda mesti terlebih dahulu memberi tumpuan kepada jumlah tangki dan jumlah orang yang tinggal di sebuah apartmen atau rumah.

Boiler Atlantic di 100 liter atau kurang sesuai untuk seseorang yang suka mandi dan hidup bersendirian. Jika keluarga terdiri daripada 2 orang, maka untuk bekalan air penuh, anda perlu memilih dandang dengan jumlah 50-120 liter. Bagi 3 orang, lebih banyak air diperlukan, jadi pemanas dengan tangki sebanyak 80-120 liter adalah sesuai. Jika keluarga mempunyai lebih daripada 4 orang, maka untuk bilik dapur dan bilik mandi, dandang 120-150 liter diperlukan, dan untuk 5 – 150-250.

Setiap dandang mempunyai ciri-ciri sendiri, jadi anda perlu memilih peralatan dengan berhati-hati dan memilih model-model yang memenuhi sepenuhnya semua keperluan.

Dandang Atlantik dengan SAMPUNG kering

Sepuluh kering di dandang AtlantikSemua alat pemanasan mempunyai kelebihan mereka, tetapi dandang Atlantik dengan lembapan kering menjadi lebih popular dan lebih popular setiap hari. Ciri tersendiri ialah pemanasan, unsur steatit dalam pelindung dan tidak bersentuhan dengan air. Hal ini memungkinkan untuk memperluaskan kehidupan dandang dan mengurangkan jumlah skala dalam tangki. Untuk menggunakan dandang itu lebih mudah, terdapat pengawal selia suhu dan penunjuk, yang berada di panel depan dandang.

Unsur-unsur pemanas menyediakan beban biasa pada pendawaian, sehingga tidak akan mengalami masalah dan kesulitan. Dalam susunan dandang terdapat anod magnesium, yang melindungi tangki secara kualitatif dan boleh dipercayai dari arus yang dapat mengembara.

Penebat buih poliuretana membolehkan anda menyimpan haba tangki dan air, jadi ia tidak perlu dipanaskan untuk jangka masa yang panjang. Enel kaca-seramik melindungi lapisan dalaman tangki daripada kakisan, jadi dandang boleh bertahan sekurang-kurangnya 8 tahun.

Related  Pemanas kuarza: berbahaya atau tidak?

Boiler Atlantik sesuai dengan baik di kawasan pedalaman – di bilik mandi, tandas, dapur. Apabila memilih pemanas air, perlu mengambil kira pengiraan air harian yang diperlukan, yang diperlukan untuk seluruh keluarga. Memilih jumlah tangki yang betul, anda boleh menyimpan bukan sahaja wang apabila membeli, tetapi juga jumlah elektrik yang digunakan. Untuk menggunakan dandang di dapur, anda boleh memilih model kecil, jumlah 15-30 liter.

Boiler Atlantik adalah berkualiti tinggi, kebolehpercayaan. Mereka akan bekerja selama bertahun-tahun tanpa sebarang masalah dan kerosakan.

Kajian video mengenai Atlantic Cube Steatite