rosa flamingo fra flaskerEn dacha for mange er ikke bare et hvilested, men et forsøk på selvuttrykk av det kreative potensialet i deres personlighet. Ønsker å dekorere sine tomter eller gjøre dem så praktiske som mulig, begynner mange av deres eiere å lage håndlagde artikler til sine egne dachas.

Bruken av en rekke håndverk for å gi

Det er umulig å forestille seg et privat hus uten produkter laget av egne hender. De tjener som et besøkskort til enhver eier, hans ønske om å forbedre nettstedet, noe som gjør den mer tilpasset til komfort på ferie.

Håndverk for hytter har en rekke fordeler. For eksempel:
Katt laget av sement

 1. Det er en flott tid med familien din. Involverende barn, kan du innpode i dem industrien i en så enkel og interessant form for dem, og trekke også fra de rastløse barnas fantasi som vil bidra til å diversifisere den kreative prosessen og introdusere noe nytt inn i produktene.
 2. I tillegg kan du bruke de improviserte verktøyene som ikke treffer lommen. Materiale for håndverk:
  • treet;
  • laserskiver;
  • bil dekk;
  • polystyrenskum;
  • betong;
  • plast flasker;
  • stein og pl. et al.
 3. Håndverk laget av seg selv vil gi tillit til sine evner og en spesiell glede fra resten, og dacha vil se mye mer attraktivt ut.

Vel, det viktigste er at du kan lage dine egne hjemmelagde møbler raskt og uten mye innsats. Selv verktøyet trenger en som er i hvert hus. Det er veldig enkelt å velge et håndverk som passer til den opprinnelige utformingen av hagen plottet for å gi, bilder av produkter som ligger på dette nettstedet vil hjelpe i dette.

Related  Dekorer landskapsdesignen på nettstedet med enebær Meyeri

Håndverkskunst for en dacha fra flasker

Det enkleste og mest vanlige materialet er flasker. I hvert hus samler de seg i tilstrekkelige mengder gjennom hele vinteren. Det er på tide å ta dem alle til dacha om våren, og i stedet for søppel blir flasker lett til et mesterverk som vil glede seg over øynene. Produkter laget av dette materialet tjener to formål. Av disse kan du lage praktiske håndverk, for eksempel et gjerde i hagen, et åpent gardin på døren eller en fuglmatere. Håndverk har også dekorative egenskaper, for eksempel kunstige blomster og dyr, originale blomsterpotter.

flamingo

Håndverk for dachas fra flasker er ganske praktisk:

 • På grunn av de fordelaktige egenskapene til den tynne plasten, hvorfra flasker er laget.
 • I tillegg kan du bruke forskjellige deler av flasken, fra lokket til bunnen.
 • Og en ekstra fordel med flasker er at de er enkle å kutte og kan kombineres på forskjellige måter, og materialer: tråd, tråd, fiskelinje, gummibånd og til og med lim.
 • Forundret og fargeskalaen til slike håndverk, fordi de kan males.

Derfor er produkter laget av flasker svært varierte, vakre og nyttige. De er enkle og morsomme å gjøre, du kan til og med begynne å designe og komme opp med noe nytt.

Snømann fra flasker

Interessant trehåndverk

kalv fra loggerDet er et tre i hvert tomt. Dette ber oss om å bruke et mer vanlig materiale. Håndverk laget av tre for å gi nyttig og gi positive følelser. I løpet av kurset er gamle stubber, grener, som regelmessig kuttes fra trær som høst eller vårbeskjæring, rester av reparasjoner og unødvendige bokser.

Related  Foto av dill og regler for dyrking på nettstedet ditt

Store og små trekonstruksjoner kan være svært nødvendige på hytta. Hva er en dacha uten en koselig butikk, uten lysthus, en bukt eller et gjerde? Alle disse produktene er designet for en koselig ferie med hele familien. Men også originale lamper, fuglhus og blomsterpotter kan også gi varme og flott utsikt over ferien.

trillebør med blomster

Hva håndverk kan du gjøre med egne hender fra dekk?

Piglet laget av dekkÅ lage håndverk til en dacha med egne hender fra dekk trenger ikke en spesiell dyktighet, fordi formen og elastisk fleksibelt materiale hele tiden foreslår mange ideer.

Hva kan gjøres fra dekk? Dette er bare noen få forslag:

 • gjerder;
 • spor;
 • gjerde for senger;
 • møbler (bord og stoler);
 • swing;
 • høye senger;
 • matter;
 • blomst potter;
 • blomsterbed;
 • vakre figurer av dyr og mye mer.

bilde av en papegøyeFra denne ufullstendige listen er det klart at dette holdbare materialet, som ikke er redd for værforhold, gjør det mulig å designe perfekte landhåndverk. Deres mål vil bli så variert som mulig. Med tanke på alle mulighetene for dekk, er det enkelt og interessant å engasjere landskapsdesign av infielden.

Opprinnelige ideer for håndverk

Det finnes andre improviserte midler, hvorfra gode produkter er oppnådd. Gitt deres form og materiale, kan du komme opp med mange forskjellige håndverk. Lyse, kreative design er i stand til å forandre det kjedelige utseendet til hagen, slik at det blir den ideelle verden for hvile og leke barn. For eksempel dekorere de originale skulpturene og de vakre potene med vellykket hage og gårdsplass.

Fugl fra CDer

Mange håndverk er opprettet for bekvemmeligheten av sommeren bosatt. Så, hvis det gamle dekket, kuttes i små stykker, og styrker disse delene på veggen, vil du få egnede hyller til små deler og verktøy. En skåret plastflaske, som er koblet til hverandre, blir til en vanntrog.

Barn vil også ha nytte av håndverk, fordi disse er sandkasser, og spesielt designet for dem spillhus.

gamle tingDekorer din tildeling, og gjør det mye mer praktisk å hjelpe håndverk for å gi og hage. Hvilke funksjoner utfører disse produktene:

 • Gjør nettstedet mye mer behagelig, og gir perspektiv. Så et beskjedent tømmerhage eller fuglhus, en uvanlig lampe eller en liten dam gjør hytte til et koselig hvilested.
 • Hjelp å skille forskjellige områder av villaen. For eksempel er rekreasjonsområdet skilt fra arbeidsområdet av en beleilig plassert hagebenk.
 • Dekorer gårdsplassen og hagen gir. Selv en enkel sti laget med egne hender, og dekorert med en nysgjerrig håndlagd artikkel, hjelper deg med å se på deg selv som en designer, for å nyte muligheten til å realisere dine ideer og hyggelig overraskelse for gjester og naboer.

Related  Vi dyrker en yucca hage i landet, planting og omsorg som er enkle

Noen bilder av kunsthåndverk til en dacha laget av ens egne hender kan overbevise oss om det praktiske ved dette prosjektet, og tenne et ønske om å prøve noe for deg selv.

Bilder av hytteboliger:

lampe

Mosaikk laget av lokk

marihønene

joggesko

The birdhouse

Relatert artikkel: Selvlagde håndverk laget av plastflasker!

Håndverk – video