Ruby blackberryBlackberry Ruben, en beskrivelse som ikke kan bidra til å tiltrekke seg oppmerksomhet, refererer til reparasjonen. Dette er på mange måter grunnen til sin spesielle popularitet. Med riktig omhu vokser bærene uvanlig store og duftende. For å oppnå høyt utbytte må du huske flere egenskaper av denne variasjonen og reglene for dyrking.

Variety Funksjoner

bær bjørnebær Ruben svært transportabelBlackberry-sorten Ruben regnes som en av de yngste. Han ble oppdrettet i 2011 av den amerikanske oppdretteren John Ruben Clarke. Han klarte å dyrke en reparerende bjørnebær, som preges av den spesielle størrelsen på bær. Takket være denne varianten begynte det raskt å vinne popularitet over hele verden.

Skuddene til denne björnbæren ser ut som bringebær. De er oppreist og trenger ikke en strømpe på trellisene. De har torner av middels størrelse. De er ikke plassert for ofte, så hindrer ikke innhøstingsprosessen.

Ifølge beskrivelsen av egenskapene til björnbär Ruben, refererer det til tidlig modnesorter. Du kan begynne å høste i begynnelsen av august. De siste bærene vil modnes i november. I dette tilfellet begynner bjørnen å bære frukt allerede fra det første år av livet. Med en busk, med riktig omhu, kan du få opptil 6 kg modne saftige bær. Vekten av hver av dem når 16 gram. Frukt utmerker seg av en raffinert smak med en liten surhet. Utmerket transport og kort lagring.

Landingsregler

forberedelse pit for blackberry planting RubenTil beskrivelsen av Ruby Blackberry-sorten er ikke uenig med virkeligheten, den må være riktig plantet. Anlegget multipliserer ved hjelp av frø, stegg, lag eller ved å dele bushen. Hvis du vil spise deilige bær i plantingsåret, er det bedre å dele den eksisterende busken eller kjøpe en klar frøplante. Følg disse retningslinjene når du går om bord:

  1. Det er bedre å velge litt skyggefulle steder for planting. Brombæret vil føle seg godt i nærheten av trær eller høy busker.
  2. Hvis grunnvannet befinner seg på en dybde på mindre enn tre meter, vil det være nødvendig å organisere et dreneringssystem. Ellers kan rotsystemet av planten raskt råtne.
  3. Ruben bjørnebær planting i det åpne bakken utføres tidlig på våren, så snart jorda oppvarmes. Det er nødvendig å arrangere buskene i en avstand på ca 1,7 meter fra hverandre. Ellers vil de vokse og begynne å forstyrre hverandre.
  4. På bunnen av landingsgraven, hell et par hummer blandet med bakken.
  5. Frøplanter legges forsiktig inn i hullet, fyll det med jord og hell det rikelig med vann. Topp med en konusnål eller torv.

Related  Kurdyumov hage – produktivitet og skjønnhet

Resultatet av riktig planting og omsorgVed å observere slike landingsregler, kan du vokse en sterk, sunn beredskapsreparasjon Ruben. Det vil tilfredsstille deg med en rik høst i minst 10 år.

Egenskaper av omsorg

Beskjæring av björnbær om høstenBlackberry Ruben er lett å rengjøre. Det er nok å følge enkle anbefalinger:

  1. Tidlig vanning. Hvis været er tørt, må det gjøres hver dag. Vår og høst vannet bjørnen ikke oftere et par ganger i måneden. Under en busk helles ikke mindre enn en bøtte med vann.
  2. En gang i måneden er planten matet. For dette brukes nitrogen gjødsel eller humus. På sommeren utføres gjødsling med mullein.
  3. I november er buskene kuttet av. Fjern alle skuddene helt. Dette øker frostmotstanden til anlegget og gjør det mulig å forynges.
  4. Fra beskrivelsen av blackberry-sorten Ruben følger, er planten resistent mot sykdommer. Hvis det i lang tid bærer bær i kontakt med fuktig jord, kan de oppdage tegn på grå rot. Andre sykdommer er ekstremt sjeldne.
  5. Ormene går forbi björnbärssiden. I sjeldne tilfeller er bladbladlusene smittet. Å håndtere det vil hjelpe til med å sprøyte planter med en løsning av tobakkstøv. For forberedelsen blir 200 gram støv fortynnet i 10 liter vann og insistert i ca 2 dager. I infusjonen som er oppnådd, innføres ca. 50 gram vaskesåpe og vanning utføres.skadedyrsbekjempelse

Med en kompetent planting og skikkelig pleie av björnbäret, vil Ruben glede deg med deilige bærene før kaldt vær. De kan spises friske eller brukes til å lage syltetøy, gelé og kompott.

Introduksjon til Blackberry Ruben – video