bada en nyfödd i en hängmattaFör att hjälpa den nya mamman, erbjuder tillverkarna en speciell hängmatta för att bada nyfödda. Det låter dig göra denna process så säker och bekväm för båda. Sannolikheten för olyckor minskar till ett minimum, eftersom kroppen av smulor är fixerad på ett speciellt vävnadsstöd. Barnet lägger tyst på en sådan anpassning, och får mycket glädje av milda kärlekar av vatten och mor. För det här var verkligen efterfrågan, bör du överväga nyanserna efter eget val.

Förekomsten av en sådan stödanordning garanterar inte absolut säkerhet. Därför kan du inte lämna spädbarn obevakad i badet. Dessutom behöver du fortfarande stödja huvudet och ryggen.

Varianter av modeller

hängmattaHängmattor för nyfödda skiljer sig både i form och struktur på duken. Ofta är de gjorda av allergivänliga och miljövänliga produkter. Mycket imponerande utseende modeller av ljusa, rika färger. Särskild uppmärksamhet betalas av tillverkare till materialval:

 1. Som grundval väljer du ett mycket starkt tyg, men ändå ganska mjukt och ömt. Då kommer den inte i kontakt med fuktig hud.
 2. Särskilda insatser för fixering av huvudet och barnens rumpa är gjorda av elastiska, men luftiga material. Polyuretan stödelement utan problem behåll hjälplös baby på vattnet.
 3. Fästkrokar eller breda gummiband kan vara från 3 till 6 stycken. Bilden visar prov på en hängmatta för att bada nyfödda, vilka är fastsatta över badets sida på olika sätt. Samtidigt är det värt att notera att i vissa modeller är storleken på vävnadssänkningen justerbar. Det räcker bara att vinda eller lossna det material som behövs.

badhängmatta med tre fästelementExperter rekommenderar att man köper hängmattor med en maskbas. Det porösa arket passerar vätskan och ger ett fullt bad till barnet. Under sådana vattenprocedurer är det möjligt att lossa eller till och med ta bort undersidan av produkten. Detta görs när barnet växer upp lite för att utveckla ben och leder till honom.

Related  Hur man gör egna händer blomkrukor för blommor

hängmatta för att bada på 4 armaturerMycket populär modell i form av en hängmatta-hängmatta för att bada nyfödda, som är tillverkad av en metall- eller plastram. Den är täckt med ett tätt tyg med ett tunt skumlager. I huvudet och bäcken finns speciella pads för ballast. Denna design är installerad på botten, som tjänar som barnstöd. Dessutom har den en viss lutningsvinkel som simulerar en nedstigning.badhängmatta med 6 armaturer

Vävnadsprodukter har egenskapen att sträcka med konstant kontakt med vatten. Före användning är det viktigt att kontrollera spänningen i det våta materialet. Som ett resultat dykar inte smulan djupt under vattnet.

Tips för att välja

I ett sådant ansvarsfullt fall måste särskild uppmärksamhet ägnas åt detaljer. När du köper produkter, bör du kontrollera tillförlitligheten av fästena, liksom styrkan på tyget. Från duken bör det inte avge en skarp och obehaglig lukt. Kontrollera också kvaliteten på lederna. Stickningstrådar indikerar en låg kvalitet på varor. Vid valet är det viktigt att överväga:

 1. Spänningsgrad. Materialet passar lätt och utan att stora luckor bildas på sidorna. Med korrekt installation av en hängmatta i badet kommer den inte att nå botten, eftersom det är extremt farligt för nyfödda.kolla graden av sagging
 2. Dimensioner på stödanordningen. Du behöver inte köpa sådana saker för tillväxt. Som ett resultat kommer det att skapa obehag för både mamma och baby. Lager bör vara från 5 till 10 cm.
 3. Trasa. Grova sömmar, puffar och skrymmande föremål gnuggar barnets känsliga hud. Strukturen i materialet ska vara mjukt men fast. Barn med liten vikt, lämpliga modeller med nätbas. Sann bogatyr borde köpa starkare prover från tätt tyg, eftersom det elastiska nätet under kroppens vikt väsentligt förklarar.Godkvalitativa tyger
 4. Bearbetning av fästelement. Den här delen av hängmatta för att bada den nyfödda ska utföras mycket kvalitativt. För detta använder tillverkare ytterligare inlägg nära klammerna och tjocka trådar. Kanterna sys i flera linjer.

Efter användning måste saken tvättas. Innan de följande vattenförfarandena måste den torka noggrant, så att det inte blir en hetmugg.

hängmatta modell med justerbar saggingSedan nu är badkarna av vanliga storlekar, måste du köpa modeller med möjlighet att justera spänningen. Detta gör det möjligt för mamman att fixa produkten med hänsyn till krummens vikt och måtten på teckensnittet.

Related  Fördelar med användning och steg-för-steg instruktion för att göra en hängmatta för benen

Hängmatta med egna händer

hemlagad hängmatta för badande barnMiljontals mammor föredrar hemlagade hängmattor för badet, eftersom de anser dem som ett mer ekonomiskt alternativ för att bada sina nyfödda. Du kan göra en sådan skönhet i flera steg:

 1. Välj ett tätt och högkvalitativt tyg, såväl som metallklammer. Hitta starka flera lager garn.
 2. Skissa skissen av den framtida produkten. Du kan ange insatser från andra material.
 3. Beräkna dimensionerna. Det beror på badkarens dimensioner. Lägg 1,5-2 cm till varje söm.
 4. Gör 2 mönster om det här är ett kombinerat alternativ. En kommer att gå till insatserna, och den andra kommer direkt till produkten.skiss av hängmatta och färdig produkt
 5. Tillägget för fästkrokar ökar till 5 cm. Vid bearbetning bör denna kant böjas och sys. Fäst sedan fästbanden, böj tillbaka och gör sedan ca 6 linjer. Detta gäller för tillförlitlighet.
 6. På färdig produkt, sy försiktigt upp vstovochki. I huvudets område kan ett skumskikt eller skum appliceras.kombinerad badhängmatta modell

Sömmarnas kanter ska behandlas med en överlock. Dölj dessa fula avsnitt rekommenderas med hjälp av en snett bake av vattentätt tyg.

Slight hand kombinerat med feminin intuition och en hängmatta för att bada nyfödda är redo. Vid tillverkning och urval av sådana saker är noggrannhet och ansvarsfullt tillvägagångssätt viktigt.