pappersfjärilar i inredningenNaturen är en av de bästa platserna att leta efter inspiration. Fjärilar från papper är en av de mest populära figurerna för inredning, eftersom de är vackra, känsliga, ljusa och eleganta och är också idealiska för alla inredningar. Det finns många kreativa sätt att göra hantverk från fjärilar. Nedan listas några av dem som du kan göra själv för att dekorera huset i en unik författares stil.

Oavsett om du planerar att dekorera din unika arbetsplats med ett unikt projekt, dekorera ditt barns rum eller helt enkelt skapa söta detaljer för ditt vardagsrum i familjecirkeln, bjuder vi dig på att överväga unika designidéer. Bli inspirerad av hur färgstarka, luftiga och ljusa kan vara utrymmet i köket, matsalen, vardagsrummet eller korridoren, om det kompletteras med en sådan skapelse. Vi visar dig detaljerade illustrerade instruktioner i flera steg som beskriver processen för att skapa en mängd olika och lättillgängliga pappersfjärilar.

Ljuskronor fjärilar

ljuskrona fjärilDenna snygga handgjorda ljuskrona är perfekt för alla rum, du kan göra den i rätt färg och storlek. För arbete behöver du:

 • wrap;
 • fiske linje;
 • papper;
 • saxar,
 • inspiration.

Det blir mycket lättare om du tar en färdig fjärils stencil för att skära ut papper i mallar:fjäril mönster för ljuskrona

Eller använd origami tekniken:fjärilar i origami teknik

I stället för papper kan du använda plastflaskor: använd en mall för att skära ut figuren och måla den med nagellack. Du kommer att få en realistisk fjäril från en magisk skog.

original ljuskrona fjäril

Väggdekoration med fjärilar

pappersfjärilar på väggenVarför spendera pengar på dyr inredning för väggar när det är så otroligt enkelt att göra dessa vackra fjärilar till dekor för hand? Med en minimal mängd material och vanligt papper kan du få spännande resultat.

För att göra dessa vackra fjärilar behöver du mycket pappersark, en fjärilsstencil, en penna för att rita en kontur och en sax för att skära ut formen. Var uppmärksam på det speciella mjuka tejpen för väggarna, för att inte förstöra reparationen om inredningen behöver tas bort i framtiden. Gör det här projektet med dina barn – du kan låta dem självständigt klistra in färdiga figurer för att utveckla sin kreativitet.

Beroende på vilka resurser du har kan du använda både färdig kartong (eller tjockt papper) och ett vanligt vitt ark med dess ytterligare målning. Använd alltid gouache eller akryl som färger – dessa två färgämnen ger en intensiv ljus nyans efter torkning, vilket kommer att se särskilt attraktivt ut.

För att få en matt nyans, använd gouache. För ett blankt utseende behöver du akryl.

Så, en steg-för-steg guide:

 1. Förbered fjärilmönster för att klippa ut papper som du kan skriva ut på den här sidan eller använd din favoritfjärilform.
 2. Klipp ut konturen och vika figuren i halva, lämna centrala delen för fastsättning.
 3. Använd ett mjukt tejp eller dubbelsidigt tejp för att stärka konsten på väggen i godtycklig form.

Related  Om du inte har kastat ut det gamla kylskåpet, gör du ett rökhus med egna händer

Fjärilar kommer att ge en speciell atmosfär till någon del av huset, men det här alternativet kommer mest magiskt att se i sovrummet för att låta fantasin sväva efter dem.hjärtat av fjärilar

På bara några timmar kan du skapa flera dussin färdiga siffror – förutsatt att hela familjen deltar i projektet. Du kan välja som ett svartvitt mönster med en färg och genom att använda fjärilar ett visst tankefullt mönster, och välj en ostrukturerad collage – på ett eller annat sätt kommer du att bli chockad över resultatet!

stencils av fjärilar på väggenHjärtdesignen här är en av favoriterna för stencilfjärilen, men du kan också välja stjärnor, blommor eller ett favoritnamn.

Magic flying lantern

magisk lykta från fjärilarDina barn kommer att tycka om denna magiska idé om en lykta med fjärilar. Lyktan är ett bra sätt att skapa en mysig atmosfär och ge utrymme djup och expressivitet – både inomhus och ute. Förutom att ge täckning, underlättar det också avgränsningen av utrymme för ett speciellt humör. Du kan göra detta projekt med dina barn för att experimentera med skuggor på ett lekfullt sätt!

Du behöver:

 • en liten glasburk med en kapacitet på ungefär en liter;
 • tunn tråd sektion;
 • saxar,
 • papper;
 • penna;
 • line;
 • lim;
 • tråd;
 • Ljus-tablett;
 • stencil av fjärilar.

genomgång:

 1. Rita silhuetter av fjärilar på ett papper och skära ut dem.
 2. Vikta papperet runt burken och klipp ut en lämplig storlek med en marginal på ca 1 cm.
 3. Gör ett papper från pappersarket, limma kanterna och lima fjärilarna till det.
 4. Från tråden, gör en böjd form och fäst den ena sidan till burkets hals och å andra sidan häng fjärilarna med en tråd.
 5. Lim en cylinder med fjärilar till burken.
 6. Sätt ett ljus på botten och din lykta är klar.

Om du gör allt enligt instruktionerna, kommer dina fjärilar att dansa!

När du väljer burkar för tillverkning och trådlängd, överväga det faktum att för nära avstånd från de suspenderade fjärilarna från ljusflamman kan leda till att de tänds. Om sidorna på papperet är skyddade av glas kommer det inte att finnas något sådant skydd, så se till att de är på ett säkert avstånd från elden.

Prydnad från crepepapper till tårta

tårta fjäril dekorationVad kan vara vackrare än ljusa fjärilar som fladdrar runt din tårta? Tricket på dessa enkla vid tillverkningen av fjärilar i form av papper – dess struktur är utmärkt för att skapa dessa fjärilar.

original crepe papperNödvändiga material:

 • crepe papper;
 • bambusspett
 • färgad tråd;
 • saxar,
 • akrylfärger;
 • borstar;
 • permanenta markörer;
 • pistol för varmt lim.

material och verktyg för att göra fjärilarSteg 1: Skär fjärilarna från creped papper genom att vika arket i hälften. Var försiktig så att det krypta pappret skärs från sidan, inte från ovan eller under. De fjärilar som visas på bilden är ca 8 cm på varje sida, och cirkelns diameter är ca 5 cm.
Steg 2: Krypa crepepapperet i mitten av cirkeln, så fingrarna rör sig framåt och bakåt.
Steg 3: Fäst fjärilscentret med tråden. Klipp av tipsen.
Steg 4: Räta ut, fläta och släta upp de övre och nedre vingarna.
Steg 5: Dekorera vingarna med akrylfärg och markörer. Låt torka.
Steg 6: Lim med heta limfjärilar på spettarna.
Steg 7: Klistra in i kakan och servera!

Related  Vad kan man göra med plastflaskor med egna händer för sommarstuga, trädgård och köksträdgård

steg för steg fjäril fjäril göra

present dekorationDenna version av hantverk kan användas som dekoration för en present och inredning. Här är idéer för inspiration med korrugerade fjärilar i ditt hem:mole av crepe som en väggdekoration

fjärilar i barnrummet

Hur man gör en fjäril av papper är lätt. Titta på detta alternativ för barnrummet: fjärilar på tygspetsar. En sådan inredning kan göras även med de yngsta barnen: Bara klippa ut en förenklad form för fjärilen med ett barn från crepepapper, och fäst det i mitten med ett vanligt träklädsel. Tygspetsen kan målas med gouache som på ett foto eller på annat sätt. Sådana fjärilar är fastsatta på en vägg eller möbler med vanligt dubbelsidigt tejp.

Garland av pappersfjäril

etapper av att göra en dragkärlsfjärilDenna vackra pappersfjärilspelet är den enklaste versionen möjligt, och du har troligtvis allt material du behöver för att göra det. Därför, om du behöver lysa upp utrymme eller göra en fest, gör du bara dessa fjärilar.

fjäril fjäril materialFör varje fjäril behöver du:

 1. 2 ark dubbelsidigt färgat papper som mäter 15×15 cm. Även om dubbelsidig färg är bäst, men använd allt du har, eller skär ut rutor från en vacker presentförpackning.
 2. En tunn tråd med längd 15 cm är gängad i garnet, tunnband eller rep.

Hur man:

 1. Vik papperet i halv diagonalt så att en triangel erhålls.
 2. Flytta från mittlinjen, gör vikar i form av en zigzag, ungefär 1 cm från varandra, först på ena sidan och sedan på den andra.böj papperet
 3. Upprepa samma process med det andra pappersarket.
 4. Dra ihop dem i mitten.vi förbinder delar av en fjäril
 5. Vik i mitten med en tråd, vrid för att fixa, böj ändarna i form av antenner.
 6. Sprid vingarna och släta kanterna så att vingeformen hålls öppen.räta ut en fjärils vingar
 7. Gör så många siffror som du behöver, i olika färger.gör rätt antal fjärilar
 8. Stränga dem på ett rep eller band genom mitten av en fjäril.vi stränger fjärilar på en fiskelinje

Garland är redo!

kransar av pappersfjärilarÄr de inte vackra? De är väldigt lätta att göra. Du kan använda olika färger av papper för att göra färgglada fjärilar. Dessutom kan du kombinera två färger när du skapar en fjäril, vilket gör den unik. Du kan hänga varje pappersfjäril individuellt för att skapa en flygningseffekt. dekoration för barnpartierEller anslut dem för att göra en vacker och färgstark krans. De är perfekta för att dekorera ett rum, en trädgård och också oersättliga för fester.

Pappersfjärilar för väggdekoration från muffinskorgen

fjärilar från cupcake korgarHär är en super söt idé om hur man gör en vacker fjäril från korgar för muffins och tygspetsar. Det är väldigt enkelt och perfekt för barnhantverk. Du kan använda sådana fjärilar som en självutsmyckning för ditt hem eller som ett komplement till andra dekorelement – till exempel för att fästa i gardiner.

Related  Hur man gör en toalett i landet med egna händer? Val av plats och byggnadsstadier

Du behöver:

 • enkla vita korgar för cupcakes;
 • träkläder
 • måla;
 • lysa;
 • bläck;
 • strass.

Först, skapa några ljusa fjärilklämmor.

För stora fjärilar, använd 4 korgar, för små – två.fyra korgar för en fjäril

Vik dem i hälften.vi lägger korgar i hälften

Och vika igen i hälften för att få en fjärdedel.vika korgen igen

Lim dem sedan ihop i hörnen och paren som vetter mot varandra, som visas på bilden.limfjäril

Du kan lägga en form på vingarna genom att klippa av kanterna.vi ger vingarna form

Lägg till uttrycksfullhet och lättnad med färgfärg på ytterkanterna.vingar kanterna på vingarna

Måla tygnålarna med mjuka akrylfärger och strö dem med glitter.dekorera träkläder

En bit naturlig garn är perfekt för antenner.För skönheter använder vi lashing

Lägg några droppar lim till spetsarna och dopp dem in i glansen.dekorera tipset på mustaschen

Ta de torkade kläderna, antennerna och några rhinestones för att göra fjärilkroppen.bilda en fjärils kropp

Var noga med att fästa antennerna på toppen av klädnypen, eftersom om du limar dem bakifrån, kommer de inte att synas under klämman.Limma mustasch korrekt

Lim tygspetsen i mitten mellan vingarna.lim vingarna och stammen av en fjäril

I stället för en strass kan du använda en liten blomma från tejpen på denna plats.band blomma istället för strass

Alla typer av material kan användas för dekoration.Butterfly dekoration med paljetter

olika färglösningar för fjärilar

Gör flera babyfjärilar med miniatyrdukar och 2 mini-korgar.gör några fjärilar

Du kan inte klippa korgarna, det ser också roligt ut.fjäril med omärktade vingar

fjärilar av olika former

Stencils för fjärilar

Tillgängligheten av tryckta mallar av vilken typ som helst är en stor fördel för älskare av hemkreativitet. Hemdesigners kan spara en bra tid, med mallar i armlängd. Skriv ut dem bara och använd efter eget gottfinnande.

Skapa din egen samling eleganta fjärilar av papp, fleece eller vanligt papper, även i komplexa former av repeterande mönster med våra fjärils stenciler för att skära ut olika storlekar. Här har vi en samling av underbara fjärilsmönster som du kan använda i dina projekt.

Enkelt fjärilsmönster

enkel fjäril

Mönster av en vacker fjäril

vacker fjäril

Fjäril för skärning, mall för tryck

Fjäril för carving

vacker fjäril för carving

Mönster av fjäril vingar

Fjäril på sidan

stor fjäril stencil

Applique med fjärilfjäril för applicering

Mönster av fjärilar för färgning

fjäril för färgning

Söt fjärilsmönster

söt fjärilsmönster

Denna fjärilkontur är perfekt för hantverk i hemkretsen.

Ett annat fjärilmönster.mall

Detta fjärilmönster visar en fjäril med spridda vingar. Den har vingar i form av ett hjärta och en vacker och fascinerande design.

Mall för en mörk fjäril

mörkt fjärilsmönsterSkissen av det här mörka fjärilsmönstret är trevligt och trevligt, även om det inte alls är målat. Det verkar som att vingarna också har ögon som ser direkt ut på dig.

Vacker fjäril med ränder

vacker randig fjäril

Vackert fjärilsmönster

originalmall

Mall av en enkel mörk fjäril

enkel fjäril

fjäril med en stor vinge

Skriv ut ett fjärilmönster på skrivaren, måla och klippa ut – och idén att dekorera inredningen är klar.

Origami fjärilar egna händer – video