ручно заливањеУ урбаним становима, често можете наћи систем “паметне куће”. Осветљење, видео надзор, струја и клима су огроман скуп функција које чине ваш живот бољим.

На сајту, напротив, све се мора урадити ручно. Нажалост, стручњаци још нису дошли до уређаја за аутоматску обраду кревета од корова или жетве, али се и даље може пронаћи нешто у руским онлајн продавницама.

Ако вам је досадно са пластичним залијевима и увек заплетеним цревима, размислите о инсталирању система заливања. Ваш главни помоћник ће бити аутоматски тајмер за контролу снабдевања водом. Стакленика, кревета, пластеника и травњака – такав регулатор је неопходан у предграђу.тајмер за наводњавање у онлајн продавници

Многи власници путовања “шест хектара” на дацху су повезани искључиво са радом у кући и на локалитету, тако да је султанско љетно вече последња ствар коју желите да водите биљке. Тајмер је погодан за све врсте црева који воде до распршивача баште или система наводњавања кап.

аутоматско заливањеУређај ради под притиском од 0 до 6 бара и проток гравитације. Можете подесити сопствени програм заливања недељу дана – до десет пута дневно, трајање наводњавања је до 12 сати. Трошкови контролера у домаћим онлине продавницама – од 1500 рубаља. Произвођач препоручује коришћење уређаја само у домаћем окружењу.

аутоматски тајмер за заливањеНије тајна да је већина робе кинеског поријекла. Аутоматски тајмер за наводњавање није био изузетак, па у потрази за профитабилним понудама, купци долазе на сајт АлиЕкпресс. На међународној платформи производ се заиста може купити два пута јефтино – око 700 рубаља.

Тајмер за заливање на АлиекпрессВодоотпорно кућиште је опремљено додатним поклопцем. На предњој плочи налази се ЛЦД екран, одељак за батерије (тип ААА) и контролна дугмад. Препоруке потврђују квалитет уређаја. Тајмер се укључује у постављеном времену и олакшава бригу о летњој викендици. Осим тога, купци тврде да је мали притисак потребан за отварање вентила – то значи да су подаци о раду у гравитацији или притиску 0 нетачни.

Related  Универзална четка за поврће из Кине

инструментацијаСет садржи инструкцију на енглеском језику, али конфигурација контролера траје доста времена.

Коментари у прегледима такође су повезани са лошим паковањем робе и неугодном локацијом одељка за батерије.