Samling av honung i apiaryBland produkterna honung tillhör en speciell kategori är det en läkande produkt, eftersom det är resultatet av bearbetning av pollen. Var och en av örterna har sin egen uppsättning mikroelement. Den mest användbara honungen är honung som samlas in av binDen pollen som bearbetas av bin blir en produkt som inte bara är användbar, men härdande. Det är svårt att göra pumpa honung som en naturlig bi. För att kunna använda en användbar produkt har människor lärt sig att få honung på ett annat sätt, utan att bina deltar.

Vad är användningen av pumpa honung

Använda pumpa honung i begränsade kvantiteter, få ovärderliga fördelarPumpens sammansättning är sådan att det rekommenderas för första gången att matas till spädbarn. Honung absorberar allt som är användbart i höga koncentrationer, vilket betyder att det är effektivt i små volymer:

  1. Honung renar kroppen av giftiga ämnen, tar bort radioaktiva joner, har en fördelaktig effekt på matsmältningssystemet.
  2. Oumbärlig pumpa honung för problem med levern. Det är en balm, återställer cellmembran och återställer organets aktivitet.
  3. Produkten har antimikrobiella egenskaper och är användbar för förkylning.
  4. Honung är ett skafferi av vitaminer och mineraler, ökar immuniteten hos nedsatta personer, det rekommenderas till barn.

En läcker produkt med daglig användning i en liten mängd kommer att lindra problem med högt blodtryck och hjärtsjukdomar. Detta är bara en användbar efterrättsprodukt som ersätter godis med te.

Men efter att ha tagit pumpa honung ska du alltid rengöra munnen, som aktiva substanser och glukos leder till förstöring av tänder. Ät inte honung för diabetiker av uppenbara skäl. Kronisk sjuk i perioden med förhöjning av pumpa honung är bättre att inte använda.

Förberedelse av pumpa honung

Naturlig pumpa honung produceras i begränsade mängderSom en biodlingsprodukt honung från en pumpa refererar till eliten, producerad i små mängder, och behovet av det är högt. Naturlig honung från biodlare kan endast köpas på platser där pumpa meloner ligger på många hektar. Först när det inte finns någon annan melliferous nära, kommer bin att gå med på att ha skarpa mutor från pumpa blommor. Stora gula gramofoner har mycket pollen, men ger lite nektar, cirka 30 kg honung per hektar. Därför produceras pumpa honung i Bashkortostan, där traditionellt många pumpor och utvecklad biodling. Det kan särskiljas med ljusgul färg, frånvaro av bitterhet och melon eftersmak och lukt.

Related  Fantastisk kombination av piquancy och enkelhet – judiskt mellanmål

Att lära sig allt användbart från massa, förvandlas till en viskös sirap som lärde sig att använda socker. Denna älskling är sämre än naturlig i effektivitet, men det är också en mycket användbar produkt. Att få pumpa honung baserat på socker kommer inte att orsaka svårigheter.

Förberedelse av pumpa honungDet finns flera recept för pumpa honung, som alla kan användas hemma. I alla fall måste du först välja en mogen liten pumpa och tvätta skarpen noggrant. Om honung är gjord av en hel frukt, ska den placeras i en behållare.

I pumpa med en vass kniv för att skära ut kontakten ur svansen och ställa den på hela sidan av botten av pannan. Hålet ska låta handen välja frö från hålrummet. Den resulterande behållaren är fylld med socker och övre propp täckt med en hästsvans pumpa. Pannan är täckt så att damm inte kommer in i det varma mörka stället. Beredskap honung pumpa tårta säga mjuk, men jäsningen bör pågå i minst 10-15 dagar.

Efter att ha öppnat röret, kan ses på toppen av väggarna i pumpa formen, eftersom sammansättningen av åsna, och väggarna var inte skyddade. Nu behöver du en kastrull, vars renhet tog hand om. Skorpan är mjuk, det är problematiskt att ta bort frukten. Men för att göra ett hål i botten, och för att höja en frigjord stav kan du. Så ren honung kommer att samlas in, och mögliga väggar kan skäras och avlägsnas. Resten av den kanderade pumpan kan omvandlas till kandad frukt.

Håll honungen från pumpan i kylskåpetEn sådan produkt från kylskåpet används i en månad. För långvarig lagring kan kompositionen kokas över låg värme och få en viskös mörk honung, men det blir mindre användbart efter värmebehandling. Transfigurerad steriliserad matlagning honung kan förvaras på en mörk sval plats.

Dyrare och helande blir pumpa honung, där istället för socker används någon naturlig honung.

Pumpa honung, kokad på basis av en blommig naturlig produkt, är mer helande. Håll det i en pumpa i upp till en vecka, den färdiga receptorn används som läkemedel, på en matsked med varmt te eller infusion av medicinska örter.

Pumpa honung läggs till kyld teReceptet på pumpa honung för snabb matlagning är att skära pumpa skivor från kvällen till glas eller emaljerade rätter och fyllning med socker. Efter att ha stått på natten kommer pumpan att ge juice, som dräneras, och bitarna kokas tills mjuka, lägger till kryddig mynt, kryddnejlika och kanel. Denna produkt anses också honung med en biprodukt – juice.

Related  Snabba och läckra matrecept i en fågelugnsugnugn

Naturlig honungEventuella pumpor honung kokta av bin eller människor kan inte användas som tillsats till en varm dryck. Aminosyror och andra organiska användbara element koagulerar vid uppvärmning över 50 grader. Därför framställs först infusion eller te, och efter kylning tillsätts användbar honung.

Video om de användbara egenskaperna hos pumpa