Kompaktna bio-stranišče za poletno rezidencoRazpored dacha vedno zahteva veliko pozornosti in časa, prednost pa je vedno voda in kanalizacija.

Odpadne vode za hišice lahko stanejo precej peni in pogosto zelo številni vrtnarji uporabljajo zelo dobičkonosen sodoben izum, kot je šotnjak za poletno počitniško hišo ali, kako se imenuje, stranišče.

Za danes je ena najsodobnejših in najuspešnejših naprav, ki ne zahtevajo preloma grandiozne ulice ali notranje gradnje.

Zasnova tega stranišča je udobna, za njegovo postavitev ne zahteva maksimalnega časa, praktičnega, kompaktnega in zelo učinkovitega pri delu z odstranjevanjem odpadkov.

Peat bio-WC je mogoče urediti kot na ulici, Šota WC in znotraj hiše. Šot v suhem apartmaju

Prednosti šotorskih stranišč za poletne počitnice:

  • kakovostna predelava odpadnih izdelkov za nadaljnjo uporabo kot kompostna gnojila na primestnem območju;
  • odsotnost neprijetnih vonjav zaradi razpoložljivosti kakovostnih prezračevalnih ventilatorjev;
  • visoka odpornost proti obrabi;
  • na voljo za vsako polno rezidenčno nakupno ceno;
  • avtonomija straniščne strukture, ne zahteva dobave električne energije in vode za splakovanje;
  • enostavnost in enostavnost delovanja.

Načelo šotne suhe omare

Naravna recikliranje nastane zaradi absorpcije šote komposta, določa v notranji zabojnikov suho omari. En kilogram šote lahko absorbira naenkrat deset litrov tekoče odpadke. Postopoma šotne suši z izhlapevanjem tekočine, kar je povzročilo nadaljevanje novega absorpcijskega procesa, in tako se cikel absorpcije – izhlapevanje traja tako dolgo, kot akumulirano maso v celoti obdelana in da bo možno odstopiti od zasnove WC in uporabiti za oploditev drevesa in grmičevje.

Bio-toalet ustvarja na koncu ekološko čisto gnojilo, ki poletnemu rezidentu zagotavlja odlične pridelke in lepe močne poletne hiše.

Kako deluje trezorsko bio-stranišče?

naprava za suhe omareZelo veliko tistih, ki v praksi niso postavili bio-stranišča, so postavili posebno vprašanje o tem, kako šotorski WC deluje po vsem. Torej, šotna struktura bio-stranišča za dacho izgleda tako, v sestavljeni obliki je videti tako. Gradnja suhe omare Vsaka zasnova šotorskih stranišč za hišice vključuje sprejemno posodo, šotno posodo, drenažo, prezračevalno odprtino.

Related  Kako narediti konkretno ograjo sami

Šotni WC ne moremo kupiti le v gospodarskem supermarketu, ampak tudi sami, z ustvarjanjem nekaj podobnega na principu dela iz naprav in delov, ki so na voljo v gospodinjstvu.

Kako deluje ta čudež sodobnih odkritij? Zelo veliko ponujenih na trgu, modeli so opremljeni z nižjo posodo, v kateri se izliva masa komposta, zgornji del je nameščen na rezervoarju, kjer se pošilja masa šote, kupljena posebej za biotoilet. Mešanica šote za bio-stranišče To je zadnji rezervoar, ki ima napravo za odmero regulatorja, stiskanjem, na kateri se mešanica šote premika navzdol, ki pokriva odpadke, ne da bi prinesla priložnost za širjenje neprijetnega vonja.

Bakterije v šoto, začetek delovanja na razgradnji v uporabne elemente odpadkov, nehlapnimi prebitek tekočine odvajajo skozi odtočne cevi, vgrajenih neposredno v zemljo zunaj prostora, kjer se določi šote bio-WC, v ta namen v zemljo vlijemo v posebni posodi za sprejem kondenzirati tekoče pare .

Izgleda takole. Polnjenje bio-stranišča s šoto Trajanje delovanja šotorskega biološkega stranišča je odvisno od prostornine posode za kompostiranje. Petdeset litrski sprejemnik zagotavlja trimesečno delovanje šotorskega bio-stranišča za družino štirih odraslih.

Po popolnem kopičenju recikliranih odpadkov v rezervoarju za kompost je treba očistiti.

Vsebina se izloči in zlaga na kompostne kupe ali jih takoj opližuje drevesa, grmičevje in celo cvetje. Iz kompostnih gomoljev se gnojila vzamejo leto pozneje za uporabo v vrtnih ležiščih, da se poveča donos rastlinskih pridelkov.

Vrste šotorskih stranišč za hišice

Razvili in uvajali šotorske šotore za domove v življenju na Finskem. Ta država ima prednost pred kakovostjo predlagane komunikacijske kanalizacijske naprave.

Pogosto so vhodni stranišča izdelani iz visoko trdne plastike, ki je odporna na udarce, se ne deformira pod vplivom temperaturnih razlik, zaradi česar je udobno opremiti zunaj sten hiše.

Related  Keramični grelniki za dom in hišo – nova rešitev starih problemov

Prvotno sestavljanje več delov je premišljeno do najmanjših podrobnosti, ustvarja udobne pogoje, tako za delovanje stranišča, kot tudi njegovo čiščenje in ponovno polnjenje s šotno mešanico.

  • Seveda pri prodaji poletnih hišic ponujamo plastične kompaktne stacionarne izvedbe za notranjo namestitev, ki omogočajo delovanje brez uporabe vode.
  • Obstaja nekakšen šotni stranišče in z vodo, to možnost je treba očistiti enkrat tedensko, če ga upravljata dve odrasli osebi, kar pa ni preveč udobno za uporabo v življenju države. Načelo delovanja te vrste šotorskega WC-ja je enako prvemu, samo pralna voda z odpadki nima časa, da jo šota ščiti in izhlapi.
  • Obstajajo možnosti z zunanjo plastično kabino v kompletu, ki nadomešča postavitev lesene strukture.

Garderoba

Sodobni izum kompostiranja biotoilet rešuje več nalog poletja, ki je naenkrat varčevanje z denarnimi sredstvi za izgradnjo straniščne gradnje in kopanje greznice ter nakup koristnih organskih gnojil.

Sodobna estetska rešitev najbolj globalne problematike ureditve zemeljske kanalizacije – šotorskega bio-stranišča je edina ekološko pravilna rešitev za poletnega prebivalca.

Pregled videa šotorskega WC-ja PITECO 505