Vannmelon, denne sesongbaserte bærenEn rik høst av meloner til en sommerboer er en god grunn til glede og stolthet, så vel som en situasjon som gjør at du lurer på hvordan du kan lagre vannmeloner til vinteren. Hvis naboer er vannmeloner i hagen – gresskar er lett lagret selv hjemme, så er de grønne og stripete gigantene mer krevende.

Med en kompetent tilnærming og oppmerksomhet til fruktene, kan du holde vannmelon til nyttår. Men at sommeren delikatesse i frisk form dukket opp på festbordet midt på vinteren, er det nødvendig å forberede på forhånd.

Men for å vannmelon og vinter viste seg saftig og søt frukt lå i kjelleren, hvor det er viktig å sikre at temperatur og luftfuktighet, å bevilge nok plass vannmeloner og selv lagring gigantiske bær betale en viss oppmerksomhet.

Temperatur og fuktighet for lagring av vannmelon

Vannmelon kan lagres i kjelleren ved optimal temperatur og fuktighetOptimale forhold for bevaring av vannmeloner til vinteren kan opprettes i kjelleren. Her, ved en temperatur på 1-4 ° C og en fuktighet på 75 til 85%, mister vannmelonene ikke deres saftighet eller smak.

  • Hvis temperaturbakgrunnen er høyere, varierer vannmelons konsistens, fermenteringsprosessen kan starte i den, og kvaliteten på bærene vil bli uopprettelig tapt. Ved en temperatur under null fryser vannmelonene.
  • På samme måte, med en nedgang i fuktighet, mister vannmelonene juiciness, men hvis luften i kjelleren er for fuktig, rotner fruktene.

Lokaler der vannmeloner og andre grønnsaker og frukt er lagret, er nødvendigvis utstyrt med ventilasjon.

Utvalg av vannmeloner for langtidsoppbevaring

Sen-modne vannmeloner holdes friske i opptil 5 månederHvor mye vannmelon er frisk?

Vanligvis, mens du opprettholder riktig temperatur og fuktighet, melder du vanligvis ikke egenskapene i opptil tre måneder.

Hvis tidlig sommersorter og hybrider blir brukt til sommerforbruk, er det bedre å plante varianter av sen modning til vinteren. Tross alt vil vannmelon legges i kjelleren, jo lenger er holdbarheten.

Et eksempel på slike sen-modne vannmeloner kan betraktes som en rekke Lezky, Bonde eller Excellent Black. Hvor mye er en vannmelon av slike varianter lagret? Lederen i evnen til å bli lagret etter fjerning fra pisken er en vannmelon av Kholodok-sorten, som ikke mister kvalitet til 5 måneder. Det er viktig å velge de sterkeste, jevn og sunne fruktene av middels størrelse og vanlig form.

Related  Enkle oppskrifter for snacks med sild i hjemmet

Vannmelonkake er den eneste beskyttelsen av saftig masse, og ønsker derfor å lagre vannmelon før nyttår, bør dets integritet og kvalitet behandles med maksimal oppmerksomhet. Hvis det er riper på overflatelaget, blir merker av støt, bukser eller andre feil, slik vannmeloner avvist. De skal spises uten forsinkelse eller sendes til behandling.

VitaminsalatFjern vannmelon fra hagen er bedre å bruke hansker, og skjøt med snert bær pent stablet på en myk, ren overflate, slik at mellom individuelle frukter liten plass.

Bare friske vannmeloner vil forbli til nyttår, og vil gi familiemedlemmer en slik kjent, sommer smak.

Slik holder du vannmelon til vinteren frisk?

Du kan lagre vannmeloner i sand eller tre askeI kjelleren i henhold vannmelon lagret på hyller og i esker med grønnsaker, ved hjelp av en rekke forskjellige fyllstoffer for å bidra til å hindre utvikling av forråtnelses bakterier og sopp, samt suge opp fuktighet. Det mest tilgjengelige materialet for fylling av esken er tørr sand, på laget som er nøye lagt ut vannmeloner. Derefter helles sanden og fyller mellomrummet mellom fruktene.

Samme metode brukes hvis det er meningen å holde vannmelonene til vinteren i et lag av treaske. Det viktigste er i dette tilfelle å på forhånd kontrollere at det ikke er store brøker i fyllstoffet, for eksempel ubrente chips eller skarpe kullstykker, som kan skade barken på vannmelon.

Bedre enn andre materialer med fuktighet og skadelig flora, kjemper tørr sumpmos av sphagnum.

Den har en naturlig bakteriedrepende styrke og god absorpsjonsevne, er myk og trygg for frukt og å holde vannmelon for vinteren i et slikt miljø er ikke vanskelig. Vannmeloner legges på et lag med mos, og de komprimerer også avstanden mellom bærene.

Related  Juice fra gult havtorn for vinteren gjennom en juicer

Vannmelonene trenger god ventilasjon i oppbevaringsrommetEn god effekt er overflatebehandling av vannmelon med en slimløsning av leire eller alabaster, voks eller paraffin. Beskyttende stoffer blir brukt på barken av vannmelon for å oppnå et lag opp til en centimeter tykk. Ikke tillater luft, lys og fuktighet dekker å beskytte vannmelon fra ytre påvirkninger, og fra tap av egen fuktighet.

Hvis det er mulig, kan du lagre vannmeloner før nyttår, som de gjør i Sentral-Asia med senere varianter av meloner. Bær, pakket med en naturlig klut eller en tynn, ikke-vevd klut, suspenderes i rist på et kjølig, tørt sted.

Under slike forhold før nyttår vannmeloner fortsette, men det ville være overflødig å forsikre og fra tid til annen for å sjekke kvaliteten på frukten i tide til å legge merke til begynnelsen av svinn og fjerne dårlig kvalitet bær.

Lagring av vannmeloner hjemme

Vannmelon dessertOg hvor mye vannmelon er lagret i en vanlig leilighet? Tykke, modne frukter innpakket i ugjennomsiktig materiale eller innpakningspapir kan lagres i leiligheten. I avstand fra varmeapparater og med regelmessig vending, kan vannmelon ligge om en måned, og deretter er den søte frukten bedre å spise.

Hvis landsbyboeren er heldig nok til å dyrke store søte vannmeloner, vil han eller hun senere møte problemet med å lagre disse deilige fruktene. Vel, hvis hele vannmelon i kjelleren overlever til midten av vinteren, men noen ganger til og med alle reglene, må fruktene avvises og sendes til bordet.

I dette tilfellet oppstår spørsmålet ofte, hvor mange kan lagres i kjøleskapet kuttet vannmelon? Dessverre utvikler den søte massen så raskt patogene mikroorganismer, at vannmelon i kjøleskapet forblir trygt i ikke mer enn en dag. Hvordan håndtere mer kvalitet frukt? Hvordan holde vannmelon for vinteren, og hva kan kokes for fremtiden fra massen av denne sunne frukten?

Er det mulig å fryse vannmelon til vinteren?

Skallet fra skorpen og frøene, kan massen frysesSelv om det som et resultat av eksponering for lave temperaturer saftig kjøtt melon mister sin struktur og blir flytende etter tining, fryse om vinteren melon mulig. Minimalisere skade forårsaket av frost vannmelon kjøtt som mulig hvis renset fra frøene og avrivnings stykker av vilkårlig form for å sette på et flatt brett og plassere den i fryseren. Takket være de omfattende virkningene av kald vannmelon fryse så raskt som mulig for å beholde formen, aroma og smak samt saftighet. Biter av frossen vannmelon med jordbær, kirsebær, rips, bringebær er et utmerket supplement til kostholdet i vinter

Related  Kalejdoskop av alle slags fyllinger for fylte sopp

Frosne stykker er plassert i lukkbare poser eller beholdere. I dette skjemaet kan du holde vannmelon til nyttår, og til neste høst, og bruk den til å lage desserter, cocktailer, fruktkrem og juice. Det er enda lettere å fryse vannmelonsaft med masse. Hvis du bruker à la carte, kan denne juice bli til en forfriskende og nyttig iskrem, isbiter for cocktailer eller kosmetiske prosedyrer.

Frukttil dessert om vinterenDet finnes andre måter som tillater uten mye tid og krefter å lagre vannmeloner til vinteren og forundre familiemedlemmene og gjestene med originale delikatesser:

  • Vannmelon er grundig vasket og skåret i batch trekantet skiver sammen med bark.
  • I skiver gjennom et snitt på en tett hud en pinne til en iskrem innsats.
  • Pulp fra begge sider dyppet i pulverisert sukker.
  • Vannmelonskiver legges ut på et bakeplate slik at stykkene ikke berører hverandre.
  • Brettet er plassert i fryseren, der det er igjen til produktet er helt frosset.
  • Ferdigstilt iskrem, skiftende pergamentstykker, sett i beholdere og lagre ved en temperatur ikke høyere enn -18 ° C.

Deilig vannmelon iskremEn slik godbit serveres frossen. Hvis du trenger å tine biter av vannmelon for å forberede kulinariske retter, gjør det bedre i kjøleskapet, ved en temperatur nær 0 ° C.

Hvordan lagre vannmelon – video