Violetter er så forskjelligeDe umburiske fiolene, som dukket opp i samlingene av floristene til Sovjetunionen for over femti år siden, har endret seg dramatisk i løpet av denne tiden. Hvis våre mødre og bestemødre glade utseende av enkle lilla, rosa eller hvite blomster, men i dag i vinduskarmen ved siden av en blomstrende Pelargonium, unike Lithops flaunt luksuriøse fantasy fioler alle fasonger, størrelser og nyanser.

Noen ganger studerer moderne navn og bilder av varianter av innendørs fioler, det er vanskelig å anta at disse er direkte etterkommere av ydmyke innbyggere i de sørafrikanske fjellskogene.

Violet afrikansk kveld

Violet afrikansk kveldStore violette rosetter Afrikansk natt er lett å gjenkjenne blant de mange lyseste og mest uvanlige plantene. Saken er at oppdretteren Constantine klarte å skape et unikt utvalg som amazes med gigantisk fløyel, som den sørlige nattehimmelen, farger mer som svarte stjerner i fioler. Planten danner en fin standard rosett som består av en enkel mørkegrønn løvverk, med merkbar lilla nyanse på baksiden.

Blomstringen er stabil og veldig lang. Når den vokser, gir den ikke noen problemer for florikulturisten, det krever ikke spesiell forsiktighet.

Violett Ness Orange pekoe

Violett Ness Orange pekoeFans av spraglete og uvanlige varianter sørge for å ta hensyn til den fiolette Ness Orange Pekoe, sjenerøst donee eiere terry eller semi-doble blomster luksus laks hue. Slike koronetter ser spesielt effektivt ut mot bakgrunnen av mørkegrønne bladplater, langs kanten av hvitt og rosa frynset med alle toner. Undersiden av bladene har en tydelig rød hue.

Violett Rosa Akvarell

Violett Rosa AkvarellForfatterskapet til Konstantin Morev tilhører en rekke interessante varianter, elsket av mange blomsterister i Russland og landene i utlandet. Violett rosa akvarell er med rette en av de mest populære. Store halve eller doble blomster har bølgete på kanten av kronbladene med lyse, veldig rosa akvarell penselstreker i midten. Kanten av kronbladene er dekorert med en hvit kant. Et blad av en fiolett Rosa vannfarge, som på et bilde, mørkegrønn med en hvit eller kremgrense.

Related  Ta vare på croton, vurder hans vaner og preferanser

Violet Chateau Brion

Violet Chateau BrionViolet Chateau Brion tilhører utvalget av Lebetsky. Denne variasjonen danner kraftige oppreist blomsterstengler som tåler store doble pomponger med en rik vinskygge. Blomstene av Château Brion-fiolettene, avbildet, er dekorert med en bred hvit kant som passerer langs kronbladets bølgede kant. Rosette av standard størrelse, bladene er langstrakte-ovale, enkle, litt bølgete.

Violet Hvit Dronning

Violet Hvit DronningDen hvite dronningen avbildet på bildet er oppnåelsen av E. Korshunova. Fabrikken med standardstørrelse forbløffer florikulturistenes fantasi med store, til 7,5 cm i diameter snøhvit corollas. Blomstene er terry, med tynne bølgete kronblad og lagdelt struktur. Under blomstring av den violette hvite dronningen fra under blomstene er knapt synlig mørk løvverk av enkel form.

Violet pisket krem

Violet pisket kremHvite terryblomster av fioler Pisket krem, som på bildet, skygget skarpt med en rosa eller krøllete frynse. Noen ganger gir en rekke avledet av Lebetsky sport en mer intensiv fargestoff, med lyse skarpe smører og flekker. Løvverket er middels i størrelse, med en knapt bølgete kant. På baksiden av bladbladene av fioler Pisket krem, spesielt på blodårene, er synlig i en lilla fargetone.

Violett Chic valmue

Violett Chic valmueFoto violetter Chic valmue gjør hjerte til mange blomsterhandlere slå raskere. Denne sorten har store rosa-oransje blomster, en edel fargetone. Kroner er terry, med en sjarmerende bølgete kant på kronbladene. Men det er ikke alle dydene til den violette, elegante valmue, bortsett fra dette, har sorten et fantastisk variert løvverk, og legger bare til en standard rosett av dekorative.

Violet Sunkissed rose

Violet Sunkissed roseTakket være oppdretteren D. Herringshaw mottok blomstervoksne av hele verden og Russland et fantastisk utvalg av solkisset rosa violet, overraskende med uvanlige farger for kulturen av komplekse farger. Violette fioler kombinerer fiolett, gul, krem ​​og blek nyanser. Til midten øker toningen av tonene, og kronbladets bølgete kant er merkbart lettere. Stikkontakten består av en lett løvverk med en skrå kant.

Related  Foto og navn på varianter av husvioler (del 2)

Violett Cinderellas drøm

Violett Cinderellas drømHalvdoble blomster av den fiolette Zolushkin-drømmen, Deikuns utvalg, preges av både form og spektakulær fargestoffer. Lilla bølgepapp er kontrastfylt på lilla lilla corollas. De øvre, små kronbladene er de mørkeste, med en grønn kantkant. Rosettene av denne sorten har en mørk, jevnt farget, bølgete løvverk.

Violett Angelica i sinne

Violett Angelica i sinneKonstantin Katkin tilhører forfatterskapet av et annet utvalg. Dette er avbildet i bildet violet Angelica i sinne, med store semi-dobbelte vyemchatymi blomster lyse nyanser av fuchsia. Kanten av kronbladene er nydelig korrugerte. Bladene er mørke, enkle. Blomstersorter varierer i varighet og effekt, på grunn av det store antall åpne blomster samtidig.

Violet smaragd kjærlighet

Violet smaragd kjærlighetEn av de mest uvanlige varianter på en vinduskarm blomst dyrkere-fans er fiolett Emerald kjærlighet med en hvit eller lys kremfargede blomster, etterlater et inntrykk av grønt, takket være et bredt frynser langs kantene av kronbladene. Blomstene er enkle eller semi-dobbelte, ikke store, men veldig mange. Løvverket, som er en standard sokkel, er mettet grønt, med en lilla fargetone på baksiden og en vakkert bølgete kant.

Violetblå drage

Violetblå drageBlant varianter av senpolia er planter av utvalg av P. Sorano kjent over hele verden. Samme oppdretter fikk et utvalg med dobbelblå-violette blomster og mørk bølgete løvverk. Denne fiolette blå dragen er gjenkjennelig ikke bare for den store størrelsen på corollas, men på den grønne grensen på bølgebladene.

Violet svart perle

Violet svart perleDen spektakulære violette svarte perlen, på bildet, ble vist av E. Korshunova og mottatt mange smigrende anmeldelser både på utstillinger av senpoliene og blant vanlige elskere av disse plantene. Sorten er også preget av størrelsen på store, tette, stellate blomster og deres rike fløyelsfarger, med varianter av lilla og lilla fargetoner. Rosetten er dannet i standardstørrelser, løvet er mørkegrønn, oval, på lange stengler.

Related  Hvordan bruke saftig rot av ingefær til mat og til behandling

Unikt i skjønnhetsfiolett svart perleNår du reproduserer fioler Svart perle, møter blomstavlere noen uvanlige mutasjoner, noe som noen ganger resulterer i unike farger, som i bildet.

Violet brannfugl

Violet brannfuglViolett plukket opp av oppdretteren S. Repkina. Fugelsens varme, som på bildet, er i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til en sofistikert elsker av innendørs planter. Sorten danner en rosett av bølgete grønne blader, over hvilke, under blomstringen, åpnes den opprinnelige halve maroon corollaen av lyseblå farger med lyse gule store streker. Kronbladene er ujevn, bølgete.

Violet Dushechka

Violet DushechkaDouchechka’s fiolett, hentet ut av K. Moreva, vil appellere til både nybegynnere og erfarne blomsterhandlere. Hovedtrekk ved anlegget er store enkle og semi-dobbelte stjerneblomster. Corollas laks eller rosa, bølget langs randen, som er understreket av en delikat bringebærfryn. I midten av blomsten er det et lyst eller helt hvitt øye. Sorten er veldig frodig blomstring. Takket være robuste peduncles, selv under vekten av mange blomster, tappes ikke hetten.

Video gjennomgang av varianter av fioler