Vi dekorerer vårt nettsted med hibiskus gresskledd

Blooms Hibiscus HerbaceousHibiskus gresskledd for middels breddegrader er mer egnet enn tre- og buskevarianter. Det er frostbestandig, dekorativ terry og enkle blomster er mange store størrelser. Blomsten kalles en hybrid, siden den ble oppnådd som følge av avl, var forfedrene nordamerikanske varianter.

Hibiskus gresslette bilde

Urteaktig hibiskus på stedetDen beste kvaliteten på områder med frode vintre er den årlige naturlige dødsfallet til bakken av planten i høst. Næringsstoffer fra bakken går til roten, som ligger dypt i bakken og er tykkede skudd som ligner knoller. Dette gjør at du kan holde planten fra å fryse, gjemmer seg for vinterhestene. Hibiscus grassy tåler tretti grader frost.

Hibiscus herbaceous i landskapsdesignOm sommeren skaper anlegget tykkelser opp til 3 meter høye med rikelig og mangfoldig blomstring. I diameter kan en blomst være opptil 40 cm. Hvis vinteren eller våren blir rotet, vil planten dø. I andre henseender er kravene til pleie og dyrking av hibiskus herbaceous ikke forskjellig fra andre hagesystemer.

Agrotechnics of hibiscus hybrid

HibiskusplanterPlasser under plantingen av blomster velg et lys og beskyttet mot den kalde vinden. Det bør tas i betraktning, hver busk består av flere stående stengler, hvor ytterligere forgrening er opprettet ved beskjæring. Derfor er i utgangspunktet plantene plantet på en avstand av en meter fra hverandre. Det er en vakker hekk og en bakgrunn for andre blomster. Busker er staude, med erstatning av det øvre lag av jorden på ett sted kan vokse i mange år. Planten elsker godt drenert loam. Det tåler ikke nærværet av grunnvann og kalkholdig jord.

Plantert i lavlandet vil sikkert bli vått om våren. Hvis nettstedet ikke forlater noen varianter, må landingsstedet heves og et dreneringssubstrat ligger under.

Voksen hibiskus planteHibiscus herbaceous liker:

  • dusj på blader, men bare om morgenen og om kvelden, når solen er svak;
  • Vann i moderasjon, uten å tørke jorden;
  • gjødsling en gang hver annen uke med full gjødsel, ta hensyn til biologi i hver periode;
  • løsningen er hyppig, men overfladisk.

Hvis alle betingelsene er oppfylt, vil blomsten lenge beundre den høykvalitets tropiske blomster.

Forbereder planten til vintering

I andre halvdel av sommeren endrer potashgjødsel sammensetningen av juice og begynner å forberede planten til vintering. På denne tiden bør nitrogengjødsel utelukkes.

Beskjæring av urteaktig hibiskus for vinterenMed de første høst frostene, blomstrer hibiskus, og det begynner å forberede seg på vinteren. Du kan ikke kutte av bakken, den må tørke opp og gi tilførselen til røttene. På dette tidspunktet blir planter raked, sand legges til bakken. Etter at stilkene er tørket, blir de avskåret. Når stabile frost er etablert, helles en løs vegetabilsk isolasjon over røttene. Det kan være sagflis, halm, blader. Hylle skal være løs, slippe inn luft. På toppen av hunken er dekket med ikke-vevet materiale og en ramme er opprettet på toppen av polene, slik at de i veldig frostene kaster en tåre på frosten.

Våroppvåkning av hibiskus i hagenI løpet av våren blir overskuddslagen gradvis fjernet, høyden og en gjennomsiktig film plasseres over plantingen. Stengt fra nattfrosten, vil planten raskt kaste ut skudd, og der vil den stabile varmen komme. Når det er unge skudd, må de plukkes, slik at stammen grener.

Slik sprer du en hybridhibiskus

Rødt blad og stammeUtbredelse av hibiskus lett. Alle stiklinger er lett rotfestet. For reproduksjon bruk:

  • frø;
  • høst stiklinger;
  • vår unge skudd.

Etter å ha sett et bilde av en hibiskus herbaceous, planting og omsorg for en kjekk mann vil ikke virke byrdefull for en gartner. Det er mulig fra høsten, etter at fargen stopper og til grenene dør, be om stiklinger fra anleggets heldige eier. Dette er den øvre delen av de unge stilkene. De trenger å bli satt i vann, vent til den tette kløen av røtter dukker opp, så plant dem om vinteren i små kopper og la dem vokse opp i rommet. Plantert om våren, vil buskene blomstre i august i deres faste sted.

Voksende hibiskus herbaceous fra frø tillater å skaffe nye former for blomster. Men frøene sprer seg etter stratifisering. Hvis du sår dem i en hage, og deretter vokser, vil plantene blomstre 3-4 år senere.

Frøplanter av hibiskusfrøOm vinteren, legg inn i skolen, med den nederste oppvarmingen av jorden, og senere plante i separate kopper. Når varmen kommer, plantes plantene på et forberedt sted. Blomstring av slike planter kommer i det andre året. Frømultiplikasjon brukes ofte til å skaffe nye varianter av oppdrettere.

Planteplanter i hagenForårs gjengivelse av hibiskus gresskledd og ta vare på den fra stikkene er ikke særlig vanskelig. Plante kutt av kvistene for å rote i et drivhus med fuktig sand. Unge planter står igjen om vinteren. Neste vår, hibiscus hybrid er plantet på et fast sted.

Å vokse i et fast sted, vokser bushen raskt og krever divisjon. På våren, når jorden smelter, blir roten forsiktig utgravd og delt i to. Hver seksjon er bestrøket med pundet trekull. En forsiktig plantet, delt buskblomstring med litt forsinkelse.

Video om voksende hibiskus herbaceous fra frø

https://www.youtube.com/watch?v=UDVsE4cjZ9Q

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector