Alocasia hjemmeFor russiske fans av innendørs planter er de fleste alocacia-varianter ennå ikke kjent. For bedre å forstå den utrolige mangfoldet av planter, kjent som “elefant øret”, “afrikansk maske”, “Ny-Guinea gull” og “lilla sverd”, bør nøye undersøke bilder og beskrivelser av arter Alokaziya.

Alocasia Red Secret

Alocasia Red SecretDen dyrkes som en potteplante arter Alokaziya kobber Alokaziya cuprea Red Secret er ikke så lenge siden dukket opp i samlinger av gartnere, men på grunn av sin uvanlige utseende og tekstur ovale blader blitt en av de mest populære variantene.

Verdien av voksne individer, som ikke overstiger 50 cm, kan lett inneholde en blomst i hver leilighet, og vattert som preget på et ark av kobber-sølv fiolett løvverk vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet og dekorere interiøret.

Bladplater er tette, skinnende. Den nedre delen har en lysere lilla nyanse enn den øvre delen. Stikkene er oppreist, men som bladene vokser, lener de seg i bakken. Blader av Alocacia Red Secret kommer til en lengde på 30 cm, og selv ved nærmere undersøkelse er det vanskelig å tro at planten er i live, og ikke skikkelig laget av et ark av kobber.

Alocasia Bambino

Alocasia BambinoAlokazia Bambino – en miniatyr og veldig originell plante oppfører seg perfekt på vinduskarmer og blomstereker i leilighetene. Høyden på busken når 40 cm, noe som gjør bildet av alocasia presentert på bildet en ideell kultur for et begrenset rom. Til tross for plantens miniatyrstørrelse er det nødvendig å trekke oppmerksomheten til seg selv takket være en feid mørkegrønn med en lilla løvløv. Baksiden av bladplaten er tett-violet, venene er lyse, hvite eller gulgrønne.

Møte på en blomsterpotte påskriftenAlocasia Cucul Bambinoblomsterhandleren bør ikke tro at han ser en ny art. På denne måten utpeker vanlige planter av Bambino-sorten noen planteskoler, sammen med dem som vokser krypende planter av en lignende art.

Alocasia Bambino Arrow

Alocasia Bambino ArrowSom Bambino-sorten, er hans søster, Alokazia Bambino Arrow, en plant mini-form av Alocacia Amazonika. Varianter har mye til felles. Den spesielle sjarmen til dette er vist i foto Alokaziya arter, gir sølv refleksjon på den blanke tykke blader som har en komplett likhet med den gamle pilspiss.

Related  Hva vet du om planting og omsorg for tigre i det åpne?

Baksiden av bladene er lilla, med hvite eller sølvfarvede spor av årer. Det er best å Alokaziya Bambino Arrow føles i delvis skygge, til tross for den tilsynelatende motstand til tørrhet, planter, i likhet med alle andre medlemmer av arten, det er svært krevende på antallet mottatte støt og fuktighet fra atmosfæren.

Alocasia micholitziana Frydek

Alocasia micholitziana FrydekAlocasia micholitziana Frydek er en ganske stor plante, som mange andre varianter av alocacia, tilhørende en rekke “afrikanske masker”. På det grønne bladet, med en smaragd tinge, skiller de hvite brede årene seg tydelig ut, og legger vekt på den dekorative formen på bladplaten opp til 60 cm lang.

Ifølge beskrivelsen er alocasia på bildet preget av god vekst. Til størrelsen på en voksen plante vokser ung alokasia om 2-3 år.

Alocasia lowii Grandis

Alocasia lowii GrandisDette er det største utvalget fra undergruppen, den såkalte “afrikanske småfoten”. En rekke Grandis alokazii lowii med blader opptil 120 cm lange kan vokse til en høyde på 1,5 meter.

Mørkegrønne blader med en lys grense og ribbeformede konkave vener i en hvit nyanse er veldig attraktive. Hvis du ser under bladplaten, viser det seg at den er lilla på baksiden, så vel som andre varianter av de beskrevne alokasjonene.

Alocasia Purple Sword

Alocasia Purple SwordAlocasia lauterbachiana Purple Sword ligner virkelig en haug av avventende kamp bruk av kalde våpen. Blader i form av ekte østlige sverd og ga et såkalt uvanlig alocasia navn på bildet.

Elegante, langstrakte blader er malt i mørkegrønn fargetone og holder på stilken på grunn av lilla eller lilla stiklinger, noen ganger med et sjarmerende, flettet mønster. Likhet med sverd til anlegget er gitt av løvets vertikale posisjon, som ikke faller ned til bakken, selv med den overgrode overgrodde delen. Denne typen alocasia, ifølge beskrivelsen og bildene, blir bedre holdt separat fra andre. I dette tilfellet ser planten mest fordelaktig ut. Maksimal høyde på bushen er 120 cm.

Related  Funksjoner av bruk, fordeler og skade bønner

Alocasia Eline

Alocasia ElineI leiligheten Alocasia wentii Aline føles godt ved en temperatur på 18-22 ° C. Denne ganske store planten tiltrekker seg oppmerksomhet både i sin størrelse og med sine fantastiske blomstrede blader. Ifølge beskrivelsen og bildene av alocacia kan denne arten vokse til en høyde på en og en halv meter, som hjemme krever tildeling av et ganske stort område.

Alocasia plassering i interiøretFor å alokaziya Eline så mest fordelaktig ut og var den mest dekorative, planten er plassert på et lyspunkt, men likevel beskyttet mot direkte sollys. Som andre varianter av alocacia, er denne variasjonen viktig nok vanning. Overflødig fuktighet, planten vil lede gjennom en spesiell stomata på bladplaten, som ligner på “gråt” av romkulturen.

Alocasia macrorrhiza New Guinea Gold

Alocasia macrorrhiza New Guinea GoldAlocasia storrotet, indisk eller makrorrhiza i naturen kan nå en høyde på tre meter. Og selv om merkevaren New Guinea Gold er noe mer kompakt og ikke overskrider en høyde på 1,8 meter, har anlegget økt oppmerksomhet og forskere botanikere og blomsterhandlere.

Faktum er at arten av alocasia presentert på bildet ble funnet i Papua Ny Guinea og er fortsatt et mysterium for den vitenskapelige verden. Forskere kan ikke forklare av hvilken grunn og hvordan på bladene av planten de ser ut, da forsvinner de gyldne stedene. Petra fargestoffer er tilstede på stilkene, venene og petioles av alocasia av denne sjeldne variasjonen. Men selv med grønne store blader, indian alocasia, som på bildet, er det alltid attraktivt og vil bli en lys utsmykking av ethvert romslig rom.

Aloquasia av lukten av Variegata

Aloquasia av lukten av VariegataEnda mer sjeldne er alocasia odora Variegata, en av de største alokasjonene, vokst hjemme. Og denne arten skiller seg også ut med fargerike prydplanter i form av en stor elefantes øre.

Alokazia odora Variegata i naturenDet er interessant at de hvite eller lysegrønne områdene på bladplatene kan se ut som en spredning av små slag eller skape store, flekkede flekker. Lengden på det voksne bladet av alocasia-artene som er vist på bildet, er ca. 60 cm, høyden på den voksne planten kan nå 2 meter.

Related  Det viktigste ved de medisinske egenskapene til sandeltre

Alocasia melo Rugosa

Alocasia melo RugosaIfølge bildet og beskrivelsen av Rugoza-kultivarens alocasia er en plante med en høyde på bare 40-45 cm helt uvirkelig, ukjent. Det syntes å komme fra fantastiske historier om floraen av fjerne planeter.

Tykke grågrønne blader har en grov, tett overflate som ligner på plast til berøring. Årene presses inn i arkplaten, og deres arrangement er farget med fiolett eller mørk grå farge. Og jo eldre bladet, jo lysere venene er på den.

Alocasia Zebrin Reticulata

Alocasia Zebrin ReticulataPå bildet av alabaster zebrin er alt uvanligheten til denne planten overført. Tynne mørkgrønne spirer, som minner om mønsteret på marmor eller på et afrikansk dyrs hud, er tydelig synlig på bladplatens lyse bakgrunnsfarger. Formen på bladene dekket med et tynt voksagtigt belegg er konisk, ligner oversikten av spissen eller pilens spiss. Stikklinger av bladene er også flettet, tynt, oppreist. Dekorative blader vokser til en meter lang. Ifølge beskrivelsen og bildene av alocacia når planten noen ganger en høyde på 180 cm.

Alocasia Hilo Beauty

Alocasia Hilo BeautyDe fargede blader av denne fantastiske alocacia av Hilo Beauty skiller planten selv mot bakgrunnen av flere stalwart arter. I følge formen på bladverket av denne typen alocacia, som på bildet, ligner den mest på hjertet. Men verdien av planten er ikke bare i størrelse og form av bladene, men også i fargen. Hver grønn er sjenerøst dekorert med lysegulgrønne flekker med uregelmessig form. Ser på denne skapelsen av naturen, kan du huske den militære kamuflasjen eller fargene av frosker. Kantene på bladplater er bølgete, stikker er oppreist, holdbare.

Alocasia Hilo Skjønnhet i interiøretPresentert i fotorommet Alokaziya selv i leiligheten kan blomstre, men blomsterstanden i forhold til bladverket skjemmende og nesten umerkelig. For å opprettholde en dekorativ form Alokaziya Hilo Beauty er best dyrkes i delvis opplyst område hvor anlegget ikke vil lide av solbrenthet, men vil forbli i full skygge, hvor bladene vil gradvis bli nesten grønt.

Video om forskjellige typer alocacia