granateple juice gjennom en juicerEn spesiell juicer for granateple vil gi familien en tilstrekkelig mengde nyttig og befitret friske. Selv om disse fruktene inneholder mye juice, er det ikke så lett å få det. Problemet ligger i det utelige antall bein. Avhengig av variasjon og størrelse i en bær er det fra 370 til 620 korn. Nesten så mange dager som et år. Derfor er ingen spesielle husholdningsapparater uunnværlige her.

arter

mekanisk og elektrisk juicerPrisen på spørsmålet er det første kriteriet når du velger en juicer. Parallelt med det er det viktig å avgjøre hvor mye juice familien planlegger å konsumere, og også hvor ofte. Fra svarene på disse spørsmålene må du bygge videre på, velge en bestemt modell. Produsenter tilbyr en mangfoldig samling av enheter. Alle av dem kan deles inn i tre store klasser:

 • manual;
 • mekanisk;
 • elektrisk.

Etter å ha vurdert hver av dem separat, kan man forstå fordelene og ulempene ved hver. Også, funksjonene i en enkelt modell vil vise hvordan du får maksimal mengde juice fra granater hjemme. I dette tilfellet kan du eksperimentere med ulike frukter eller til og med bein.

Partisjonene av bær inneholder en bitter og tart substans – tannin. For å bevare den opprinnelige smaken av granateple, er det best å bruke håndpresser. Tross alt gnider de ikke disse årene.

det er nødvendig å fjerne føtal septum

hånd~~POS=TRUNC

enkel håndholdt juicerFor daglig bruk er det bedre å velge kompakte og brukervennlige modeller. Jo enklere enheten er, desto lettere er det å vaske og tørke den. Som et resultat vil et glass aromatisk frash alltid være et perfekt tillegg til frokost. Samtidig vil det aldri være et ønske om å presse juice på denne måten. Tross alt trenger du ikke å rense frukten, og selve prosedyren tar bare noen få minutter. Det er nok å gjøre følgende prosesser:

 • å kutte en frukt i en halv;
 • legg en halv på den koniske delen av en hånddrevet juicer for en granatäpple;
 • så mye som mulig å knuse bæren mens du ruller den.

Related  Hva slags press for å klemme juice å velge en sommerbolig og vertinne

modell håndholdt juicer for granatepleResultatet av denne handlingen er i stor grad avhengig av styrken av mannlige eller kvinnelige hender. Det er også viktig å ta hensyn til at forbruket av produktet vil være anstendig, og utgangen av saften vil ikke vise seg veldig mye.

Klem saften på en håndholdt modell vekk fra vegger og stoffobjekter. Under prosedyren kan det være mye sprut.

mekanisk

klemme juice med en mekanisk juicerSvært ofte elsker kjærester å fylle opp med slike nyttige vitaminer. Derfor, for å få en tilstrekkelig mengde juice, trenger de en spesiell trykk for granater og sitrus. I disse enhetene brukes to typer mekanismer:

 1. Spaken. Når spaken trykkes, virker den kegleformede dysen på den rensede frukten, som er festet på bunnen, og klemmer saften ut av den. Som filter er det en gitterplate som skiller massen. Ren juice renner ut i tanken, sett på bunnen. For å få et glass frash på utgangen er bare 1-2 bevegelser nok.mekaniske håndtakssjuicere
 2. Skrue transportør. Denne modellen ligner en vanlig sovjetisk kjøttkvern. Apparatets kropp er en spiralhøvel, som består av skarpe kniver. Rotasjon av sidehåndtaket driver skruen, som skyver massen til kakeåpningen. Ferskpresset juice passerer gjennom gitterbasen og strømmer inn i en spesiell beholder. Denne teknikken er i stand til å ødelegge beinene, og gir dermed en delikat ettersmak. Noen varianter av viner er laget spesielt med disse frøene.mekanisk juicer av skrue-type

Når du velger en spakstruktur, bør du nøye vurdere monteringsmekanismen til enheten. Påliteligheten av tilkoblingen av deler avhenger av levetiden til enheten.

Siden det er syrer i granateplekornene, må teknikken være rustfritt stål. Videre gir håndtak, samt rack og pinion modeller det ganske høyt. Derfor, når du kjøper det, er det verdt å sjekke stabiliteten til enheten. forskjellige modeller av juicersSpesielt gummiforing under bena eller sugene i bunnen hjelper deg med å fikse den mekaniske juiceren på granatäpplen på bordet. Alternativt kan disse være enkle låser med et praktisk klemmesystem.

Related  Kjedesag Urals fortsatt i bruk

elektrisk

elektrisk juicer for granatepleHøy ytelse og operasjon er besatt av elektriske (automatiske) modeller. I motsetning til manuelle og mekaniske enheter, er det motoren, ikke den menneskelige kraften, som driver pressen. Takket være dette i en kort stund, kan du behandle maksimalt antall bær og uten mye innsats. Hastigheten til enheten avhenger direkte av motoreffekten. Jo flere watt under “hetten” av denne teknikken, jo tidligere vil eierne nyte juice.

modeller av elektriske juicersSom i konvensjonelle modeller har elektriske juicer en konusformet dyse. Før du klemmer juice fra granatepler, anbefales fruktene å rengjøres og kuttes i 4 skiver. Det er bedre å fjerne venene, slik at frash ikke gir av med bitterhet og bitterhet. Så følger:

 • skifte halvdelene;
 • trykk dem med en dyse i form av en konus, senk holderen;
 • start enheten.

Produsenter av moderne teknologi produserer modeller som har en innebygd revers funksjon. Dette gjør at dysen kan rotere i forskjellige retninger, som forhindrer tilstopping av viktige deler. I settet til granatäpplepressen er det spesielle målekopper, samt børster for rengjøring av filtreringsnettet. vitamin drikkDet er verdt å huske at livet til husholdningsapparater er i stor grad avhengig av riktig bruk av den. Det er alltid viktig å rengjøre og tørke enheten. Da kan familien regelmessig fylle opp bestandene av vitaminer og næringsstoffer.

Video om 3 måter å få granateple juice