Stora, storblommiga blommorPelargonium med dubbla blommor, i form och struktur som liknar trädgårdsrosor, njuter av blomodlingarnas långvariga och otillräckliga intresse. Rosaceous sorter finns också bland zonal pelargoniums, och bland frukten. Mycket hybrider av dessa två sorter är mycket dekorativa och intressanta och bildar frodiga, spektakulära blomställningar från miniatyrrosor.

Pelargonium Monseruds Rosen

Pelargonium Monseruds RosenMiniature zoner Pelargonium Monseruds Rosen har uppmärksammats inte bara i form av blommor i halvöppet tillstånd är mycket lik den festliga vinröda rosor, men också ovanligt färg. Den täta rosa eller rödbruna kronbladet är dekorerad med vita streck som blir märkbara när blommorna är helt öppna.

Blomstring av Pelargonium Monseruds RosenEnligt fotoet av Pelargonium-sorten är det inte särskilt synligt, men många odlare noterar att växter inte ger in sig, det är svårt att ge sidoskott. Dessutom har sorten ett efternamn: Monsrudblommen, som finns i skandinaviska källor.

Pelargonium Rosebud Supreme

Pelargonium Rosebud SupremeRosaceous Pelargonium Rosebud Supreme karakteriseras senare i jämförelse med närbesläktade sorter vid blomningstidpunkten. Sedan rehabiliteras växterna och ger blomsterhandlaren en massa lyxiga blomställningar, som inte kan skilja sig från en massa små rosor i en vacker röd nyans.

Den rikligt blommande pelargonium Rosebud SupremeDen felaktiga sidan av kronbladet är ljus i de tjockblommiga blommorna, buskarna är stora, kraftfulla, de är anspråkslösa i vården och kan behaga någon fläkt av inomhusblommor.

Pelargonium Vectis Rosebud

Pelargonium Vectis RosebudEn mycket liten busk av Pelargonium Vectis Rosebud kan ge oerhört nöje till både nybörjare och finsmakare av denna kultur.

Pelargonium Vectis Rosebud i landskapsdesignKompakta buskar av olika slag är lätta att forma, och blommande är frodig och långvarig. Sedan våren bildar växter stora blomställningar, bestående av mättade röda rosor. Från utsidan är kronbladet mycket lättare än från framsidan, de bleknar inte länge och förlorar inte sin unika form.

Pelargonium PAC Viva Rosita

Blomställning av Pelargonium PAC Viva RositaRosaceous, mycket spektakulär pelargonium PAC Viva Rosita tillhör rättfärdigt de mest populära sorterna de senaste åren. Den unika karaktären, ger gärna växternas sidostammar i förmågan att blomstra länge och rikligt och bildar blomställningar med 15-20 dubbla färger. Peduncles är starka och välskötta så många multilayered, som påminner om gamla parkblomma rosor. Diametern på en enda blomma kan nå 6 cm, medan blomställningarna är lösa, och du kan lätt se varje miniatyrrosa rödaktig-crimson.

Related  Namn och foton av olika arter av Kalanchoe

Pelargonium PAC Viva Rosita på vindrutanSå fort busken börjar bygga peduner, är det extremt nödvändigt att regelbundet bevattna och applicera gödselmedel, annars kan du inte undvika att förlora en del av knopparna. Trots den skenbara nyckfullhet presenteras på bilderna, kommer att sortera Pelargonium stora vintrar blir en välkommen present till någon man, likgiltig till inomhusodling.

Pelargonium Appleblossom Rosebud

Pelargonium Appleblossom RosebudOm i vårt land alla skönhet och olika pelargoniumblomstodlare kunde uppskattas relativt nyligen, då i väst har arbetet med urval av ovanligt blommande växter pågått i många år. Den typ av Pelargonium Appleblossom Rosebud erhölls 1948 och fram till idag har inte förlorat sin relevans.

Young Pelargonium Appleblossom RosebudDetta är verkligen en kultkultivare för älskare av rosa pelargonium. Och många entusiaster, inspirerade av vita rosor med rosa kanter av kronblad och grönhjärtat hjärta, försöker få växter av samma typ.

Zonal Pelargonium ger täta stora blomställningar, långa och ivriga blomningar, men är extremt krävande på bildandet, och buskarna är ganska långa.

Pelargonium April Snow

Pelargonium April SnowEn av anhängarna av appleblossom Rosebud kan betraktas som aprildvärgspelargoniet med dubbla blommor i form av rosor. Blommans färg är vit, men som den förra dekoreras de eleganta kronbladens kanter med en mild rosa remsa, och den centrala delen av corolla har en liten grönaktig reflektion.

Riklig blomstring av pelargonium April SnowBladet av zonen Pelargonium är ljust, grönt, med en implicit brunaktig zon. Skaparna av denna sort har försökt att tillgodose florist som inte hade råd att odla stora buskar Appleblossom Rosebud, men April Snow bekvämt placerad på den smala fönstret ledge i en stad lägenhet.

Pelargonium Millfield Rose

Pelargonium Millfield RoseStora kraftiga buskar av pelargonium Millfield Rose tillhör klassen av Ivy-hybrider. Detta innebär att växten har funktionerna i både granen och zonal pelargonium, vilket påverkade bladets form och tillväxten av skotten.

Related  Зест врта: тхуиа са сферичном круном

Mulberry Rose blommande pelargoniumBlomställningar, bestående av dubbla ljusrosa rosor, är ganska voluminösa och tunga. På stjälkarna finns det många vackra ljusa lövverk. Med bra belysning på bladplattorna syns en brun zon. Om blomknopparna inte är knutna i tiden och växten inte bildas blir den snabbt riklig. I resten är vård av sorten inte svår och även en nybörjare kan göra. Men reproduktionen av buskar kan kräva särskild uppmärksamhet, men önskan att se på sitt fönster ett lyxigt blom av pelargonium kommer säkert att hjälpa till att övervinna alla svårigheter!

Pelargonium Denise

Pelargonium DeniseZonal, Terry Pelargonium Denise bildar stora starka buskar, som årligen dekoreras med ljusa kepsar av persika eller rosa blommor. Gustomahrovye blommor i form av halvöppna rosor är mycket stora, och koronalerna öppnas inte förrän i slutet av blomningen. Median kronblad har en ljus, delikat färg och de lägre skikten är ljusare. På den plats där kronbladet är fäst vid peduncle kan färgen vara grön.

Terry Pelargonium DeniseDenna sort är känd för sin skönhet, riklig blommande och tacksam inställning till vården. Pelargonium är opretentiös och lätt formad.

Pelargonium Achievement

Pelargonium AchievementPelargonium Achievement är en annan av de rosa färgade Ivy-hybriderna som ger ägaren vackra, känsliga blommor med rosa silkeblad som har en ädel glans.

Delikat Pelargonium blommor AchievementSom det borde vara en hybridpelargonium, har sorten dekorativt texturerat lövverk. På bladplattorna, med korrekt belysning, blir den kontrasterande zonalingen framträdande.

En kraftig busk av standardstorlek växer lätt, ger sidostammar och är inte nyckfull. Varornas särdrag är början på blomningen.

Pelargonium Anita

Pelargonium AnitaAlla som bryr sig om Pelargonium-sorter, som på bilden, ger stora, täta blommor i form av rosor, bör uppmärksamma Zonal Pelargonium Anita. Egenheten hos denna sort är släta vackra löv, som i tulpanlika växter, och även en ovanlig kall nyans av kronblad i täta, flerskiktiga blommor.

Related  Spektakulär utställning i landskapsdesign – kastanjeträd

Pelargonium Pink Rambler

Pelargonium Pink RamblerBland pelargonier, liksom bland människor finns det stjärnor och kändisar. Zonal Pelargonium Pink Rambler är en av de mest kända sorterna av rosaceous växter. De anspråkslösa, frodiga, blomstrande kraftiga buskarna är välförtjänt älskade för vackra korrugerade lövverk och ljusrosa och karminblommor. På samma sätt som de små trädgårdarna samlas blommorna av pelargonium med spektakulära blomställningar, volymen som är fäst vid blommans ljusa sida och knopparnas fantastiska form.

Ovanlig färg av Pelargonium blommorNär man växer en variation är det viktigt att komma ihåg att rosaceous sorter bildar blomställningar lite senare än andra zonalväxter.

Pelargonium PAC Viva Carolina

Pelargonium PAC Viva CarolinaInte en enda blomma älskare kommer att lämnas likgiltigt av de stora blomställningarna som ges av växterna från PAC Viva Carolina. Spektakulära vita knoppar blir lyxiga, med gröna mid-rosettes, som så småningom får en rosa-lila färg. I form är blommor klassiska rosor, tjock luktande, fyllig och väldigt vacker.

Originalblommande av Pelargonium PAC Viva CarolinaSorten präglas av lång blomning, snabb tillväxt och den villiga bildandet av nya skott, så ägaren av pelargonium behöver inte oroa sig på grund av det lilla antalet blomställningar.

En video om rosa rosa bud av australiensiskt rosebud