hybridCurrant og gooseberry har gode smaksegenskaper og uvanlig rik biokjemisk sammensetning. Sammensetningen av stikkelsbær og rips inneholder sukker, mineralforbindelser, syre, vitamin C. Tilstedeværelsen av pektin i frukten stikkelsbær gjør uunnværlig for menneskekroppen i terapeutiske og profylaktiske formål i enhver form: åpen, som syltetøy eller marmelade.

Forskere har utført mange forsøk på å krysse disse to kulturer for å bevare sine verdifulle former for produksjon og mangel på noen mangler. Det er kjent at gåsbær er tilbøyelige til å beseire med en spherote, og likevel er det ubeleilig å behandle det på grunn av tilstedeværelsen av et antall spines på grenene. Hybriden av stikkelsbær og solbær har gode utbytter, bærestørrelse og smakegenskaper. Bilder av en hybrid av stikkelsbær og currants er presentert nedenfor. La oss vurdere hva slags hybrid av gooseberry Josh.
EMB klasse

GMB stikkelsbær hybrid variasjon

EMB er et ganske populært utvalg av hybrid bær, avlet i England. Funksjoner av denne bushen:

 • EMB bush vokser til en høyde på 1,6 meter, og i diameter opptil 2 meter.
 • Grenene er sterke og sterke, de trenger ikke en strømpe.
 • Blad og bær er svært store, i gjennomsnitt kommer bærmassen til å nå 5 gram, noen ganger vokser de opp til 12 gram.

Hybrid stikkelsbær blomstre i første halvdel av april. For ikke å opal, skal grenene dekkes ved en temperatur på + 1 ° C og under. Fordeler med klassen i motstanden mot lesjoner av pulveraktig mugg og brun flekk, etterlater det ingen forferdelige edderkopp midd og rust. Ulempene kan kalles en litt sur smak av bær.

Stikkelsbær hybrid Crome

Croma variasjonDen sveitsiske sorten Kroma preges av tykke grener, som et tre, opptil 2 cm i diameter. De kan ikke knyttes til trelliser, de er sterke nok.

Related  For deg, en slags kolonne plomme

Funksjoner av denne variasjonen av stikkelsbær og currant hybrid:

 • Bær gjennomsnitt i størrelse ca 4 gram, noen ganger når 6-7 gram.
 • Utbytte opptil 5 kg fra busken under tilstrekkelig fuktighetsnivå.
 • Anlegget er ikke gjenstand for sykdommer som er karakteristiske for stikkelsbær og svinebær.

Sort av Yokhilin

YohilinaEn hybrid av stikkelsbær av denne sorten er en av de beste i vårt land, det gir høye utbytter: ca. 200 t bær per hektar. Plantegenskaper:

 • Busken i diameter når opptil 2 meter, i høyde – opp til 1,5 meter.
 • Det vokser viltvoksende og tette tykkelser, som anbefales å tynne ut, ellers vil bærene være små.
 • Bærene er store nok: i gjennomsnitt 5 gram, men kan nå 12 gram.
 • Planten er resistent mot sykdommer, er ikke utsatt for infeksjon med mite, flekker, antracose, etc.

Variety Rekst

variasjon RekstDenne variasjonen av gooseberry hybrid er for mange gartnere-elskere som pynter hagen, fordi den har et originalt utseende. Men anlegget tiltrekker seg ikke bare, som et dekorativt element, det har et høyt utbytte.

Egenskaper av hybrid er som følger:

 • Bær av gule farger med rødaktig tynn er dekket med et mønstertrekk for stikkelsbær.
 • Størrelsen på den brede bushen i diameter når 1,5 meter, høyden er ikke mer enn 1,2 meter.
 • Størrelsen på bærene er generelt 5 gram. Noen ganger kan de vokse opp til 9 gram, har gode smakegenskaper.

Rekst foretrekker en skygge, solen brenner bladene.

Hvordan plante Joshtu?

Hybridbærbær kan plantes høsten eller våren. For å sikre et tilstrekkelig høyt utbytte, bør det tas hensyn til å utvikle rotsystemet riktig. For dette er en stor nok grop gravd, med en dybde på opptil 50 cm og ca 50 cm i diameter, kan være større. Det er nødvendig å utdype dreneringen slik at røttene ikke roter og planten vokser normalt.

Related  Hvordan vokse en god frøplante tomat hjemme?

Når våren plantet over bakken, la stengene være ca 20 cm lange, klipp resten. Dette er nødvendig for at røttene, som ikke er for store i hybriden, gir vegetativ masse med fuktighet og nødvendige mineraler.

For at planten skal vokse raskt og begynne å bære frukt innen ett år eller to etter planting, bør gjødsel brukes. Fosfor og kalium er nødvendige for dannelsen av store bær. Disse komponentene finnes i ammoniumnitrat, superfosfater, kaliumnitrat eller ammofos.

Før transplantasjonen frøplanter i jord, jord som trengs for å mette med nitrogen, for hvilken en grop tilsettes 200 g kylling avføring og 2 kg humus. Dette vil sikre en stabil vekst av anlegget i de første 2-3 månedene.

Hybridbærbær ligger ved siden av busker av vanlig krusebær eller vinranker for å gi kryssbestøvning og maksimal fruktdannelse.

Kjøpe frøplanter hybrider anbefales for påviste leverandører, bare i dette tilfellet vil stabile utbytter sikres. Det bør huskes at ikke alle frøplanter er godt fruktede, og noen ganger er de ikke egnet for dyrking.

Joshta – landing og utreise (video)