elektrisk sag parmaBåde amatører og profesjonelle arbeidere i dag kan ikke gjøre uten et kvalitetsverktøy. Elektrisk sag Parma har bevist seg når det gjelder pålitelighet og holdbarhet. Likevel, for å oppnå det beste resultatet, bør det tas hensyn til viktige faktorer ved valg av elektrisk verktøy.

Generell informasjon

savet treElektriske sagger har en rekke fordeler i forhold til bensinmodeller. De viktigste er:

 • økologisk kompatibilitet:
 • mindre vekt;
 • lavt nivå av vibrasjon;
 • produsere mindre støy;
 • Lett å lære og betjene.

På samme tid, som for et elektrisk verktøy, krever en elektrisk sag tilgang til en strømkilde. Dette kan bli et betydelig problem når man jobber på store husholdningsplott. Til andre minuser er det mulig å bære avhengighet av værforhold. Ved høy luftfuktighet og i regnet kan enheten mislykkes. Et annet trekk ved kjedeelektropiler, inkludert Parma – behovet for å gjøre regelmessige brudd på arbeid hver kvart i en time.

Inkar-Parma-anlegget har produsert elektriske sag i 10 år. Takket være materialer med høy styrke, hvis egenskaper konkurrerer vellykket med vestlige kolleger, samt priser som er flere ganger lavere enn europeiske, er russisk produksjon av saga etterspurt blant forbrukere.

Modifikasjoner av Parma-M og Parma 2-M

elektrisk sag Parma 2MKraft, enkelhet og lav pris er de tre viktigste fordelene ved Parma-M elektrisk sag. Perm-mestere jobbet hardt på enheten, og sørget for pålitelighet og stabilitet i arbeidet. Det er mye brukt i skogbruk bedrifter og workshops. Har en relativt høy effekt på 2 kW og et solid foringsrør, vil sagen definitivt vare lenge.

Dessverre gjelder denne modellen ikke for endrede. Det er ingen mekanisme for automatisk smøring, så vel som beskyttelse i tilfelle en glid av hånden. Bilde av gamle modell Parma saws du kan se nedenfor:elektrisk så gammel Parmagammel modell

Related  Vi velger en pumpe for vanning av hytter fra en tønne

Til tross for kvaliteten på montering og monolitisk konstruksjon tillater disse to ulempene ikke uerfarne mennesker å arbeide trygt og produktivt med en sag.

I en mer avansert versjon av 2-M, tok produsenten hensyn til manglene i den forrige modellen og fullførte dem. Parma 2-M elektrisk sag har en kjedebremsmekanisme, noe som øker sikkerheten i arbeidet med det. Det er også en knapp for å beskytte mot utilsiktet start og sikring ved plutselige strømforstyrrelser i nettverket. Automatisk smøring av sagaggregatet er også et pluss av modellen 2-M.

Motorytelse på 2000 W og arbeider kretsdesign tillater bruk av verktøy for å logge i små mengder, for alle slags Snekker og saging av tre i hvilken som helst retning.

Likevel har begge modellene betydelig vekt. Det komplette settet veier 9 kg, så uforberedte hender i begynnelsen vil være vanskelig.

Manuelle og tekniske data

enkel transportDet komplette settet inneholder instruksjoner. Elektrisk Parma er lett å lære og bruke, så du kan bruke den rett etter at du er kjent med en enkel håndbok.

Ikke glem å stramme kjedet på en riktig måte, siden automatiske stenger i versjoner M og 2-M ikke er levert.

Vi anbefaler at du også får en skjøteledning, den vanlige ledningen er ganske kort. For å bære alle typer elektriske Parma løsnes med en sekskantet nøkkel. Etter å ha fjernet dekket, kan du enkelt transportere det, mye plass tar ikke settet.

Plasser alltid enheten på enheten før du starter. Vi anbefaler også å koble den fra strømforsyningen for tidspunktet for inaktivitet og avbrudd i drift.

Tekniske egenskaper til saga Parma 2-M:

 • vekten på settet – 9 kg;
 • arbeidsspenning – 220V;
 • automatisk kjedebrems – ja;
 • strøm – 2000 W;
 • Dekkets lengde – 40 cm;
 • Antall lenker – 57;
 • automatisk smøring – er.

Related  Oversikt over vedlegg for en borer for arbeid i landet

En elektrisk eller bensinsag?

Svaret på dette spørsmålet er ganske enkelt. Hvis du planlegger å høste skogene i industriell skala, og også arbeide under høy luftfuktighet, bør du velge alternativet på bensin. Slike sager er kraftigere og tillater nesten uten avbrudd i flere timer. I tillegg er de mobile i forhold til elektriske.

Elektrisagen er ideell for innendørs arbeid. Det koster en størrelsesorden mindre og krever ikke så mange bilpleieprosedyrer som bensin.

Parma sag er perfekt for sommerarbeid. Å skille tre for å kaste et bad, eller å kutte et tre, opp til 35 cm tykt, vil ikke være vanskelig. Ta vare på strømkilden med skjøteledningen, og fyll også oljetanken i tide, hvorfra smøremiddelet distribueres automatisk. Hvis du overvåker tilstanden til instrumentet og beskytter den mot regnet, vil den tjene som tro og sannhet i mange år.

Testing av kjedelektrofilvideo