Rom fioler av forskjellige varianterHvert år er flere og flere uvanlige varianter og varianter av innendørs fioler, bilder, navn og beskrivelser som er verdig oppmerksomhet og fagfolk, og fans av blomsterbruk.

Violet Rosemary

Violet RosemaryTerry, Terry blomster violet Le Rosemary, bildet som presenteres her, vil bli et luksuriøst ornament av enhver samling. Sorten, avledet av E. Lebetska, kombinerer flere lyse og minneverdige funksjoner. Ikke bare at kronbladene er delikat bølget, på den hvite bakgrunnen er det fantastiske rosa smører og rikelig blå sprut. Violett Rosemary er en plante av standardstørrelser, rosett består av mørkegrønne, hakkede blader.

Violett av YaN Caprice

Violett av YaN CapriceHvit skum av blomstene av violet YaN Det er vanskelig å glemme og forvirre blomstringen av en annen plante. Det er vanskelig å glemme N. Puminovas blomster. En blomsterklokke av terry, dekorert med grønn frynse av corollas, ligger over flettet bølgete løvverk.

Violet Moths

Violet MothsPå bakgrunn av grønn, oval løvverk, ser vi ut som halvparten av semi-dobbel eller enkle corollas av en rik rød eller burgunderaktig nyanse. Blomster av violer av K. Moreva er kantet med en bred rosa eller hvit kant, som endrer farge når kronbladene utfolder seg. Kanten av blomstene er bølgete, rosettet har standard dimensjoner.

Violett magi av kjærlighet

Violett magi av kjærlighetViolett E. Korshunova blir alltid rammet av størrelsen på blomster. Ikke et unntak og representert i bildet fiolett magi av kjærlighet, og ødelegger regelmessig eieren med tykke stellatblomster, i form mer som en pompom. Fargen på blomstene er tett burgunder, med en rødbearbeidsskygge. På kanten av kronbladene er en godt trimmet hvit kant. Bladkontakten er jevn, vakker grønn.

Violett vind steg

Violett vind stegBlomster fioler Den rosevinduene som Lebetsky har valgt, minner om elegante hageroser. Kronbladene har en blek rosa nyanse. Til de krympede kantkantene blir fargen tykkere og blir tynn crimson, og på steder og grønn kant. Rosetten består av bølgete lysegrønne blader.

Related  Lære å ta vare på gloxinia hjemme

Viola Macho

Viola MachoSom du ser på bildet, er Macho-violet fra Lebetsky et stort blomstret utvalg av standardstørrelser, noe som gir blomsterhandleren en vakker hette på store halvmarmorblomster.

Krokene i Le Macho-violet har en utpreget stjerneform og er farget i en tykk burgunderfargefarge. Den bølgete kanten av kronbladene er uthevet av en kontrast hvit kant. Bladene er enkle, ovoide, mellomstore i form av greenness.

Violett Live wire

Violett Live wireSort fra P. Sorano vender omgående en tom vinduskarpe inn i en liten hage. Den spektakulære, fiolette Live-ledningen avslører villig store korall-rosa blomster i form av en enkel eller semi-dobbel stjerne. Men dessuten er blå og fiolette flekker sjenerøst spredt over alle kronbladene.

Violeter av fioler Live wireNoen ganger, som et resultat av en mutasjon, klarer produsentene på grunnlag av denne variasjonen å skaffe seg en rekke med flerfargete koronaler. I dette tilfellet endres ikke størrelsen på det grønne bladverket eller dets enkle form.

Violett Regjerende skjønnhet

Violett Regjerende skjønnhetUtvalg plante J. Swift med store semi-double stellate blomster. Violett Regnerende skjønnhet er en vakker mørkblå farge, med en rik, grønn fargetone på kanten av frillet.

Lysblomster fiolett Regjerende skjønnhetMutasjoner er kjent når, som på bildet, Regjerende skjønnhetsvioler gir ikke mindre spektakulære lysblomster.

Violett Din Majestet

Violett Din MajestetVioletter av B.Makuni avl er ikke foreldet og er svært populære blant blomsteravlere. Ikke et unntak, og en rosa tykk luktende fiolett, Deres Majestet med bølgete kronblad og lyse grønne løvverk.

Violett er Violett

Violett er ViolettDen lunefullt krummede frynsede blomsten av sorten, oppnådd av T. Dadoyan, har en blå bakgrunnsfarge, som blir rosa mot feltet. Frillet selv på kronbladene er grønt, lyst. Og baksiden av corolla er mye lettere mot betrakteren. Violets Vann, som i bildet, er rikelig blomstrende, og god bølgete blomst er gitt av blomstrende blader.

Related  Hva er en kløver og hva er dens nyttige egenskaper

Violethavet Wolf

Violethavet WolfMen bakgrunnen til en stor mørkegrønn løvverk, kombinert i en rosette av sjøvolf ulven, som i bildet, gigantisk, opptil 8 cm i diameter, blå blomster E. Korshunova. Corollas er halv-dobbel, i form som en bjelle. Kronbladene er bølgete, med et elegant nettmønster, synlig på scenen av fullstendig oppløsning.

Violett vinter smiler

Violett vinter smilerVariety B. Makuni minner virkelig om spillets sollys i kulde. Musserende halv-mahognyblomster er stjerneformede, som i bildet ovenfor, ler den violette vinteren, de har en vakker rosa farge som blir en blomblomstret blomst til kronbladets kanter. Kronbladene er bølget og trimmet med grønn frynse. Rosette violet vinter er et mellomstort smil, quiltet løvverk, selv grønn farge.

Violett Fet party jente

Violett Fet party jenteMottatt P. Sorano violet Fet parti jente gleder eierne med en overflod av terry, lilla rosa blomster, som ligner svingete daffy kjørt dansere. Formen på blomsten er en stjerne, i midten har corolla en rik skygge av fuchsia, kantene er lettere, bølgete. På kronbladene er det spredte blåslag og slag. Utløpet av standardstørrelser består av quiltet løvverk av enkel form og farge.

Violet Chimera Fet parti jentePå grunn av følsomheten til senpolia-mutasjonene, klarer noen ganger blomsterkulturer å få fiolettene til kimæren, som i dette tilfellet fra Bold party-jenta.

Violet Wonderful Creole

Violet Wonderful CreoleBlant varianter som er oppdrettet av E. Lebetskaya, er det svært uvanlige planter, som for eksempel den violette vakre kreolske. Under blomstring av denne sorten på en liten kompakt kontakt, plasseres mange enkle, men veldig spektakulære blå blomster i form av en stjerne. Fargen på kronbladene er tykk, fløyelsaktig. Kantene er skikkelig skissert med en kontrast hvit kant.

Violett Chanson

Violett ChansonTerryblomster av en fantastisk slags fiolett Shanson, som på bildet, forbløffer ikke bare størrelsen, men også det fantastiske spillet av nyanser på kronbladene. Skapt av Sorano, er den ferske Chanson preget av sin store størrelse rosett, som består av mørkt løvverk med synlig glans. Blomstene er tett bølgete, bølgete, rike lilla lilla, strøet med rosa runde flekker.

Related  Originale kaktusarter: populære arter og deres bilder med navn

Griny’s Violet

Griny's VioletGitt til blomstermarkørene T. Dadoyan, Grinyas fiolett, som på bildet, får vi oss til å lure på mangfoldet i saintpolias verden. På knoppstadiet er blomstene av denne sorten helt grønne, men etter hvert som oppløsningen er fullført, blir corolla grovhet hvit, og den brede grønne frillen forblir bare langs kanten av kronbladene. Blomstene er store, semi- og gustomakhrovye. Bladene er også bølgete, fulle av grønne toner.

Violetter Golden høst

Violetter Golden høstVarianter av utvalg Sorano – det er alltid en glede for blomsterhandleren. Store stjerneformede blomster av den fiolette Gylne høsten, unntatt den hvite glitrende fargen, har grasiøst gjemt bølgete kronblad, noe som gir blomsten et veldig uvanlig utseende. Fargen til midten av corolla blir nesten gul, som understrekes av stammer av samme farge. Stikkontakten er solid, standard. Løvverk er lyst, grønt, også med bølgete kant.

Violett vårrosen

Violett vårrosenEn annen prestasjon av utvalg P. Sorano – en terry-violett vårrosen. Blomster av denne typen er svært lik hvite tette pom-poms med grønn kant av kronblad. Blomstringen er rikelig, blomstene beholder sin dekorativitet i lang tid og ikke fades. Bølgete løvverk, som er en standard rosett, lyse med merkbare denticles.

De vakreste varianter av fioler – video