Store, storblomstrede blomsterPelargonium med doble blomster, i form og struktur som ligner hagerroser, nyter den langvarige og ubemerkede interessen til blomsteroppdrettere. Rosaceous varianter er også funnet blant zonal pelargoniums, og blant fruiting seg. Svært hybrider av disse to varianter er veldig dekorative og interessante, og danner frodige, spektakulære blomsterblomster fra miniatyrroser.

Pelargonium Monseruds Rosen

Pelargonium Monseruds RosenMiniature sone Pelargonium Monseruds Rosen har tiltrukket seg oppmerksomhet ikke bare i form av blomster, i semi-åpen tilstand er svært lik den festlige burgunder roser, men også uvanlig farge. Den tette rosa eller maroon kronbladene er dekorert med hvite streker som blir merkbare når blomstene er helt åpne.

Blomstring av Pelargonium Monseruds RosenIfølge bildet av Pelargonium-sorten er det ikke veldig synlig, men mange produsenter merker at planter ikke gir inn i å forme, det er vanskelig å gi sideskudd. I tillegg har sorten et etternavn: Monsrudblommen, funnet i skandinaviske kilder.

Pelargonium Rosebud Supreme

Pelargonium Rosebud SupremeRosaceous Pelargonium Rosebud Supreme er karakterisert senere, i sammenligning med nært beslektede varianter, på tidspunktet for blomstringen. Deretter rehabiliteres plantene og gir blomsterhandleren en masse luksuriøse blomsterstendigheter, skiller seg ut fra hauger av små roser med en vakker rød nyanse.

Den rikelig blomstrende pelargonium Rosebud SupremeDen forkerte siden av kronbladene er lyst i de tykkblomstrede blomstene, buskene er store, kraftige, de er upretensiøse i omsorg og kan behage enhver fan av innendørs blomster.

Pelargonium Vectis Rosebud

Pelargonium Vectis RosebudEn veldig liten busk av Pelargonium Vectis Rosebud kan gi uendelig nytelse til både nybegynnere og kjennere av denne kulturen.

Pelargonium Vectis Rosebud i landskapsdesignKompakte busker av en rekke er enkle å danne, og blomstringen er frodig og langvarig. Siden våren danner planter store blomsterstand, som består av mettede røde roser. Fra utsiden er kronbladene mye lettere enn fra forsiden, de fades ikke lenge og mister ikke sin unike form.

Pelargonium PAC Viva Rosita

Blomstring av Pelargonium PAC Viva RositaRosaceous, meget spektakulær pelargonium PAC Viva Rosita tilhører rettmessig de mest populære varianter av de siste årene. Det unike av trangt, villig til å gi de laterale stilkene av planter i evnen til å blomstre lenge og rikelig, danner blomsterstand av 15-20 doble farger. Peduncles er sterke og velholdte så mange multilayered, som minner om gamle parkblomstroser. Diameteren på en enkelt blomst kan nå 6 cm, mens blomstringene er løs, og du kan enkelt se hver miniatyr rose rødaktig-crimson.

Pelargonium PAC Viva Rosita på vinduskarmenNår busken begynner å bygge blomsterstengler, er det svært nødvendig jevnlig vanning og gjødsling, ellers unngå tap av blomsterknopper. Til tross for den tilsynelatende capriciousness presentert på bildene, vil liksom Pelargonium gode vintre bli en velkomstgave for enhver mann, likegyldig til innendørs hagebruk.

Pelargonium Appleblossom Rosebud

Pelargonium Appleblossom RosebudHvis i vårt land alle skjønnhet og utvalg av pelargoniumblomstoppdrettere kunne estimeres relativt nylig, så i Vesten har arbeidet med utvelgelsen av uvanlig blomstrende planter pågått i mange år. Den slags Pelargonium Appleblossom Rosebud ble oppnådd i 1948, og til i dag har den ikke mistet sin relevans.

Young Pelargonium Appleblossom RosebudDette er virkelig en kultkultivar for elskere av rosa pelargonium. Og mange entusiaster, inspirert av hvite roser med rosa kant av kronblad og grønn corolla hjerte, prøver å få planter av samme type.

Zonal Pelargonium gir tette store blomsterstand, lang og ivrig blomstring, men er ekstremt krevende på formasjonen, og buskene er ganske høye.

Pelargonium April Snow

Pelargonium April SnowEn Appleblossom Rosebud varianter etterfølgere kan betraktes som en dverg Pelargonium april snø luftig med doble blomster i form av roser. Flower farge er hvit, men som i forrige klasse, er fine kanter på kronbladene dekorert med blek rosa stripe, og den sentrale delen av Corolla har en svak grønnaktig glød.

Rikelig blomstring av pelargonium April SnowBladene i sonepelargoniet er lyse, grønne, med en implisitt brunaktig sone. Skaperne av denne varianten har forsøkt å imøtekomme til blomsterhandler som ikke hadde råd til å vokse store busker Appleblossom Rosebud, men april Snø komfortabelt plassert på den smale vinduskarmen i en byleilighet.

Pelargonium Millfield Rose

Pelargonium Millfield RoseStore kraftige busker av pelargonium Millfield Rose tilhører klassen av Ivy-hybrider. Dette betyr at anlegget har funksjonene til både granen og zonal pelargonium, som påvirket bladets form og veksten av skuddene.

Mulberry Rose blomstrende pelargoniumBlomstrer, bestående av dobbelt blekrosa roser, er ganske voluminøse og tunge. På stilkene er det mange vakre, lyse løvverk. Med god belysning på bladplaten, er en brun sone synlig. Hvis blomsterknopper ikke er bundet i tide og planten ikke dannes, blir den raskt rikelig. I resten er omsorg for sorten ikke vanskelig, og selv en nybegynner kan gjøre. Men reproduksjon av busker kan kreve spesiell oppmerksomhet, men ønsket om å se på vinduet en luksuriøs blomst av pelargonium, vil sikkert bidra til å overvinne alle vanskeligheter!

Pelargonium Denise

Pelargonium DeniseZonal, terry pelargonium Denise danner store sterke busker, som årlig er dekorert med lyse caps av fersken eller rosa blomster. Gustomahrovye blomster i form av halvåpnede roser er veldig store, og koronaler åpner ikke til slutten av blomstringen. Median kronblad har en lys, delikat farge, og de nedre lagene er lysere. På stedet der kronbladet er festet til peduncle, kan fargen være grønn.

Terry Pelargonium DeniseDenne variasjonen er kjent for sin skjønnhet, rikelig blomstrende og takknemlig holdning til omsorg. Pelargonium er upretensiøs og lett formet.

Pelargonium Achievement

Pelargonium AchievementPelargonium Achievement – dette er en av de Rosaceae Ivy-hybrider, presentere eiere med fine delikate blomster med rosa silke petals besitter edle glans.

Delikat Pelargonium Blomster PrestasjonSom det burde være en hybrid pelargonium, har sorten dekorative teksturerte løvverk. På bladplaten, med riktig belysning, blir den kontrastfylte ringringen fremtredende.

En kraftig busk av standardstørrelser vokser lett, gir laterale stilker og er ikke lunefull. Den særegne variasjonen er begynnelsen på blomstringen.

Pelargonium Anita

Pelargonium AnitaAlle som bryr seg om Pelargonium-varianter, som på bildet, gir store, tette blomster i form av roser, bør være oppmerksom på Zonal Pelargonium Anita. Særligheten i denne sorten er glatte vakre blad, som i tulipliknende planter, og også en uvanlig kald nyanse av kronblad i tette, flerskiktsblomster.

Pelargonium Pink Rambler

Pelargonium Pink RamblerBlant pelargonier, så vel som blant mennesker, er det stjerner og kjendiser. Zonal Pelargonium Pink Rambler er en av de mest berømte varianter av rosaceous planter. De upretensiøse, frodige, blomstrende kraftige buskene er fortjent elsket for vakre bølgede løvverk og lysrosa og karminblomster. På samme måte som de små hagen roser, samles blomster av pelargonium med spektakulære blomsterstand, volumet som er festet til lyssiden av kronbladene og den fantastiske formen på knoppene.

Uvanlig farge av Pelargonium blomsterNår man vokser en rekke, er det viktig å huske at rosaceous varianter danner blomstrer litt senere enn andre zonal planter.

Pelargonium PAC Viva Carolina

Pelargonium PAC Viva CarolinaIkke en eneste blomstermaker vil bli igjen likegyldig av de store blomsterstandene gitt av plantene til PAC Viva Carolina. Spektakulære hvite knopper blir luksuriøse, med grønne mid-rosettes, som til slutt får en rosa-lilla farge. I form er blomster klassiske roser, tykt luktende, fyldig og veldig vakker.

Originalblomstring av Pelargonium PAC Viva CarolinaSorten er preget av lang blomstring, rask vekst og villig dannelse av nye skudd, slik at eieren av pelargonium ikke trenger å bekymre seg på grunn av det lille antallet blomstrer.

En video om rosa rosa bud av australsk merkevare rosebud