pečica za vikendVsak drugi vrt lastnik skrbi o svoji varnosti v jeseni in pozimi, ker če prostor ni ogrevan, vlage in mraz so opravljali svoje delo, tako pri gradnji vili na plesni, vlage in drugih neprijetnih trenutkov. Posebej želite ohraniti dacho, če je naredila svežo kozmetično popravilo.

To je tik pred kapitalom in kozmetičnih popravil in da je treba skrbeti za ogrevanje podeželsko hišo, da je prezgodaj za razpravo o vprašanju, kakšno in kako nastaviti pečico za ogrevanje surovina ga.

Veliko različnih sodobnih modifikacij peči lahko zmede potrošnika. Kakšno ogrevalno pečo vam daje prednost? Ugotovimo to!

Vrste peči za ogrevanje hiš v državi

Sodoben izbor peči za hiše je zmanjšan na naslednje modifikacije:

  • Les za ogrevanje stalno kurjenje peči – Grelci elegantna kompaktna oblika, ki ima grelno ploščo, ki se izračuna na podlagi lesne surovine, za oblikovanje bolečine varno, udobno za vzdrževanje, imajo visoko emisivnost, je idealna za poletne hiše; Med ogrevalnimi napravami in opremo, ki so na voljo na trgu, so lesne peči zelo priljubljene zaradi visoke prihranke in toplotne produktivnosti; tovrstne peči lahko kupite v sodobni trgovini z ogrevanjem v popolnoma drugačnih predelih, lahko je pravokotna izvedba,

peči za pečenje lesa

kot tudi v obliki baterije,

lesena peč

valjasta kompaktna oblika;

dolga življenjska peč

dolgo pečene peči lahko ogrevajo dacho in omogočajo kuhanje ali ogrevanje hrane;

  • Peči iz opeke za kurjavo – to je stari, a najučinkovitejši način ogrevanja prostora; Peči za poletno rezidenco iz opeke se lahko najbolj določijo ali izkoristijo storitve strokovnih pečnikov-oblikovalcev; Pečico lahko namestite v katerem koli priročnem kotičku ene od državnih prostorov

opeka iz peči

ali v osrednjem delu;

opeka iz pečiPeči, izdelane iz opeke, lahko dolgo časa zadržijo vročino, potem ko surovina izgori.

  • burzhujki je predolg, a kljub temu zanesljiva varianta za ogrevanje predela in pripravo obroka v državah; buržujki so namenjeni tudi za žganje lesnih surovin;

Related  Keramični grelniki za dom in hišo – nova rešitev starih problemov

burzhujka

  • pečice na kaminu – ta vrsta peči popolnoma zamenja kamin, zelo kompaktna in je značilna za visoko toplotno moč; Učinkovitost kamin peči se čutijo samo pri gorenju lesa;

dimnik

 

  • Peči za vikende s kroženjem vode, iz katerih je mogoče razdeliti centralno ogrevanje v vse prostore koče; tako imenovane Bresenarske peči delujejo na trdnem gorivu – lesu, premogu, šoti, žagovini, ostružki iz lesa

peči

Najpomembnejši vidiki pri izbiri peči za počitniške hiše

Ogromen asortiman tehnološkega razvoja peči daje priložnost, da v dacha vključijo vse ideje v realnost.

Pred nakupom takoj enega ali drugega štedilnika za dacho je vredno razmisliti o nekaterih najpomembnejših vprašanjih:

  • v ta namen pa bo zasnovana peč – kuhanje hrane, ogrevanje in estetska zasnova notranjega prostora dacha;
  • katera raven indikatorja prenosa toplote lahko ogreje območje obstoječe koče ali hiše;
  • koliko je pomembno prihraniti pri nakupu surovin za ogrevanje hiše;
  • dimenzije celotne peči, ker dacha ni vedno precej prostorna;
  • kako pogosto potrebujete ogrevanje prostora in koliko časa lastnik preživi na dachi v hladni sezoni.

Možnosti za pečice za hiše, navedene zgoraj, so najbolj sprejemljive za stanovanjske stavbe izven mesta. Če je električna energija in plin nenehno pridobivanje dražje je na drva peč in stalno pekoč občutek je pravi najdba pri izdaji gospodarstva, zaradi težav z drv je v mestnih središčih ne bodo obstajale.

Seveda, če je večino časa lastniki hiš se izvaja v okviru svojih stenah, lahko razmišljamo samo o tem na vso parno centralno ogrevanje, ki deluje bodisi na plin ali porabljajo elektriko, napeljave, ki se začne z ogrevano kotla.

Zelo veliko lastnikov primestnih pravi problem je nekako dobrodošlico območja, ki na vsakem koraku prinaša toplino in dobre volje, tako da ste vedno želeli to urediti čim bolj udobno in prijetno.

Kateri modificirani verziji ne bi ponudili sodobni inženirji, vendar je najučinkoviteje pri segrevanju podeželja še vedno opečena lesena peč. Hvala za pravilno zložiti dimnih vtičnice v steno votline, sob popolnoma stene so ogrevani in toplem za dolgo časa, da se ne more primerjati s kaminom radiatorjev in peči.

Brick pečica je odlična možnost okrasitev notranjosti prostora vrt, saj lahko dajo v peč ognjevzdržnih opek barvite in dodal, da to pečico, kuhalno površino in, seveda, štedilnik klop, ki je prijetno toplo pri zamrznitvi zimsko vreme.

Related  Podroben vodnik za izgradnjo bazenov za počitniške hiše

Možno je tudi, da vsak lastnik vedno upošteva njegove finančne prihranke, ki so pogosto najpomembnejši kriterij za izbiro ene ali druge možnosti. Od zgoraj omenjenih peči za dachas, najbolj sprejemljive v smislu vrednosti so burzhuyki in opeke peči, ki so jih postavili z lastnimi rokami.

Toda druge modificirane peči so rezultat sodobnih dosežkov in zahtevajo znatne finančne stroške za njihovo pridobitev.

Konec koncev, skuta kupil različnih lastnikov, za različne življenjske potrebščine, nekateri raje tiho in udobno država počitnice med vikendom ali prazniki, drugi pa vsebuje kočo, da dopolni svoje zimske zaloge hrane, drugi za gojenje lepe rože in grmičevje in vrt. In to neposredno določa pogostost prisotnosti posesti dacha, zlasti v jesensko-zimski vremenski sezoni.

Če imamo grd hišo zunaj mesta, lahko še vedno dobite ga z meščanstvom, če je koča je dvorec z lepo hišo, bi bilo še vedno treba dati ogrevanje večji pomen, ki se osredotoča na bolj vredni možnosti estetske peči za vile.

Toplota in udobje v vsakem podeželske hiše odvisna le lastniki sami, tako da izberete peč dati, poskusite fino pretehtati vse prednosti in slabosti, povezane z določeno varianto peči naknadno uživajte toplino in čarobno udobje, primestni romance z vonjem lesa in vrsta ognja v kaminu ali peči.

Da je kupljena peč za poletno rezidenco služila dovolj dolgo časa, je vedno potrebno, da njegova namestitev povabi strokovnjaka, če situacija tako zahteva. Nedvomno zaradi požarne varnosti je treba upoštevati vsa pravila uporabe enote v vsakdanjem življenju. Ne zanemarjajte pravil o pravilnem delovanju, to bo dolgo podaljšalo življenjsko dobo.

Pri izbiri peči ne sme biti pozoren na proizvajalca, trg je danes napolnjena z nihanjem kakovosti, domače in tuje proizvodnje, podobno kot v oceno vrednosti, je najbolj pomembna stvar, da se upoštevajo bistvene lastnosti peči, odstotek njene učinkovitosti in splošnimi dimenzijami, kot tudi material, iz katerega je izdelana . Najbolj trdne osnove so litoželeza, najbolj nezanesljiva jekla.

Related  Bazeni za hiše – pregled struktur

Video: pečica za poletno rezidenco

Video pregled peči za počitniške hiše (gasilska baterija 7B)