flerårige blomsterOpprettelse av blomsterbed i landets område er et hyggelig og hardt arbeid. Tross alt, bør du nøye velge farger. Flerårige blomster, blomstrer hele sommeren – dette er et ideelt alternativ og drømmen om noen blomsterhandler. Tross alt blir slike blomster lett tolerert av alvorlige vintre og trenger ikke en årlig planting.

Dekorer villaen med blomster kan være enkelt. Tross alt er det et stort antall farger som ikke krever problemer under planting og omsorg. Det er nødvendig å velge og velge planter som vil understreke originaliteten og sesongens egenart av nettstedet. Drømmen er realiserbar, slik at du kan beundre skjønnheten av blomster fra vår til høst.

Blomster er et pryd for landplottet og stolthet av blomsterhandleren. Tross alt gir lyse farger av blomstrende planter koselighet og harmoni. Blomsterverdenen er slående i rekkevidde. Velg blomster for utformingen av villaområdet, du trenger de som vil glede deg over skjønnheten og harmonien hele sesongen.

Hva slags flerårige blomster å velge?

Noen produsenter foretrekker årlige blomster, fordi de er unike med sine farger. Men mange velger flerårige blomster.

Fordeler med flerårige blomster for hytter:

 1. Trenger ikke en transplantasjon i ca 2 år.
 2. Tåle en kort frost.
 3. Bemerkelsesverdig vinter.
 4. Ikke bruk ekstra forsiktighet.
 5. Se bra ut gjennom den varme sesongen.
 6. Kan brukes som grunnlag for å lage blomsterhager.
 7. Voksende flerårige blomster er mye billigere, fordi planten i løpet av transplantasjonen kan deles inn i flere deler for å lage nye blomsterbed.

For å blomstre hele varmen, må du ta vare på dette i høst. Høst – dette er ikke på tide å miste hjerte, du må jobbe i hagen, slik at blomstrende planter gleder øynene.

Planting flerårige blomster kan være av tre typer:

 1. Pærer.
 2. Røtter.
 3. Frø.

Du kan plante hele komposisjoner som ikke krever transplantasjon i de kommende årene.

Regler for planting av flerårige blomster

 1. Bestem på planen, hvordan blomsterkransen vil se ut.
 2. Du må vite klart hvilken type og vekst du planter blomster. Lavavlet skal være i forgrunnen, høye planter i bakgrunnen.
 3. Husk at grensen blomstrer for å plassere langs stier og stier.
 4. Vurder fargegruppen, blomstringen og harmonien til hver plante.

Flerårige blomster plantet i høst

Overvei langsiktige blomster til hytter med bilder og navn, slik at hver gartner kan hente den blomsten som vil se perfekt ut i blomsterbedet.

Blomstrer om våren

Krokus (foto) – det er 4 arter, de mest populære er de nederlandske hybrider. Alle arter blomstrer i forskjellige vår, så plant alle varianter.

krokus

Hyacinths – planten begynner å blomstre i april. Det er mer enn 30 varianter, som ikke bare er forskjellige i farge, men i form.

hyasinter

Narcissus – det er mange varianter av planter, forskjellige farger og former. Pæren av planten er bemerkelsesverdig vintering, så om våren vil det være i stand til å behage vakre og elegante blomster.

påskeliljer

Tulipaner. Det er et stort antall grupper av tulipaner som er forskjellige i farge, form og variasjon.

tulipaner

Barvinok er en blomst av kort høyde, når en høyde på 20 centimeter, blomster små, blå. Bemerkelsesverdig vokser i skyggen.

periwinkle

Adonis av Amur er en kortvektig plante. Den blomstrer med gule, røde og rosa små doble blomster.

Related  En av de vest-europeiske varianter av cantaloupe melon

Adonis Amursky

Blomster er stauder for hytter som blomstrer i sen vår og hele sommeren

Daylily er en høy blomst som har en rekke farger: rosa, oransje, hvit og så videre.

dag-lilje

Pansy er en delikat, flerårig blomst som fascinerer med sin opprinnelige form og uvanlige kombinasjon av farger.

stemorsblomster

Peony – en av de spektakulære høye blomstene, som ser bra ut ikke bare i forstadsområdet, men også i blomsterbukettsammensetninger.

peoner

Phlox phalanx – duftende, lys, høy blomst, som trives med øynene med sitt mangfold.

Phlox frostet

Lily er en delikat og utrolig søt blomst. Knopper imponerer med deres skjønnhet. Stupelig plante, er følsom for sykdommer. Men hvis du forsiktig ser etter det, vil blomsten gi deg elegante blomster.

lilje

Kornblomst – et ekstraordinært anbudsverk. Det er flere arter med hvite, rosa, mørk lilla og lilla-lavendel blomster.

maismel

Gladiolus.

Gladiolus

Iris.

iris

Astilba er en flerårig høy plante som blomstrer hele sommeren og trives med lyse farger. Blomstene i planten er små, de kan være rosa, hvite, lilla. Anlegget er motstandsdyktig mot sykdommer og skadedyr, krever ikke spesiell forsiktighet.

Astilba

Host. Blomsten har store blader, som kan være av forskjellige farger. Blomsterstammer er lange, kan nå 125 centimeter.

host

Bells – Hvis du bryr deg om blomsten, kan den blomstre for kaldt. Klokkens utseende og farge er variert, slik at de kan bli funnet på nesten hver blomsterbed i landplottet.

bell

Velg flerårige blomster som blomstrer hele sommeren, slik at de blir fulgt av en enkel omsorg. For å skape et blomsterbed i sommerhusområdet, som hele tiden blomstrer, er det nok å plante fra 8 til 10 varianter av flerårige blomster som blomstrer på forskjellige tidspunkter. Denne måten sikrer kontinuerlig blomstring av dine favoritt og vakreste blomster. Du må klart definere sortimentet og du kan starte.

Husk at nesten hver plante blomstrer om 3 uker. I denne perioden kan 2 eller 3 planter blomstre, mens du ikke lager et gjentatt blomstrende bilde på blomsterhagen. Det finnes mange flerårige varianter av blomster som er motstandsdyktige mot skadedyr, sykdommer. Takket være bildet av flerårige blomster kan du på forhånd forstå hvilken blomst som vil være i blomstringsprosessen. Dette vil hjelpe riktig og harmonisk danner en blomsterbed eller blomsterbed.

Ved å gi preferanse til flerårige planter, bestemmer blomsteravlerne utseendet på deres tomt i lang tid. For ikke å forveksle med valget av avlinger, er det nyttig å se i katalogen som beskriver flerårige blomster med bilder og navn.

et blomsterbed av stauder i landstedetVerden av prydplanter er utrolig flott. Men å plukke blomster for dine blomsterbed, grenser og rabatok, nybegynnere ofte går på om de fargerike illustrasjoner og ikke ta hensyn til slike viktige kriterier som tidspunktet for blomstring og størrelsen på en plante. Hvilke blomster å plante i landet, for å blomstre hele sommeren, var godt synlige, upretensiøse og perfekt kombinert med andre “beboere” på nettstedet?

Tall hage stauder med bilder og navn

Planlegging av blomsterbed begynner med valg av planter som vil okkupere de viktigste stedene i planting. Hvis du ønsker å slå en blomsterbed med sirkulær utsikt, vil “hovedpersonene” være lange, velmerkerte blomster. I blomsterhagen som ligger i huset eller gjerdet, er slike høye stauder også uerstattelige.

Det er viktig at de flerårige blomstene som er valgt for hagen, ikke bare dekorerer området med lyse farger, men har også dekorative løvverk, som etter blomstring vil tjene som bakgrunn for lavere planter.

mjødurtUlike varianter av twill blomstre i første halvdel av sommeren. Lush børste-lignende lys, rosa eller hvite skyer ikke bare grasiøst flyte over skåret bladverket, men også avskrekket fra området klegg, mygg og spesielt irriterende mygg på denne tiden av året. Høyden på planten når en og en halv meter, kulturen er vinterharde og har til og med medisinske egenskaper.

Related  Hvordan bryr seg om tomater i et drivhus?

stilk-roseFra slutten av juni eller de første ti dagene i juli er det på tide å få luksus lagerroser. Høye, kraftige peduncles holder opptil 20 store enkle eller terry corollas i alle nyanser fra hvitt, gult til lilla.

Lagerroser, eller som de kalles storfarget mallow, betraktes som varme elskende planter, derfor kan ikke alle Russlands regioner sikkert overleve vinteren. Imidlertid kan de enkelt byttes ut. For eksempel til Uraler er det flerårige blomster som blomstrer hele sommeren, med et bilde og navn nær den forrige kulturen.

mallow ZebrinaDette er en mallow Zebrina med spektakulære lilla-violette blomster, dekorert med karakteristiske ornamenter i deres årer. Den lunte planten danner en løs herbaceøs busk opp til 1,5-1,8 meter høy med mange grønne løvverk og oppreist blomsterstand på 10-15 blomster.

buzzon tannetEnda mer vinterherdet og ikke mindre dekorativt er buzul, som vokser og blomstrer i de mest alvorlige forholdene.

revebjelleUtrolig imponerende utseende tett oppreist blomstrende foxglove. Kulturelle varianter er slående i forskjellige farger av mange bellflowers. Denne flerårige blomsten til hagen vil dekorere området fra juni til august.

scabbard lillaI midten av sommeren kommer blomstringstidspunktet for ulike arter og varianter av bonsai. Lilla, rosa, hvite eller røde blader av blomstringene vil se bra ut i åpne områder, nær vannkropper, ved siden av rudbeckiy dissected, eller gyldne baller, og de samme upretensiøse alpine asters.

Siste kultur ganske lav, men må nødvendigvis gå inn i listen over navnene på flerårig blomster til Sibir, nordlige Russland, Ural og andre regioner hvor planter fra den nødvendige utholdenhet (bildet over).

blomstrende av jordisk artisjokkI et lite område hvor hagen er tilstøtende til senger og kjøkkenhage, på grensen kan plantes jordskokk eller solsikke tuber med tykke hjerteformede blader, hatter gule blomster og stengler, noen ganger overstiger høyden på 2-3 meter.

Flerårige blomster for en mellomstor hage

Den midtre sone i en blomsterbed eller blomsterbed gir blomstrende planter i høyden fra 40 til 80 centimeter. Denne katalogen av flerårige blomster for hytter med bilder og navn er utrolig omfattende, og for forskjellige områder av landet kan det være dusinvis og hundrevis av verdige avlinger. Og i de fleste tilfeller kan blomsterbedene ikke bare dekoreres av blomster, men også av løvverk.

Flerårig persisk valmueFor eksempel, siden tidlig på våren fra snøen blir vist pubescent, med intrikat dissekert kanten av lys grønne blader av persisk valmue. En stor glorier av røde, oransje og blå farger også vises i de første dagene av sommeren sammen med mange typer hage tusenfryd, columbines, flerfarget lupin og luksuriøse iris.

Related  Hvordan vokse kålplanter av deg selv?

AquilegiaKjent for fotografiet og navnet i Sibir, vil den langsiktige blomsten Kandyk også være av interesse for blomstermarkørene i midtbandet.

blomstrende godteriBloom i april eller begynnelsen av mai, er anlegget stort mangfold av blomsterbedet med den allerede tradisjonelle typer krokus, Hyacinth mus eller muscari, det samme er kjent for sitt gode utholdenhet og overlevelse utover Uralfjellene.

muscariUnder kronene av trær som ennå ikke har blomstret helt, og liljer i dalen føler seg godt i skyggen av bygningene. Blomstringen deres faller i mai, og til den andre halvdelen av sommeren er hagen dekorert med et tett gardin av brunt lansetformet skinnende løvverk med lyse perler skarlet frukt.

Nylig er anemoner blitt mer populære, som ikke blomstre lenge, men alltid frodige og lyse.

gressløkSammen med den tradisjonelle, velkjente med navn og foto løk blomster i hagen og hagen er stauder ikke mindre effektive, men samtidig nyttig. Dette er tilgjengelig i dag for hagearbeidentusiaster staude arter av løk med store blomsterstendigheter-hatter av fiolette, rosa, hvite eller grønne toner.

felles gresskarLike upretensiøs og vakre sortar av konvensjonelle ryllik blomstrer i den første måneden av sommeren, og forlater nesten under snøen med inflorescences av gult, hvitt, rosa og oransje nyanser.

De varme sommermånedene – tid luft babyens pust blomst, ømhet rival med slike “stjerner” i hagen som Astilbe, er det best å ikke føle seg under den brennende solen, og i de skyggefulle hjørner.

AstilbeSiden august avslører fargerik lue i løpet av mørkegrønne bladverket av phlox, Daylilies lyse glorier på listen over navn på blomstring hele sommeren, som på bildet, flerårige blomster for Northwest. Samtidig kommer tiden for plantene til Astro-familien.

klynge astersOver blomsterklærne rosetter, blomstrer av dorenyukma, småblomstrede frostresistente krysantemum, staude gaylardia stiger. Lilac, rosa og hvite farger er skinnet med busker av flerårige asters.

Flerårige undersized blomster for en hage med et bilde

Forgrunnen til blomsterbedet er gitt til lave planter, noe som skaper effekten av et kontinuerlig teppe. Hvis du ser i katalogen med bilder og navn på flerårige blomster til sommerhus, kan et slikt resultat oppnås ved hjelp av ulike typer rengjøringsprodukter som holder dekorasjonen og friskheten i det grønne hele sommeren.

filt filtUtmerkede, lyse flekker på bakgrunnen deres vil se tette putepinner og en liten pinks.

ArabisFor åpne områder i områder med lett luftet jord kan du lande en arabisk. Denne planten vil raskt okkupere stedet som er tildelt det, og i det andre året vil du ta med rosa eller hvite blomsterballer.

Duchene indianerEn gruppe av underliggende hage stauder inkluderer blomster med navnet dyusheneya. Dekorative jordbær danner et vakkert grønt dekke, dekket med gule blomster, på ledningen som senere vises rødt, men dessverre, uspiselige bær.

Dekorere en sommerhus med stauder, du må ta vare på deres beskyttelse mot kulde, hvorav bulbous planter, liljer, clematis og dekorative halvbusker lider oftere. De står for vinterdekkende mulchingblanding, torv eller tørr løvverk, og deretter beskyttes med et ikke-vevet materiale.

Blomster stauder for sommerhus – video