pæresort Høst YakovlevaSvært velsmakende pære Høst Yakovlev, beskrivelse, bilder og landing for å utvide dette nyttig frukt i ditt område, kan du gartner god frukttre er kjent for et stort antall avlinger og mangel på en rekke sykdommer, hvis riktig omsorg for dem. Et nytt utvalg av frukt ble oppnådd i 1974 takket være avlverk ved krysset av Bergamot Esperen + Blankovas datter. Forfatterne av verkene var kjente professorer PN Yakovlev og SP Yakovlev. Høst Yakovleva har blitt populært siden den tiden, og trives hver andre husholdningsplot med sine saftige, ikke tartfrukter.

beskrivelse

høyt treTreet når 15 meter i høyden og har en avrundet form av kronen. Tettheten av løvverk er ganske stor, akkurat det samme som skuddformasjon. Dette faktum fører til rikelig rot av kronen, som etterpå krever hyppig beskjæring. Brune skudd er brede, litt buede. Bladene styres oppover med store kniver. De har en kileformet base og en langstrakt petiole.

ungt treFrukt er født på fruktkvoter og stilker av stilker. Beskrivelse, bilde av pæren Høst Yakovlev bekrefter at denne sorten gir en stabil storskala. Den voluminøse pæreformede formen av frukten har en lys smaragdfarge, den solfylte delen av den er alltid børstet. Den mellomstore stilken er tykk nok til å understøtte en vekt på opptil 170 gram. Kopp åpen type. En liten tallerken har en svakt uttrykt ribbing. Eggformet stort hjerte med lukkede kamre, med store brune frø.

Sort pærer Høst Yakovlev langvarig. Dens aldring kan nå 75 dager ved en kjølig temperatur.

pære høst YakovlevaAndre halvdel av august er kjent for det rike utbyttet av pæren under vurdering. Stabilitet og overflod av frukt kan sikres ved å plante flere pollinatorer i nærheten. Lada og Avgustovskaya er varianter som passer best for denne saken.

Høst Yakovlev er så flink at selv på tynne stammer pærer dannes.

Planting og omsorg

planting av frøplanterPlante og omsorg for pæren av høst Yakovleva variasjon krever overholdelse av visse tiltak for dyrking av friske og fruktbærende trær.

Related  Dyrking av agurker på vinduskarmen om vinteren

Mars er måneden for å beskjære kronen. Denne typen omsorg er nødvendig for å inneholde veksten av tregrener, også for å stimulere dannelsen av nye nyrer og frukt.

Slutten av april er kjent for sprøyteprosedyren, som bidrar til å kvitte seg med skadedyr og sopp. Inta-vir, Fury vil bidra til å takle denne oppgaven. I mai ber treet om fôring, hvis rolle vil perfekt utføre urea, nitrat, nitrogen, kobbersulfat, borsyre. Om sommeren, spesielt i varmt vær, bør en pærefabrik bli vannet rikelig. I september skal stammen av treet være malt med jernull, for å unngå noen sykdommer.

bryr pæreFor å hindre trefruktsykdommer, for eksempel scab, må du kjøpe kvalitetsplanter eller stiklinger. En annen anbefalt forebyggende behandling med sennepsmørtel rundt bagasjerommet. For å gjøre dette må du oppløse 50 gram pulver i 10 liter vanlig vann. Hell jorden med legemidlet.

Illtened scab frukt og blader må brennes, og aske graver så langt som mulig fra hagen.

Når skal du plante en pære Høst Yakovlev? Den mest akseptable tiden for planting er vår og høst. Hvis det er mer praktisk å gjøre landing om høsten, bør denne tiltak utføres ca. en måned før froststart. Størrelsen på gropen for landing skal være 70 cm dyp og 100 cm bred. Det er ønskelig å fylle bunnen av hullet med et tre skall av valnøtter, og legg også til mineralgjødsel. Over fruktbar jord, fyll fruktbar jord, og bare da plante en frøplante. Det er umulig at røttene til det fremtidige treet er i kontakt med gjødsel. Plante en pære anbefales ikke i nærheten av mais, solsikke. Slike planter er i stand til å ta alt verktøyet fra jorden selv. Tilstedeværelsen av grunnvann nær plantetreet vil føre til døden.

Related  Hvordan vokse kjendiser på nettstedet ditt

Ulemper og fordeler

store frukterPære Høst Yakovleva, beskrivelse, foto og dyrkede frukter, vet at det, som noe annet, har fordeler og ulemper.

proffene:

 1. Frostbestandig (opptil – 25 grader), men krever innpakning før begynnelsen av kaldt vær.
 2. Motstandsdyktig mot tørke.
 3. Den har en overveiende hyggelig smak i forhold til andre varianter.
 4. Høytytende.
 5. Stabil fruiting.
 6. Langt lagret etter en sammenbrudd.
 7. Vitaminized.

ulemper:

 1. Det er malleable å scab.
 2. Krever hyppig beskjæring av kronen.
 3. Senere fruiting.
 4. Den store størrelsen på treet.

Pære høst Yakovlev, vurderinger som er mange, og for det meste bare positive. Gartnere som har denne varianten i sin besittelse, anbefaler det å vokse med en spesiell, meningsløs tilnærming. Og bare da kan du nyte frukten av denne skjønnheten.

Normalisering av pære beskjæring for en god høst – video