I dag, ofte ved siden av avfallskolleksjonene, ser du en haug med paller. Økonomen har et hjerte som bryter når han ser en slik dårlig ledelse! Tross alt er det mange måter å sette slike byggematerialer på. Det er spesielt viktig for å gi.

Pavilion fra paller

Ramme for speilet

Frokostbord i høyteknologisk stil

Sofabord fra paller

Lampe fra paller

Hva er en pall?

Vi bør umiddelbart diskutere hvilket byggemateriale som skal diskuteres i publikasjonen. En pall eller paller er et middel til å pakke for å transportere en tilstrekkelig stor lastenhet, som objektet er montert på, ofte festet med spesialdesignede bånd eller stropper. Trepaller blir vanligvis betraktet som engangsbruk, så de blir resirkulert etter forsendelsen.

Barrierer på nettstedet

Små gjerder, som er enkle å lage fra paller, vil tjene til sommeren bosatt, som bestemte seg for å holde fuglene, geiter og sauer ute av byen. Med deres hjelp bygger de et hinder for å gå på levende skapninger.

Pallbeskyttelse

Hvis slike gjerder er bestemt å bli brukt til å tildele et hvilested på et område, kan potter med planter styrkes på dem. Spesielt luksuriøst vil se i dette tilfellet, loaches, blomstrende bønner, eføy. Innramming av tverrbjelkene, den grønne vil gi gjerdet en sjarm og originalitet.

Gjerde fra paller

Pallhus

I dag bygger noen håndverkere ut av disse resirkuleringsbyhusene, gazebos, sommerkyllingskobber.

Pallhus

Og noen klarer selv å bygge hus fra dem. For å holde strukturen godt, varmer du innsiden av pallen med en varmeapparat. For å gi et estetisk utseende ovenfra, kan veggene pusses eller sitte med sidespor. En slik bygning, laget av støpte råmaterialer, vil være vanskelig å skille fra den konstruerte av kjøpt materiale.

Sommerhus fra paller

Veggmateriale til vegger

For å gi rommet et skryt av antikken, kan man lage en viss naturfarge med plankene fra brukte paller.

Related  Ett fantastiskt sätt från bönor till chokladstänger är ett kakao

Fra pallens hodehode

For å jobbe med dette materialet, bør du nøye demontere pallene, trekke ut alle neglene, velge de som har utmerket kvalitet, matche dem i størrelse og fyll dem med en vegg. Da kan du polere overflaten, dekke den med flekk eller fargelakk for tre.

Pallbearbeiding

Veggbekledning

På samme måte er paneler og kleshengere konstruert av planker. Og i disse tilfellene, i kurset er de defekte delene – de styrker bare landlige smak av interiøret.

Panelvegg

panel"Дерево" из паллеты

Panel med hyller

Panel med hylle grønn

Henger fra paller

Kjøkkenhylle

Tabeller fra paller

Det enkleste produktet fra paller er bordet. For deres fremstilling er nesten ingenting nødvendig. Du kan enkelt installere pallen på gulvet – og bordet er klart!

Tabell fra pallen

Bord av trepaller

Noen paller krever imidlertid anvendelse av menneskelig arbeidskraft. Spesielt hvis brettet er brutt brett. De må fjernes og erstattes av andre. Ja, og sand overflaten – det er ikke det siste. Ekstra splinter har ikke brakt noen glede.

Sofabord

Du kan til og med dekke ferdigvaren med lakk eller maling, helt eller delvis.

bord

Tabell for kortspill ST6

Hvit bord

Øk funksjonaliteten til bordet enkelt ved å utstyre hyllene under benkeplaten, der det er praktisk å lagre forskjellige bagateller, eller for å lage små bokser for det.

Bord med hyller

skrivebord

Høyteknologiske møbler

Og det er mulig og i det hele tatt å gjøre en ting til et ekstravagant gjenstand for et interiør, idet det har blitt tilpasset et glassbord.

Bord med glass topp

Bord med paller med glass topp

For enkel å bevege møbler fra under, kan du feste hjulene. I dag er det ikke et problem å kjøpe dem i butikkene.

Bord på hjul

Stå for TV

Sofaer og senger fra paller

På samme måte er andre møbler designet for eksempel sofaer og senger. De kan også bare være lakkert eller malt i hvilken som helst farge.

Related  Opprettelse av en ny nasjonal grønn park “Moskovia”

Soverom i minimalistisk stil

Sofa fra paller

Lederen av sengen fra paller

sofa

Sofa fra pallen

Lignende interiørelementer brukes i stiler:

  • landet;
  • minimalisme;
  • loft;
  • industriell pop kunst;
  • hi-tech.

Soveromøbler fra paller

Ser etter ting skapt med egen hånd fra materialet, som ofte brukes som brensel, opprinnelig tiltrekker gjestenes oppmerksomhet med sin eksentrisitet og uvanlige.

swing

Ofte bruker herrene trepaller for å arrangere lekeplasser i landet. Lag et miniatyrhus for barn eller bygg en sving på bare noen få timer, og gleden av resultatet blir enorm.

swing

Det er verdt å huske barnas sikkerhet! Derfor anbefales det å bruke bare de pallene, alle deler er sterke, har ingen sprekker og er uberørt av forfall.

Pass på å polere alle overflater grundig, lage et lakk og lakkbelegg. Det vil ikke være overflødig å ta vare på delene av produktene – ikke forvent at pallene ble bygget en gang, det er bedre å skru i skruene igjen eller kjøre i en ekstra spiker.

Swing fra paller

Hagemøbler

Ikke alle mennesker liker kreative løsninger når man lager et interiør i en bolig. Derfor langt fra alle vil ta råd om å omgjøre soverommet eller kjøkkenet med møbler fra paller med glede. Men bruken av dette bygningsmaterialet for å skape et hjørne av hvile i landet eller i hagen vil sikkert være til smak av mange.

Møbler for hytter

Hagemøbler

Rekreasjonsområde

Bord og stoler

Stå for grill

Faktisk kan palle produsere mye mer enn det som presenteres i denne artikkelen. Og det vil være fint hvis leserne i kommentarene deler sine erfaringer og fantasier om dette emnet.

29 ideer for bruk av paller – video