För beredning av aloextrakt används en vuxenväxtPå grund av den komplexa biokemiska kompositionen och tvetydig effekt är beredningar baserade på växtråvaror för subkutan och intramuskulär injektion en sällsynthet. Ett undantag, otvetydigt erkänt och populärt och traditionellt medicin, är aloe i ampuller, instruktionen för dess användning bekräftar fullständigt effekten av det naturliga botemedlet.

Den helande kraften av aloe har varit känd under flera tusen år. First National, och blev sedan den officiella medicinen tillämpa juice och massa av bladen av denna växt som en anti-inflammatorisk, sårläkning, antibakteriella och lugnande.

Den juice som erhålls hemma används endast externtModern forskning av forskare bekräftade fullt ut användningen av medel baserad på aloe. Men om saften erhålls från inhemska aloe vera och innehåller en hel del föroreningar, kan endast användas externt, det kommersiellt tillgängliga aloe extrakt i kapslar – är en säker, förbi flera rengöringsprodukt funnit tillämpning inom olika områden av medicin och kosmetika.

Funktioner och fördelar med Aloe Injection

För intern användning i apotek såldes aloextrakt i ampullerAloe är ett naturligt förråd av vitaminer, eteriska oljor, mineralsalter och organiska syror. Medel i ampuller baserad på juice från plantens löv:

 • bevarar alla egenskaper hos “levande” juice;
 • när den lagras under lång tid förlorar inte dess härdande hållfasthet;
 • lätt att använda, eftersom den är lämplig för både injektioner med aloe och för extern användning.

Den höga aktiviteten hos örtberedningen orsakar ett berättigat intresse av specialister inom olika områden av medicin.

Erfarenhet av appliceringen av extraktet idag är tillgänglig från pulmonologer och ögonläkare, läkare som behandlar neurologiska sjukdomar och urologer. Den mest framgångsrika arbetet med ett extrakt av aloe i ampuller dermatologer, hjälper till att bli av med hudkänslor och kosmetologer. Det naturliga botemedlet används som en del av terapin för dysfunktion i matsmältningssystemet och magsblåsan, för rehabilitering efter operation, för sjukdomar. Aloe hjälper huden att regenerera efter svåra hudsår och efter brännskador.

Related  En anspråkslös hybrid av Cumbria orkidéer

Hur bestämmer instruktionen om användning av aloe i ampuller omfattningen av dess användning?

Indikationer för användning av aloe vera-extrakt i ampuller

Aloe i ampuller används vid behandling av myopi, grumling av linsenOfficiell medicin aloe juice i ampuller rekommenderas för ett antal problem med oftalmologisk, neurologisk, gastroenterologisk och pulmonologisk natur.

I oftalmologi ingår aloe i ampuller i komplex terapi, inte bara i inflammatoriska processer av olika natur men också:

 • med snabbt utvecklande myopi
 • när linsen är molnig
 • med optisk nervs atrofi och andra allvarliga problem, hotande synförlust.

Instruktioner för användning av aloe-ampuller indikerar lämpligheten att använda detta läkemedel för att behandla de initiala stadierna av tuberkulos, bronkial astma och lunginflammation.

Renat aloextrakt är ett bevisat medel för att simulera aptit, men endast den här användningen av läkemedlet är inte begränsad. Gastroenterologer inkluderar juice i komplex terapi för behandling av gastrit med nedsatt surhet, gastroduodenit, enterokolit och cholecystit.

Aloe i ampuller för injektionerEftersom läkarna kan se en hel del kontra är gynekologi injektioner av aloe används mycket noga, men de har visat sig vara effektiva vid behandling av infertilitet, inte bara kvinnor utan även män.

Stimulerande, stärkande styrka och immunitet hos aloe – det här är en stark orsak till intresse för verktyget av neurologer. Beredningen av aloe vera i ampuller är tillämplig vid rehabilitering efter stroke, under behandling av neurit, neuralgi och radikulit.

Utan enligt användningsanvisningarna används aloe i ampuller för att stimulera läkning av sår, nackdelar, brännskador och sår. Lämpliga egenskaper hos läkemedlet används aktivt i kosmetologi och dermatologi, till exempel vid behandling av akne, inflammatoriska processer samt för intensivvård.

Vid gynekologi används aloeinjektioner med stor försiktighetI masker, krämer, lotioner och ansiktsgnider används aloe i ampuller som ett botemedel:

 • för leverans av fukt i tjockleken av vävnader;
 • för avlägsnande av irritation och mjukgöring av huden;
 • för att aktivera regenerering och upprätthålla ungdomar.

Renad aloejuice kan användas för massage, inkluderad i salvor, som används för lotioner.

Metod och dos av aloe vera-extrakt i ampuller

Enligt instruktionerna för användning görs injektioner av aloe subkutant. Kursens behandlingstid är 30-50 dagar. Injektioner görs en gång om dagen, och dosen ordineras beroende på patientens sjukdom och ålder. Maximal volym av extraktet av aloe i kroppen ska inte överstiga 3-4 ml.

Related  Ta hand om balsam hemma

Introducera en injektion av aloe endast subkutantInnan du börjar injicera aloe, prova det. För detta injiceras en liten del av läkemedlet under underarmens hud. Om en negativ reaktion av kroppen inte avslöjas, fortsätt till grundbehandlingen. Och efter avslutad kurs måste de ta en paus i 60-90 dagar. För att utesluta eventuella risker utförs aloe vera-injektioner i en medicinsk anläggning och under överinseende av en specialist.

Intramuskulärt flytande aloe-extrakt för injektion används inte. Och eftersom injektionerna är ganska smärtsamma, så är de tillsammans med aloe förskrivna smärtstillande medel.

I rinit, åtföljd av nasal trafikstockning och andningssvårigheter, används aloe för instillation. Drogen tar bort slemhinnans puffiness, bekämpar bakteriell annan patogen flora.

Priset på aloe i ampuller är jämförbart med kända lösningar för förkylning. Effekten av en naturlig örtmedel är mycket bredare. Det underlättar inte bara andningen, men aktiverar också immunförsvar, desinficerar och torkar inflammerade vävnader.

Kontraindikationer för användning av aloe för injektion

Effektiviteten av aloe för injektion och extern användning behöver ingen bevis. Detta är en lång tid beprövad och populär växtberedning. Men en hög koncentration av bioaktiva ämnen i sammansättningen av juice eller extrakt är inte bara en positiv sida utan också ett tillfälle att reflektera över de existerande biverkningarna.

Även i samband med vetenskaplig forskning av aloe extrakt i kapslar visade ingen negativ påverkan av medel vid överdosering, men det finns en hel kategori av sjukdomar där injektioner med aloe oundvikligen är skadliga för hälsan.

Aloe-injektioner är inte föreskrivna för barn under det första levnadsåretFörst och främst är det strängt förbjudet att injicera till barn under ett år, gravida och ammande kvinnor. Om du har förkylning hos barn utan läkares rekommendation, ska du inte använda aloe även för behandling av förkylning, eftersom självmedicinering är fylld med slemhinnor och förvärring av sjukdomen.

Related  Ta hand om croton, överväga hans vanor och preferenser

Kontraindikation för användning av aloe instruktioner i ampuller som anses njur- och hjärtsvikt, kronisk form, hypertoni, hemorrojder, cystit och andra inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen, akuta och akuta former av sjukdomar i matsmältningssystemet.

Läkemedlet på basis av aloe-extraktet är kontraindicerat för inre blödning, liksom för tuberkulos komplicerad av hemoptys.

Instruktionen för användning av aloe för injektioner varnar också för ett antal möjliga biverkningar. Bland dem:

 • allergisk reaktion på läkemedlets komponenter:
 • temperaturökning
 • nedsatt matsmältning i form av diarré;
 • ökning av tryck.

Långtidsanvändning av aloe i ampuller kan leda till eluering från kaliumkroppen. Denna effekt förbättras om patienten tar diuretika. Mot bakgrund av injektioner av aloe, laxermedel, preparat för behandling av arytmi och syftar till att stimulera hemopoiesis är intensivare.

Hela sanningen om aloe-video