kultivator texas Ruski trg vrtne opreme obvlada tuje modele. Kultivatorji v Teksasu predstavljajo isto dansko podjetje. Od leta 1960 je proizvajalec razvil ozko smer in to je uspelo. Oprema vrta podjetja Texas se izvaja s posebno skrbjo za kmeta. Kultivatorji in motorni bloki podjetja delujejo zanesljivo.

Servisno vzdrževanje opreme s strani podjetja

popravilo kultivatorjevPopravila kultivatorja Texas in vzdrževanje opreme zagotavljajo specializirani centri. Navodila za uporabo navajajo naslove servisnih delavnic. Garancija za orodje velja 3 leta, zato morate najprej določiti lokacijo servisnega centra in možnost servisiranja. To velja za garancijski del instrumenta. Pour mast, zamenjajte pas ni kultivator Texas je lahko v kateri koli delavnici ali samostojno.

Razčlenitve opreme, ki delujejo v težkih pogojih, so razvrščene:

 • odpoved motorja;
 • neuspeh avtomatizacije;
 • odpoved mehanskih komponent.

Te težave bodo zahtevale stik s servisnim centrom.pregled

Pri nakupu kultivatorja v Teksasu je potrebno hkrati zalogati tudi originalno mast za menjalnik in pogonski jermen. Poiščite specifikacijo vozlišč v priloženem priročniku, ni težko. Številke in črke oznake označujejo velikost in profil pasu. Označi se oznaka TEXAS A 41 1/2 13X1050Li, profilni trak V 8 mm visok in širok širine 13 mm širok, ojačen z vrvjo navoj, dolžina 1050 mm. Označevanje je označeno na širokem delu obroča, ki je naveden v navodilih kultivatorja v Texasu. Prevod je bil preveden, vendar so tehnični izrazi jasni.

Poleg tega se morajo navodila naučiti pravil za pripravo kultivatorja za delo, pogostost zamenjave motornega olja. Bodite pozorni, prva sprememba olja v boku motorja poteka po 5 urah delovanja. Uporabite priporočeno gorivo v obratovanju, se razlikuje v različnih modelih.

Rezervni deli za kultivatorja Texas so kupili v servisnih centrih. Narejeni bodo, tudi če model deluje dolgo časa in je bil ukinjen.

Značilnosti kultivatorjev Texas

texas na delovnem mestuProizvajalci so predvideli proizvodnjo opreme za različna področja in globino obdelave. Nekateri modeli dobro upravljajo z vrtnimi ležišči, drugi pa lahko dvignejo deževno zemljo s težkimi tlemi. Obenem pa paleta uporabnih priključkov povečuje uporabo strojev.

Če kultivator pokoplje v razsutem stanju, zmanjša plin, postavite kolesa v srednji položaj, prilagodite odpiralo.

Oblikovanje motornih kultivatorjev Texas:

 • nadzorna plošča stroja je nameščena na volanu posebnega dizajna s priročnim oprijemom;
 • Lahka zadnja konzola je izboljšala centriranje in zmanjšala težo;
 • Ekskluzivni okvir je omogočil zmanjšanje težišča, da bi olajšal nadzor naprave;
 • Motor je nameščen nad rezkarji, postaja stabilna;
 • je prednji odbijač za zaščito motornih in transportnih koles.

Related  Črpalka Vodnar, naprava, modelski obseg

Konstruktivne spremembe v kultivatorju v Teksasu so ji dodale tehnološko. Torej, vse naprave imajo obratno, ni potrebno napora, da bi potegnili pokopan stroj. Zmogljivi kultivatorji obdelujejo širok trak z gosto zemljo do globine 30 cm. Vsi stroji imajo verigo, opremljen z zanesljivimi štiritaktnimi motorji. Slabost je povečan hrup med delovanjem in ga pokopati v mehkih tleh.

Ne smete uporabljati kultivatorja, ki prideluje gladke po rezanju. Na koreninah sablja se mora zlomiti! Polna obremenitev rezalnika se lahko izvede po vklopu.

Različice modelov kultivatorjev

texas hobby 300Številne Texas tehnologije se delijo z močjo enot in vrsto opravljenega dela. Serija Hobby, kot navaja ime, se uporablja v majhnih predelih s svetlobo. Lahki kultivatorji so nepogrešljivi za pripravo postelj za korenovke, okrasitev cvetličnih postelj in kopanje zemljišč v rastlinjakih.

Kultivator Texas Hobiji 300 majhnih da izbrisanih. Vpluje na katerikoli del vrta, ozdravi debla, razreže postelje. Električna oprema – ameriški motor BriggsStratton, štiritaktni, z zgorevalno komoro 148 cm3, zmogljivost 2,6 kW. Oblika se uporablja za zmanjšanje verige. Enota obdeluje 38 cm do globine 18 cm. Stroj tehta 28 kg, stane 21 tisoč rubljev.

kultivator texas 500Kultivator Texas 500 Series Hobby, z lastniškim motorjem TG 485 ima zmogljivost 2,3 kW. Oblika se uporablja pri reduktorju. Tovrsten agregat bo opravil globoko no-oplaščenje do globine 33 cm. Širina obdelanega traku je 50 cm. V kompletu je 6 saberskih rezil. Cena naprave je 15 tisoč rubljev.

Istočasno je model serije 500 V opremljen z močnim ameriškim motorjem 4,2 kW. Takšen kultivator v Teksasu uporablja priloge:

 • Weeder;
 • zadnja vlečna naprava;
 • hiller;
 • ponderator;
 • rake.

Visoka funkcionalnost skoraj ni dodala težini instrumenta, le 43 kg. S kultivatorjem je vključenih le 6 rezil. Priponke je treba kupiti ločeno.

Related  Enostaven in funkcionalen pomočnik – kultivator Mantis

Lilli Serija zasedba vključuje tri orodja – 532TG, 534 TG, 572 B. V zmogljivosti opreme v tej seriji vpliva na vrsto in nameščena moč. In najmočnejši med njimi je kultivator Texas 620, kar pomeni, da je oprema zaključil z močnim motorjem in znajde mini traktorji funkcije, če so opremljeni s svojimi platnene strehe. Serija Lilli je opremljena z dodatki iz močnejše opreme, Futura in Vision motoblokov. Začetna konfiguracija enot se razlikuje le pri rezkalnih rezilih, namesto na pnevmatičnih kolesih na motornih blokih.

Previdno preberite navodila za uporabo. Uporabljajte samo priporočene dodatke in gorivo.

Kultivator Texas 532 TG 620 je lahko opremljen s vozičkom, sedežem, snežnim puhalom in drugimi dodatki.

Texas 532 tg 620Glavni tehnični kazalniki:

 • moč pogonske gredi – 6,5 litra. s.;
 • širina obdelave – 100 cm;
 • reduktor v jeklenem ohišju;
 • tračni pogon;
 • enostaven sistem za zagon.

Druga sprememba tega modela Lilli 532 B je globina vstopa rezil 21 cm širine okoli 85 m. Obstajajo modeli, ki uporabljajo motor TG500.

Umaknjeno iz proizvodnje, vendar je kultivator Texas 530 TG MY 13 PRC. Zanesljiv in mehanizem je nadomestil izboljšan model. Izdelek smo zbrali na Kitajskem. Kultivator je opremljen z motorjem TG 500 Power Line z zgorevalno komoro 163 cm3. Začetni širina sestava traku je mogoče namestiti 30-55 cm, vendar pa je bilo mogoče razširiti nožev 85 cm. Zrahljanje globino 32 cm. Model ne obratno, eno hitrost.kultivator Texas 601

Kultivator Texas 601 je najmočnejši agregat, predstavljen v pregledu. V kompletu je motor TG 650V, z volumnom 196 cm3. V širino 85 cm se rezkarji v globino prodirajo v tla za 30 cm. Teža bojevnika je 56 kg. Stroj lahko dela s poljubnimi priključki.

Video pregled kultivatorja Texas