pärla trädPersoner beundrade hela tiden arbetet med stora mästare och syskon och försökte imitera dem. Ursprungliga produkter – pärlträd blir allt populärare. Med sin skönhet och originalitet lockar de uppmärksamhet inte bara till hantverkare, utan även de som vill förstå denna färdighet djupare.

Den fascinerande processen med manuellt arbete, när miniatyr pärlor skapar riktiga mästerverk, lockar fler och fler konstkunnare. För att förstå hemmeligheterna för hantverket är det önskvärt att visa tålamod, lyssna på klokt råd och allokera tillräckligt med tid. Trots allt är det inte lätt att skapa träd från pärlor. Varje gren och bipacksedel ska ges särskild uppmärksamhet, och sedan ha de enskilda delarna fått en bra bit. För att hjälpa nybörjare att förbättra behärskningen har många specialprojekt av den kreativa processen utvecklats. De är baserade på egenskaperna hos olika typer av träd, som kan skapas med pärlor.

Bekanta sig med kunskapens grunder

höst träd av pärlorMånga har hört sådana kloka ord: “Vem föraktar dagen för blygsamma företag?” Och verkligen börjar varje verksamhet med en liten, så förneka inte de grundläggande elementen i den kreativa processen. För att lära dig att väva träd från pärlor, måste du först lära sig huvudprinciperna för hantverket:

 • gängning på en glaspärltråd;
 • skapandet av snygga slingor;
 • anslutning av konstruktionsdelar;
 • förståelse av arbetssystem;
 • rätt färgmatchning.

Efter att ha behärskat grunderna kan du börja skapa ett träd av pärlor med egna händer. För att göra detta måste du förbereda följande uppsättning objekt:

 • lämpliga pärlor;pärlor för att tillverka trä
 • tunn trådliktråd;tunn tråd
 • stång för bagageutrymmet (du kan ta en tjock tråd);tjock tråd
 • Tillbehör för inredning (stenar, pärlor);Tillbehör för inredning
 • bas eller kruka för produkten;bas för trä från pärlor
 • alibaster (gips);gips
 • bekväma nippers, sax, pincett.sax, skärtänger

Det är viktigt att ta hänsyn till det faktum att varje träd har sina egna särdrag, så det finns inget enskilt system. Bilden visar olika typer av pärlträd som upplevde mästare. Efter att ha noterat huvudprinciperna kan du uppnå sådana framgångar och glädja dig vid skapandet av dina händer.pärlstavar

För att göra produkten elegant och vacker är det bättre att använda tunnare tråd. Det är mycket lättare att arbeta med det, speciellt för studenter i början.

Processen att skapa ett träd från pärlor inkluderar sådana enkla rörelser:

 1. På en tunn trådlängd på ca 50 cm tråden 7 pärlor. De är placerade i mitten.
 2. Böj metalltråden så att en slinga erhålls. I detta fall är pärlorna högst uppe.
 3. Trådens ändar är vridna och uppfödda i olika riktningar.
 4. Steg tillbaka från vridningsplatsen på höger sida till ett avstånd på ca 1,5 cm, få igen 7 bitar av buggar. Gör också på vänster sida. Spetsarna är vridna. På så sätt vävas grenar av det kommande trädet. Ju mer de visar sig vara, desto mer attraktiva kommer produkten att se ut.
 5. När grenarna är klara, fortsätt till montering. För att göra detta är de kopplade i par, vridning vid basen.
 6. Grenarna är fästa på en fast stav eller tjock tråd. Resultatet är en tunnkonstruktion, som håller elementen i väven.
 7. Träet placeras i en vacker vas eller blomkruka. Den är förfylld med gips eller plast.

Related  Hur man bygger en brunn i ditt hus med egna händer

Sådana principer tillämpas på produktion av olika typer av träd, inte att glömma att varje design kännetecknas av individuella egenskaper.blommande blåregn

Tips för dem som vill lära sig

liten sakura pärlaDen enklaste versionen av hur man gör ett pärlträd är processen att göra sakura. I Rising Suns land anses denna växt vara en symbol för uppvaknande av natur och feminin skönhet. Och för nybörjare needlewomen – ett bra sätt att skaffa bra färdigheter. Följande material ska köpas för arbete:

 • pärlor av mjuk rosa färg;
 • Flexibel tråd (nödvändigtvis annan tjocklek);
 • ett klibbigt utseende av Scotch tape;
 • färg eller gouache.

Först och främst är den flexibla tråden kapad i bitar av 20 eller 30 cm i längd. Varje av dem sys med pärlor med 5 eller 6 stycken. Därefter är trådens ändar kopplade till ett vackert blad. Därefter bilda en gren. På en nivå är två kronblad anslutna mot varandra. Anslut sedan dem redan för 3 stycken tillsammans.Vridningspinnar i bagageutrymmet

För att göra en bagage, är de vridna grenarna insvept med färgband, som senare är målade med färg eller gouache. En färdig konstruktion är fäst vid substratet med gips eller alabaster. Arbetet är viktigt noggrant, så att inte kronbladens kronblad blommar

För ett vackert träd behöver du 90 till 120 grenar. Därför måste du tålmodigt och långsamt gå till målet.

Sådana enkla regler för nybörjare hjälper nybörjare att skapa sitt första träd av pärlor och glädjas åt produkten av sina händer.

Mästarklass – en tillförlitlig guide till nålkvinnor

gråt pil från pärlorLusten att lära sig och förbättra i alla affärer är värd att lova. Du kan inte göra utan honom och förvärva kunskaper i handarbete. Pärlor betraktas inte som en komplex form av kreativitet, så det finns även vackra träd bland amatörer. Inte den minsta rollen i den här lektionsmästerklassen, med vilken du kan skapa chic saker.

Amazing wisteria – video mästarklass

Variant av vävning av rysk björk

Birch BeadEtt underbart träd med fallande grenar i århundraden förblir på höjden. Om honom skrev en hel del poesi och målade målningar. Resisterade inte honom och älskare av handarbete. Att använda en mästarklass av vävning av träd från pärlor, särskilt björk, är lätt att skapa ditt eget mästerverk.

Related  Om du inte har kastat ut det gamla kylskåpet, gör du ett rökhus med egna händer

För arbete är det nödvändigt att förbereda verktyg:

 • pärlor av fyra nyanser av grönt (företrädesvis olika kontraster);
 • tråd: 0,3 mm, 1 och 3;
 • tråd;
 • lim (kan PVA);
 • akrylfärger;
 • bred och smal tofs.

När objekten är till hands kan du gå vidare till den kreativa processen.

början av vävning björk kvistarTa först en tråd 0,3 mm tjock och skär en bit 40 cm lång. Den sträcks med 9 bitar av pärlor och placeras i mitten av linjen. De dra sig tillbaka från kanten av tråden 6 cm för att vrida slingan vackert. På en tråd gör dem upp till 9 stycken, observera intervallet – 1 cm. Därefter viks remsorna i halva och lämnar en slinga i mitten. björkstickaSådana exemplar måste göras minst 15 stycken. På samma sätt vävning ytterligare 57 grenar, bestående av 11 slingor. Stora grenar kommer jämnt fördelade utmed trädet, och små kommer att tjäna för att bilda kronan.

Glaspärlor med olika nyanser av grön måste först blandas till tråd på strängen i slumpmässig ordning.

Kompetent vävning från pärlor innebär en konstant kontroll av antalet föremål som ska förenas, så att träden visar sig vara av stor skönhet. Därför startar nästa steg från en enkel beräkning av källmaterialet. Därefter förenas grenarna, som består av 9 slingor, i små buketter. De borde vara 5 stycken.

vridning av stora grenarTill de långa grenarna, fäst wire 1 mm tjock och lägg åt sidan. Vidare bildas en struktur bestående av två fat. En är gjord av 3 grenar, den andra från 2. Därefter fästes 3 mm trådtjocklek på var och en av dem och omsluter den med trådar.

tillverkning av en trädkronaFör att få en vacker krona i björken är 12 långa skott fästa på överkanten av stammen bestående av 3 grenar. De återstående två är fästa 7 mer långsträckta grenar. Anslutningen är gjord så att den tjocka delen av strukturen stiger över produkten med 2 cm. Hängande trådar är inslagna med tejp och lämnar spetsarna längst ner för att göra rötterna på dem. Som ett resultat kommer de att fungera som en pålitlig fästning av trädet till basen.

fylla basenHäll gips eller alabaster i en liten behållare och montera en björk i den. För att fixa det är det nödvändigt så att designen stod direkt i mitten. Efter 12 timmar, när vätskan stelnar, fortsätt att dekorera bagaget.nära pärlfolie

Att färgen inte har fått en grön gren av en björk, de kan döljas under en folie.

björkstammålningApplicera först primern med ett PVA-lim. Efter några timmar är bagaget täckt med vit färg i två tunna lager. Svart inredning appliceras efter fullständig torkning av huvudskiktet. färdig produktEfter att ha väntat lite mer tid, ta bort folien, räta ut grenarna och beundra resultatet av deras ansträngningar.

Related  Hur man gör en toalett i landet med egna händer? Val av plats och byggnadsstadier

System för vävning av trä från pärlor

violett träd av pärlor

mahogniprogram

trädschema blå saga

äppelträdschema

Videoinstruktion om hur man gör pil från pärlor

Vinterskönhet – Rönbär

Rowan BeadMånga needlewomen har märkt att specialordningar hjälper dem att skapa magnifika träd från pärlor. De består av en textguide och följs ofta av en uppsättning bilder. Det viktigaste är att följa alla instruktioner från befälhavarna för att förbättra sina färdigheter.steg för steg tillverkning

För vävande bergaska måste du förbereda inte bara pärlor, utan även ljusa röda pärlor, som påminner om mogna bär. Eftersom bergsaska grenar består av 9 löv och ett fint kluster, måste du arbeta hårt för att uppnå det ultimata målet. Men ge inte upp utan att testa din styrka.ashberrygren

Det första steget är att klippa tråden upp till 70 cm lång. Sträng på den är en pärla med grön färg, placerad i mitten. Nästa rad bildas genom att passera båda ändarna av tråden samtidigt genom 2 glaspärlor. Stram så att de ligger ovanpå föregående rad. Med denna princip samla alla 9 kronblad.

grenar med bunkar av bärDet andra steget är bär. En pärla av svart färg läggs på en tråd av 70 cm. Därefter passeras båda ändarna genom hålet i en stor scarlet pärla. Därefter passeras de genom bruna pärlor. På en gäng bör det vara minst 16 bär.

Det tredje steget är kombinationen av bär med löv. För ett sådant träd kommer det att ta upp till 100 sådana grenar. Processen utförs på vanligt klassiskt sätt.

färdig produktDet sista steget – färdiga grenar samlas i ett bunt som bildar en frodig krona. Ledningens spetsar vrids runt stången, som tjänar som en stam till ett träd. Designen sänks i en gipslösning och höstens skönhet är klar. Produkten kan användas för att dekorera ett heminredning.

inredningTrots att blommor och pärlträd inte behöver fukt och solljus, kräver de noggrann vård. Så att de alltid ser perfekt ut, är det viktigt att regelbundet avlägsna damm från dem. För att göra detta kan du använda en mjuk borste. Det är önskvärt att inte sätta hantverket nära fönstret. På grund av solljuset förlorar pärlorna snabbt sin färg och får en liten utseende. Sådana enkla regler hjälper dig att beundra skapandet av dina händer länge.

Steg-för-steg vävning av apelsinträd från pärlor

Steg 1-4

Steg 5-8

Steg 9-12

steg 13-14

steg 15

steg 16

steg 17

steg 18

Video mästerklasstillverkning av trä från pärlor