johannesbrødDet utrolige utvalget av grønne planter fører til at mange mennesker skjelver, fordi hver av dem inneholder mange nyttige egenskaper. Spesielt slående er den ekstraordinære enkelheten – karobentreet, som har vært kjent siden antikken.

I 1. århundre e.Kr. ble frukten av denne planten matet til husdyr. Et par århundrer senere solgte bedriftshandlerne pods som en dyr behandler. Under krigen laget de mel og bakt brød, noe som hjalp mange til å overleve hungersnød. I tillegg har fra karob fruktmenn lært å lage sjokolade, kaffe og til og med kakao, noe som indikerer unike mystiske frukter.

Interessant inneholder fruktene ca 50% sukker, så de brukes som en deilig godbit. Og drikker hentet fra karob, koffeinfri, er derfor tilgjengelige for alle.

Kort beskrivelse og bilder av planter

stor carobCarob tree tilhører familien “Legumes”. Den vokser opp til 20 m i høyden og tilhører eviggrønne planter. Den har en kraftig oppreist tønne, som er utsmykket av en brede spredt krone.

carob fructificationBlant de store kjøttfulle bladene i sjette år av livet virker det utseendet på mannlige og kvinnelige blomstrer. Så, i deres sted vokse pods, inne som er skjult søt smak av bønner. De høstes i umoden form, hvorpå de legges på en klut og tørkes i solen til en brun skorpe kommer frem. Foto og beskrivelse av karobentreet gir et komplett bilde av anlegget for naturelskere.

Planten fructifies i nesten 100 år og kan gi opptil 10 kg bøtter i en enkelt sesong.

Træret vokser på tørr stent jord, takket være det kraftige rotsystemet. Dyrket i middelhavslandene, i Nord-Afrika, i Sør-Amerika, Asia og Midtøsten. Uansett hvor en karboentreet vokser, er det ofte et varmt og subtropisk klima.karob tre i et subtropisk klima

Verdifulle egenskaper av det sørlige varmeelskende fosteret

modne johannesbrødpudderPods av eksotiske planter har vanligvis en rik brun farge og når lengde på opptil 25 cm. Utenfor er de dekket med en solid base som beskytter frøene mot skade. Ved siden av dem er et ømt kjøtt. Den inneholder følgende nyttige elementer:

  • sukrose;
  • fruktose;
  • glukose.

På grunn av dette er det vant til å lage en sukker erstatning.

johannesbrød frøPlantefrø er rike på kostfiber, stivelse, protein, syrer og tanniner. I tillegg inneholder de forskjellige typer vitamin, spesielt gruppe B. Og også et kompleks av sporstoffer, for eksempel:

  • jern,
  • jod;
  • kalsium;
  • magnesium
  • sink.

Som et resultat er de nyttige egenskapene til carob tydelig på ulike områder av menneskelivet.

matlaging

tørket bøtter for matlagingInteressant, fra bønner av eksotiske plantekokk gjør det sunne produkter. Kerob – shredded carob frø, som minner om kakao smak. Derfor brukes den til baking av konditori og drikkevarer.carob pulver

Ikke mindre kjent produkt er karob sirup, som brukes som et naturlig søtningsmiddel for personer som lider av diabetes mellitus. Hver av dem har fantastiske egenskaper som bidrar til å håndtere plager. Kulinariske spesialister lager jevn sjokolade fra karob frukter – en original søt for diabetikere. Tross alt inneholder den opptil 50% av naturlige sukkerarter.

medisin

Carob frukt brukes i medisinHva folk ikke bruker til å styrke kroppen og mindre å skade. Spesielt populær er carob-treet med sine unike egenskaper. Et høyt nivå av jern i bønner av en plante påvirker det komplekse systemet for bloddannelse. Derfor er det viktig å spise frukt i tilfelle av anemi, etter å få traumer og kroniske plager forbundet med blodtap.

Magnesium- og kaliummolekyler, som er i frukten, påvirker karene og hjertemuskelen. Som et resultat er blodtrykket normalisert og en person føler seg mye mer behagelig. Tilstedeværelsen av kalium i bønnene bidrar til å fjerne skadelige giftstoffer og væsker fra kroppen.

for behandling av tarmeneFrukten har stor effekt på fordøyelsen og tarmen. Hyppig diaré, gassing, kvalme frarøver ofte folk av fred. Men fantastiske frø vil bidra til å løse dette problemet på en hyggelig måte. Søt og duftende stoff er ikke bare for voksne, men også for barn.

Siden carrotyt-frukten inneholder et stort antall nyttige elementer, utpeker næringsdrivende dem som et rensemiddel for kroppen. Ved problemer er det bedre å søke hjelp fra en spesialist.

En av de ubehagelige plager er angina og forkjølelse. Hvis du lager en avkok av fruktene av et termofilt tre og skyll halsen, er det lett å kvitte seg med ubehagelig smerte.

Tilstedeværelse i vitaminer av gruppe B-vitaminer, bidrar til å løse problemer med syn. Mikroelementer av sink, som kommer inn i bønner av det termofile treet, deltar i syntesen av det mannlige hormonet testosteron. Så, å spise fruktene kan forhindre fremveksten av en ubehagelig mannlig sykdom – prostatitt. Og til slutt styrker plantefrø immunforsvaret til mennesker i alle aldre, som de fikk en slik popularitet.

En unik drink for alle anledninger

karob sirupSirupen som er laget av carob gir aldri bivirkninger. Derfor kan både voksne og barn drikke det. Bare i sjeldne tilfeller fremkaller det individuell intoleranse.

flaske med karob sirupDen terapeutiske løsningen selges i apotek, spesialbutikker eller på Internett. Det er en brun væske. Med sin konsistens ligner den vanlig sirup og har et bredt spekter av verdifulle egenskaper.Narkotikaforberedelse

Som noen medisinske rusmidler har karob sirup instruksjon for bruk, så det er viktig å holde seg til det.

Personer som lider av en tarmlidelse, anbefales å drikke sirup 3 eller 4 ganger om dagen. Enkelt dose – 1 ss. Det er bedre å gjøre dette før du spiser.bruk sirup før du spiser

Med katarralsymptomer blir 1 spiseskje avlet i en kopp vann. Drikk er full hver time i løpet av dagen. Avhengig av den generelle tilstanden, fortsett å ta til symptomene forsvinner.

Hyppig hodepine og migreneangrep kan avta om 6 ganger daglig bruk 1 ss. Behandlingsforløpet er ikke mindre enn 3 måneder.

For å oppnå det beste resultatet, kan du ta en pause i 14 dager, og ta deretter sirupen igjen.

Folk som prøver å kvitte seg med ekstra pounds, skiller en skje sirup i et glass vann ved romtemperatur. Drikk blandingen på tom mage, 30 minutter før måltidet. Så får de en følelse av mat, noe som gjør det mulig å spise mindre porsjoner.

Som du kan se, er applikasjonsalternativene ganske enkle, det viktigste er å følge instruksjonene, overvåke maten og stole på den helbredende kraften til jordens grønne planter.

Hva er kerob – video