Tidlige druer i forstadsområdetDe første bærene av en ny avling på druer vises allerede i slutten av juli eller i august. På varianter og hybrider som viser slike tidlige modning perioder, akkumulering av sukker og utseendet av den karakteristiske smaken av bær skjer før det kommer av deres sanne modenhet, og mørkere stein. Ja, og høsting går foran modning av skudd. Druer av tidlig modenhet er planter hvis periode fra åpning av nyrene til høsting varer ikke mer enn 115-120 dager. Et begrenset antall varianter viser tidlig modning, som bærer frukt etter 95-105 dager. Og i hovedgruppen varer den vegetative perioden fra 105 til 115 dager i gjennomsnitt.

Spesifikke betingelser for modning av druer avhenger ikke bare av varietilbehør, men også på vintrekjøtt og omsorg for busk, klima og værforhold for dyrking.

Med et riktig utvalg av plantemateriale og ivaretakelse av alle regler for landbruketeknologi, vil tidlige druesorter sikkert gjerne ha frukthage med de første saftige bærene av anstendig kvalitet.

Beskrivelse og bilde av druesort Transfiguration

Druer TransfigurationModning i det første tiåret av august og tilhørende gruppen av tidlige varianter, ble Transfiguration-druene oppnådd under et amatørvalgsarbeid av VN. Krainov. Hybridformen viser en høy veksthastighet og rikelig dannelse av trinnon, hvor det er mulig å oppnå en andre avling. Samtidig vokser skuddene ganske bra og bærer frostene godt til -23 ° C. Druer er enkle å plante og rote.

Ifølge beskrivelsen av sorten og bildene av druene Transformasjon kan planten produsere store koniske eller sylindriske børster, med en gjennomsnittsvekt på 700-1500 gram. I gunstige år var tilfeller av å oppnå børster som veide opp til 2,5 kg kjent. Transformasjon er preget av langstrakte ovale bær med rosa farge som veier ca 14 gram, opptil 3,5 cm lang med saftig massekjøtt og bar hud. Etter høsting er penselen godt lagret og kan transporteres.

Denne tidlige druesorten viser høy avkastning, middels resistens mot sykdommer i denne avlingen og høy kvalitet på bær. De beste resultatene vises med busker med en gjennomsnittlig beskjæring på 6-8 øyne.

Druer av Arkady

Druer av ArkadyDenne tidlige tabellen druesort, modning i 115 – 120 dager, ble oppnådd av ukrainske oppdrettere fra krysset kardinal og Moldova.

Druer danner en heller kraftig busk med modning, med kompetent beskjæring, skudd, hvorfra frukt opptil 75%. Sorten er godt kompatibel med de mest brukte grunnstammer, overlever vintre ved temperaturer over -21 ° C og er ganske motstandsdyktig mot mange infeksjoner og dunkle mugg. Hvis risikoen for oidium utvikles, er det nødvendig med ytterligere behandling. På grunn av det utviklede rotsystemet går plantene raskt inn i frukten.

Variasjon krever obligatorisk normalisering av blomsterstand og begrenser opptil 8 skudd per kvadratmeter. Grapesortet av en tidlig modenhet preget av høyt utbytte gir tette store klynger i form av en avkortet kegle, veier fra 500 til 2000 gram. På Arcadia hvitt gull eller bær ovale, som veier fra 7 til 15 gram og en lengde på 2,8 cm. Som i mange høytytende varianter av frukt sukker innhold ikke forskjellig, men med lite syre og saftig konsistens demonstrere behagelig forfriskende smak.

Den største fordelen med Arcadia-druen er det konsekvent høye utbyttet og rikelig med ovarieformasjon.

Lora Druer: Beskrivelse og bilde av sorten

Laura druerForfylling i 110-115 dager en rekke druer Lora, ble oppdrettet av oppdrettere i Ukraina. I dag, men allerede under navnet Flora, er sorten inkludert i Statens registret, og vokser ikke bare her, men også på mange områder av tradisjonell vinavl i Russland.

Related  Varianter av Blackberry Agavam og regler for omsorg for henne

Skuddene i Laura-sorten vokser godt. Buskene er motstandsdyktige mot mugg og grårot, tåler frost -21 ° C, avlingen lider lite når det er mangel på fuktighet. Sorten utgjør aktivt eggstokkene, og på raskt voksende bestand er utbyttet rikelig, men sødheten av slike bær er lavere. For et utvalg anbefales kort eller medium beskjæring.

Den tidlige modningen av Lora druer, ifølge bildet og beskrivelsen, gir kjegleformede, ganske løse børster, bestående av ovalt grønne bær, i solen som mottar en vakker rødme. Gjennomsnittlig vekt av en tett bær med en balansert tilstrekkelig sødme er 6-9 gram. Frukt holder seg godt på børsten, ikke smuldrer og blir lett transportert.

Druer av Codreña: beskrivelse og foto

grade CodreancaKjent på grunn av tidlig modenhet og høy motstand mot druesykdommer, ble Codreanka-sorten oppnådd i Moldova og har etternavnet Svart magi. Sorten er bestandig mot temperaturer opp til -22 ° C og med stor oppmerksomhet, lider ikke ofte av mugg. Varighet av vegetasjonstiden av sorten er 110-118 dager. I løpet av denne tiden, på klynger av busker, knuses 500 til 1500 gram knapt og modnet. Formet fra store, langstrakte ovalt bær opp til 3 cm i størrelse og en gjennomsnittlig masse på ca. 7 gram.

Ifølge bildet og beskrivelsen av druesorten Codreanka har dens bær en dyp mørk fiolettfarge med en blå farge og er dekket av en vel merkbar blåaktig blomst. Frukt med et lite antall frø og en tynn hud vokser raskt, og får en enkel, behagelig smak med nesten umerkelig surhet.

Druer av Libya

Druer av LibyaFra oppløsning av de første nyrene til modning av bær på druerbuskene, tar Livia ukrainsk utvalg 105-110 dager. Selv med en alvorlig overbelastning vokser eggstokken godt. De buskelige buskene overlever vintrene ved frost under -21 ° C, er motstandsdyktige mot mugg og etter behandling med soppdrepende midler, påvirkes ikke av pulverformig mugg.

Related  Generøs for høst Grusha Williams – favoritt blant varianter

Grapesortet i den tidlige modenhetsperioden gir store, opp til 25 cm lange druer med middels tetthet. Den ovale formen av de rosa bærene i lengden overskrider 2,8 cm, som er bevart til en måned i frukten tatt fra vinrankene. I bær av hybrid druer har Libya en kjøttfull, saftig konsistens og nesten umerkelig hud. I massen er 1 til 3 lett ekstraherte frø.

Beskrivelse og bilder av drue av Adler

Adler DruerÅ ha en tidlig modenhet av Adler druer er resultatet av russiske oppdretts arbeid fra VNIIViV. Ya Potapenko. Livskraftige planter, oppnådd ved kryssing varianter av Talisman og Augustine, i Kuban betingelsene lønner seg i midten av august, motstandsdyktig mot botrytis, og har høy motstand mot mugg og bladskimmel. I vinterforhold kan det motstå frost ned til -24 ° С.

Denne typen druer danner bunter, med en gjennomsnittlig tetthet på opptil 600 gram. Ifølge beskrivelsen av varianter av druer og bilde Adler kan sees at store ovale bær, 3,5 cm i lengde, nå, har rav-gul farge og veier ca 12 gram. Konsumkvaliteten til høsten blir bevart i 30 dager etter modning, mens bærene er kjøttfulle, oppsamler sukker og har god harmonisk smak.

Druer Velez

Druer VelezEn hybridform av ukrainsk opprinnelse modner i 100-105 dager, og noen ganger på kortere tid. I hjertet av frøfrie druer avledet av V.V. Zagorulko, berømte varianter av Sofia og Rusbol. Veles danner en busk som gir god vekst, mens skuddene blir modne og vinter godt, hvis vintertemperaturen ikke faller under -21 ° C, ellers krever det ly. Den tidlige variasjonen av druer er iboende i den rigelige dannelsen av stebarn, som i høst gir den andre avlingen.

I rosa med en lett Muscat smak av bær er det bare rudiments av frø, skrell med bruk av friske druer er ikke følt i det hele tatt. Vekten av individuelle bær er omtrent fem gram.

På skudd er det 2-4 blomsterstillinger, eggstokkene dannes aktivt, og modningstørkene viser seg å være ekstremt store. Vekten av individuelle bunter av Velez druer kommer til tre kilo.

Beskrivelse og foto av drue Victor

Victor DruerDistinguished tidlig, fra 100 til 105 dager, modning i en periode, ble en hybrid av tabellavtaler innført av V. Krainov fra krysset av varianter Kishmish Radiant og Talisman. Mer enn halvparten av skytingen på høybuskbuskene modner og kan motstå kulde til -23 ° C. Et lovende druesort viser en økt motstand mot de viktigste sykdommene i avlingen. Blomstrende aktiv pollinering. Som det fremgår av beskrivelsen og bildet av Victor druesorten, danner plantene store, ganske tette børster, som veier fra 600 til 1000 gram.

Related  Hvordan plante en jordbær?

Bærene i hendene er svært store, veier ca. 12 gram. Når de langstrakte ovale bærene blir fullt modne, blir den rosa fargen mer intens opp til burgunder-violet. Med bush kan motta opp til 6 kg frukt med en harmonisk og behagelig smak gjennomsnittlig hud tykkelse, ikke forstyrrer med bruk av friske bær, men hindrer veps tilt drue smak.

Druer Delight

Druer DelightDen tidlige modningen av druer tilhører spisestuen og preges av høy kaldt motstand og immunitet mot sykdommer. Plantet tåler vintre med frost -25 ° C, det er sjelden påvirket av mugg, grå mugg og pulverformig mugg. Under gode værforhold inntil modning bær på druer Delight passerer 110-120 dager, hvor minst 65% frukt skudd, og de fleste god vekst modnes for å fullføre vekstsesongen. For en rikelig fruktig busk, anbefales beskjæring av vinstokker for 6-10 øyne.

Druer Delight stor medium løshet av bunter veier fra 500 til 2000 gram. Som modningsprosessen kjøper ovale bær som veier ca 7 gram en lys gylden nyanse og en lys solbrun. Børster uten kvalitets tap transporteres. Harmonisk smak og tett, sprø konsistens av bær fortsetter i opptil seks måneder.

Sorten føles flott når den vokser uten ekstra ly når du graver på et sterkt rotlager, og som en avling for buede trellis.

Druer Julian

Druer JulianEn interessant hybridform av bordsdruer av tidlig modenhet ble oppnådd av V.U. Kapelyushnym. Høyt utbytte druer modnings for 95-105 dager etter den første utlevering av nyrene, bærer frost til -24 ° C, blir ytterligere behandling i motsetning alvorlige sykdommer i kultur og viser god vekst i hastighet og enkelhet.

Ikke-podet drue saplings Julian kraftig, rask og praktisk talt uten tap roten. Planting materiale er lett forenlig med det meste av aksjer, noe som resulterer skuddene til slutten av sesongen modnes nesten full lengde, men for høy kvalitet store bær denne druen krever normalisering på scenen for blomstring og dannelse av cyster.

Meget store klynger er allokert til en langstrakt stilk sprøhet og den gjennomsnittlige vekt på 3 kg. Bær er papillære form, en lengde på omkring 4 cm og en bredde på 2,8 cm. Farging modne bær rosa hud er tynn, neppe merkbare ved raskusyvanii. Modne bær er ikke spises av veps og andre insekter, har en sprø tett tekstur og balansert smak med en fremherskende søthet.

Modning av tidlige druesorter – video