De beste reddikeneReddiker, som dukket opp i Europa takket være Marco Polo, utforske livet og skikkene til folkene i Kina, er det en av de mange varianter av såing reddik og er anerkjent i mange land over hele verden årlige vegetabilske avlinger.

Hovedverdien av radise er en saftig rot av rund eller langstrakt form, takk til hvilken grønnsaket fikk sitt navn, avledet fra radix, som betyr “rot”.

Siden XIII-tallet, da innbyggerne i den gamle verden møttes med en ny grønnsakshage, ble mange interessante radikasorter oppdrettet. Hvis du fortsatt møte vill reddik praktisk talt ikke danner røtter, er jordstengler farge ikke rosa eller rød, og hvitaktig, sortar konkurrere i en rekke former og farger.

På sengene kan du se dekket med en tynn hud, malt i alle nyanser av rosa og rød, samt hvit, gul og til og med lilla rotradis.

I russiske kjøkkenhager er reddik en av de tidligste grønnsaker og verdsatt for tidlig modenhet, frostmotstand og en frisk, litt skarp smak, som kulturen skylder for nærvær av sennepolje i rotgrønnsaker.

Radish Heat

Radish HeatDenne modne variasjonen tilhører den eldste. Radish Heat ble mottatt på Vitensk OSS i de baltiske landene så langt tilbake som i midten av forrige århundre og i 1965 hadde det blitt sunket i mange regioner i landet.

Fra utseendet til de første skuddene til samlingen av saftige rotkulturer går fra 20 til 30 dager, med en kvadratmeter planting, kan denne rydden høste avlinger som veier opp til 2,8 kg. Under den mørkrøde overflaten av roten er en hvit eller rosa saftig, uten hulrom, kjøtt med en søt, moderat skarp smak. Vekten av den rundete eller elliptiske roten av Radish Glow er 15-27 gram. Rosette kraftig, spre, radise nesten helt skjult i jorden. Denne karakteren av radise er god når den vokser under en film.

Radish Dabel F1

Radish Dabel F1Hybridradis Dabel F1 gir en høsting på 18-20 dager fra fremkomststidspunktet. Plantets særegenhet er en ekstremt kompakt rosett og velutviklede store røtter med et homogent tett kjøtt av hvit farge og en middels krydret smak. Kulturen er frosthard og ikke følsom for frost.

Related  Lære å vokse og ta vare på aspargesbønner

Utviklingen av rotkulturer fortsetter selv ved lave temperaturer. Når forsinkelser i høsting av ricostopphøsten inne i rotbeskjæringene, dannes ingen hulrom, konsistensen forblir ikke tett og skarp. Det var ikke tilfeller av rifling eller cracking av radik Dabel F1. Utbyttet av en variasjon avhenger av tettheten av landinger. Hvis et intervall på minst 5 cm observeres mellom plantene og jordens fuktighet opprettholdes, blir løvet ikke strukket, røttene dannes stort, jevnt, med gode råvarer og smakegenskaper.

Radish Dabel F1 er egnet for personlig bruk, og for implementering. Ripening høyverdig reddik er egnet for dyrking i alle typer veksthus, under filmen og i det åpne bakken.

Radish Red Giant

Radish Red GiantRadisekvaliteten i den gjennomsnittlige oppsamlingsperioden ble avledet i Fjernøsten, og i midten av forrige århundre var det ikke bare i denne regionen, men også i den europeiske delen av Russland, så vel som i Nordkaukasus.

Perioden fra såing til å skaffe roten til røde røde røde røde variasjoner, avhengig av region og værforhold, er fra 34 til 50 dager.

Fra en kvadratmeter høstes sengene til 4,2 kvalitetsradise. Radish Red Giant har en stor, spredende rosett. Rødder har en mettet rød farge, der transversale skjegg av rosa farger er merkbare. Radis har en langstrakt sylindrisk form og i en lengde på opptil 13 cm kan veie 45 til 80 gram. Hvitmasse med svak akutt smak, lang, mister ikke sin juiciness og behagelig tetthet og fin smak.

Sorten er motstandsdyktig mot frost og er egnet for åpen bakke. Planter av denne radish-sorten viser ikke utseendet på piler. Under forholdene i den avkjølte lagringen beholder den egenskaper og kommersielle kvaliteter opptil 3-4 måneder.

Radish Cherryat F1

Radish Cherryat F1Å gi de store tidlige røttene en hybrid av radikus Cherieth F1 ble oppnådd av nederlandske oppdrettere. Ved å observere landbruketeknikker og gunstige værforhold, hvis planten dyrkes i det åpne bakken, gir røkelsen 18 dager etter fremveksten over jorden. Planter vokser vakkert både på senger i en varm tid, og i løpet av året i forhold til drivhusene. Røttene er store, selv, med en tett, uten voids konsistens og gode smak kvaliteter. Diameteren på den mørkrøde, avrundede rotbeskjæringen når 6 cm.

Hybriden av radikeren Cherieth F1 er motstandsdyktig mot dannelsen av blomstpiler og lavgrønn. Den anbefalte avstanden mellom planter er 5-6 cm.

Radish Celeste F1

Radish Celeste F1Den modne hybridradisen av Celeste F1 gir den første avlingen av rotkulturer etter 23-25 ​​dager. Harvest er preget av høye råvaregenskaper. Røttene er jevne, runde eller litt elliptiske. Radish-sorten trekker oppmerksomheten til den rosa røde fargingen av rotbeskjæringsoverflaten og deres snøhvit tette kjøtt med behagelig skarphet og god smak. Den gjennomsnittlige diameteren på roten er 5 cm.

Hele sesongen reddik Celeste F1 vokser både på åpne plantasjer og under filmhyller. Ingen sprekk eller sløvhet observeres.

Hvit radise Mokhovsky

Hvit radise MokhovskyDen tidlige modne variasjonen av hvit radise Mokhovsky er verdig oppmerksomhet, ikke bare på grunn av den snøhvit masse og den samme fargen på huden. De første avrundede røttene av denne sorten kan fås i 19-31 dager. Fra måleren plantasjer høstet fra 0,7 til 1 kg rotlinger.

Hvit radise har en utmerket smak og et ekstremt saftig, sprø kjøtt.

Rosette oppreist, hevet over bakken. Rødavlinger opp til 4 cm i diameter og veier opptil 23 gram er nedsenket 70% i jorda, lett trukket ut.

Related  Dyrking av agurker på vinduskarmen om vinteren

Radish sort høstgigant

Radis HøstgigantMidt-moden radise Høstgiganten er klar til å høste i 25-29 dager. Egenheten ved denne uvanlige variasjonen er meget store hvite avrundede eller ovoidformede rotlinger som veier opptil 150 gram. Den gjennomsnittlige lengden på roten er 8 – 10 cm, radikapulpen Høstgiganten er hvit, saftig, øm konsistens og lys smak.

Rødder av denne radish-sorten lagres i opptil fem måneder, praktisk talt uten å miste tetthet og smak, så selv om vinteren kan de brukes friske. I jorda er røttene som har nådd moden, best etterlatt, da de grove og mister smaken som er iboende i sorten.

I utseende og kvaliteter er denne hvite reddik veldig lik en annen slags radikus – daikon. Hvis i Europa ble røden med den største populariteten fra alle slags radise, da daikon, kalt japansk eller kinesisk reddik, er en kultur elsket i øst.

Radic DaikonFor å skille røttene til daikon fra rødet av hvit fargestoff er mulig ved fravær av den berømte akutte smaken. I daikonens masse er det ingen sennepolje, men det er en spesiell smak. Formen på løvverk skiller seg fra to nært beslektede kulturer. I motsetning til hvit radise har daikonbladerne en utskåret form og større.

Navnet daikon fra det japanske språket er oversatt som “stor rot”. Faktisk vokser rotkulturen av denne kulturen, som blir populær i den gamle verden, til 60-70 cm i lengden, og når en vekt på 500 gram til 3-4 kg.

Radish Zlata

Radish ZlataI tillegg til hvit reddik, i det moderne settet av varianter av denne kulturen, finnes det varianter av andre interessante farger. Giving i 20-22 dager, tidlig minnelige avlinger overrasker graden av radik Zlata med gule rotkulturer av den runde formen. Kjøttet er hvitt, har en sprø, saftig konsistens. Grade høytytende, tåler en mangel på fuktighet, og med en god vanning tid og omsorg for å samle reddik røtter i denne klassen har en vekt på 10-12 gram vekt og en uke økte til 20-24 gram. Den maksimale vekten av radise er 60 gram.

Zlata rotkulturer har høye kommersielle kvaliteter som varer lenge etter høsting.

Radiser Malaga

Radiser MalagaReddis variasjonen i Malaga varierer ikke bare i tidlig modenhet av teknisk modenhet av rotkulturer, men også i deres fiolette farger. Vintage dannet sammen, røtter glatt, avrundet, som veier 16 til 20 gram blir holdt lenge etter graving uten å tape tett knasende konsistens, saftighet og akutt frisk smak.

I tørt vær utgjør ikke røkelsen av Malaga-varianten piler og kan dyrkes fra tidlig på våren til frost.

Høstsåing kan brukes til høsting for etterfølgende lagring og forbruk av produkter i 1-1,5 måneder.

Related  Hvordan bryr seg om begonia hjemme

Video om de beste reddikene