Flytende varmtvannsbereder - komfort og bekvemmelighetSommersesongen er knyttet til avgang til hytta, reparasjon av urbane vannveier, mangel på varmt vann. En flytende elektrisk varmtvannsbereder, en kompakt enhet, løser problemet. Fordelen med enheten ved øyeblikkelig oppvarming av rennende vann i en kran eller dusj. Det krever ikke en akkumuleringskapasitet som tar opp plass. På grunn av varmeelementene som er bygd inn i jakken, blir det rennende vann, etter å vaske dem, oppvarmet.

Prinsipp for drift av øyeblikkelige varmtvannsberedere

Hvordan vannvarmeren fungererI prinsippet er ikke fordeling av varmt vann nødvendig. Oppvarmet vann kan mates langs kaldvannsledningen, men det kan ikke fortynnes.

Det er to fundamentalt forskjellige oppvarmingssystemer – flytende trykk og ikke-trykk. I dette tilfellet anses ordningen å være ikke-trykk, siden vanninnløpet til oppvarming etter portventilen og dets frie utladning til dusjen passerer under atmosfærisk trykk. I denne ordningen brukes en temperaturregulator, brukeren bestemmer strømningshastigheten ved ankomst. Kretsen inkluderer en avstengningsventil i fravær av vann i røret. Dette beskytter mot overoppheting av vann og en ulykke. Den flytende elvarmeren kan operere med en effekt på 2-8 kW og krever ikke separate ledninger.Flytende varmtvannskrets

Trykkstrømssystemet er mer komplisert. For å få de nødvendige strømnings- og temperaturparametrene, er det involvert to reguleringssystemer – trykk og temperatur. Trykksystemer er komplekse, bruker ekstra alternativer, og kostnadene deres er mye større. Men de er designet for å koble til flere prøvetakingspunkter, og slå på automatisk når en kanal kommer opp i røret. Systemet krever en separat ledning, designet for kraften til enheten.

Tilkobling av vannvarmerenFor å sikre at vann ikke skaper forekomster på teltene når det blir oppvarmet, blir det magnetisk behandlet med en kompakt aktivator innbygget i systemet. En elektrisk varmtvannsbereder er et alternativ til en kjele. Utstyret har noen oppgaver, men et annet prinsipp for drift. I kjelen oppvarmes vannet konstant, med en kapasitet på 1-2 kW, for flytende oppvarming er det nødvendig å gi en volley med en effekt på 3-30 kW, avhengig av hvilket utstyr som er valgt. På den annen side avkjøler overflødig vann i beholderen, energi blir bortkastet uproduktivt.

Den flytende elektriske varmtvannsberederen tar bare strøm når du bruker et trykk eller en dusj.

Installasjon av gjennomstrømningsvarmere

Øyeblikkelig varmtvannsbereder i driftTallrike modeller av strømningsvarmere bruker lignende metoder for oppvarming. Varemerker er preget av design og anvendte materialer i utformingen av produktene. Installasjonen av en elektrisk varmtvannsbereder for dusjen utføres fra modeller av trykk og trykkløs serie. Lav effekt av ikke-trykk-enheter tillater ikke å motta vann, varmere enn 60 C. Men en slik temperatur er standarden for tilførsel av kjølevæske i sentralvarmen. En trykkløs varmeapparat kan bare betjene ett punkt av parsing. Imidlertid er enheten kompakt, enkel å installere på egen hånd og kan gi behov for en spesiell dyse. På grunn av ulike deler av innløpet og utløpet av vann reguleres væskens tid i varmekammeret. Utløp fra den smale enden gir et behagelig trykk.

Ikke-trykk-gjennomstrømningsvarmer AEG BS 35 E fra TysklandHer er en tegning av en trykkløs gjennomstrømningsvarmer AEG BS 35 E fra Tyskland. Selskapet spesialiserer seg i produksjon av gjennomstrømningsvarmere av ulike kategorier. En tyngdekraftsfri enhet kan operere ved lavt strømforbruk og operere med maksimalt to poeng i sin tur. AEG RCM 6 E trykkvarmeren kan installeres på linjen opp til 10 bar. Flaske og varmeelement i kobberversjon. Slike ovner er installert i et separat skap, og de kan ikke kalles økonomiske.

Installasjon av en gjennomstrømmende elektrisk varmtvannsbereder til kranen

Ved første øyekast ser enheten som er installert på kranen ut som en vanlig mikser. Bare elektriske ledninger gir plassering av enheten. I det robuste huset på røret er en spiralvarmer og en kontrollregulator skjult. I designløsninger kan man bruke forskjellig strømforsyning. Alle enheter inkluderer:

 • en kolbe;
 • varmeapparat;
 • temperaturrelé med avstengningsfunksjonen;
 • et vannstrømrelé som gir en kommando til å starte;
 • filter på vann;
 • lastregulator.

Hvordan fungerer en kontinuerlig varmtvannsbereder?Vanligvis brukes elektriske vannvarmere til hytter. Vask og hender med varmt vann kan være fra en lavspenningsenhet. Jo lavere kraften til enheten og jo enklere design, jo billigere er det. For sesongbruk, kan du finne en modell verdt mindre enn tre tusen rubler. I dette tilfellet må du manuelt justere vannstrømmen. Jo høyere innløpsstrømmen er, jo lavere utløpstemperatur. Det regnes som optimal hvis enheten produserer et flyt-temperaturforhold:

 • vaske på kjøkkenet – 3-5 l / min på t 45-500 C;
 • servant – 2-4 l / min ved t 35-37 C;
 • Dusj – 4-10 min ved t 37-40 S.

Slike indikatorer vil gi enheten en effekt på 3-6 kW. Modellen til Kran-KDR-4E-3 av Delimano-merket gir oppvarming under disse forholdene til 60 grader. Billige strømgjennomstrømningsvannere fra selskapet Electrolux (Electrolux) tok førsteplassen i rating for pris og funksjonalitet. Det er verdt å være oppmerksom på Electrolux Smartfix 3.5 T og Garanterm GHM 350, merket av russisk produksjon.

Valg av en gjennomstrømning elektrisk varmtvannsbereder for et landsted

Installere en varmtvannsbereder på badetDet er visse normer for vannforbruk for hver person. Derfor er det nødvendig å beregne kjøp av vannvarmer, basert på total etterspørsel etter varmt vann. For en stor bygning med flere sanitetsplasser, er det bedre å bruke et oppvarmingssystem. Kjeler opererer på et vanlig nettverk og spiser energi sparsomt.

Hvis det var behov for å installere en elektrisk gjennomstrømningsvarmer i en leilighetskompleks med gammel konstruksjon, bør enheten velges i kraftområdet opptil 8 kW, med legging av en egen linje.

Hvis en 380 V strømforsyning er koblet til bygningen, kan du skaffe en kraftig enhet. Det er viktig å velge et trygt varmeapparat ved å bruke:

 • emaljerte oppvarmingskammer;
 • elementer i et rustfritt hus
 • en kolbe og varmeelementer av kobber, med et kvartsbelegg.

Hvordan velge riktig elektrisk varmtvannsbereder ved strøm? Eksperter anbefaler:

 • Om sommeren er det nok kraft på 3,5 kW, da vannet har en temperatur på ca 18 grader;
 • Om vinteren modeller med en effekt over 5 kW er effektive;
 • Modeller med muligheter som krever en effekt på mer enn 7 kW, i en standard leilighet er ikke verdt å kjøpe.

Modell utvalg av elektriske øyeblikkelige varmtvannsberedere av sine priser og egenskaper

Etterspørselen etter gjennomstrømningsovner er betinget av behovet for å skape behagelige levekår under noen omstendigheter. Den kompakte størrelsen på enhetene gjør at du kan installere utstyret under begrensede forhold. Vannet varmes opp innen få sekunder, og det er en mulighet til å holde en stabil indikator.

Når du velger en enhet, styres den av kraft, design og foreslåtte alternativer. Hovedindikatoren er imidlertid strømmen til vannvarmeren.

For muligheten til å velge, presenterer vi en oversikt over flere merker.

Atmor rennende vannvarmerAtmor rennende vannvarmer er produsert i Israels egen produksjon.

Kvaliteten på produktene er bekreftet:

 • Arbeidsressurs – 15 år;
 • spesiell utforming av varmeren, opptil 12 kW med øyeblikkelig handling;
 • jobbe i nettverket ved hjelp av en elektronisk strømningssensor;
 • Muligheten for å installere i et stramt rom.

Hvis hodet i systemet er mindre enn tillatt, er strømmen slått av, indikatoren slukker. Atmor varmeovner kan brukes i flerleilighet bygninger av gammel konstruksjon. Som et eksempel kan du foreslå å vurdere modellen for en elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder Atmor ENJOY 100 5000 Dusj, som koster rundt 3000. Dens kapasitet er 3 l / min, med oppvarming opp til 65 Med en strømforbindelse på 5 kW. Som et trykkalternativ for disse parameterne, er Atmor In-Line 5-modellen foreslått, to tusen rubler dyrere.

Flytende varmtvannsbereder ThermexFlytende varmtvannsbereder Thermex Et lukket design med to knapper på panelet. Produkter av Stream-serien med en kraft på 3,5-7 kW og Sistem tilbys, en lukket enhet i saken med en tilkobling for 6-10 kW. Enheten har en kjemisk beskyttelse mot saltdannelse, justering av oppvarmingstemperaturen.

Fordeler med varmtvannsbereder:

 • Designet er utstyrt med en vannstrømssensor, en kobbervarmer, en temperaturkontrollsensor og en RCD;
 • serverer flere poeng samtidig;
 • enkel installasjon;
 • rask oppvarming av vann.

Stilig modell Thermex System 600 Hvit trykkhode med en kapasitet på 5 liter per minutt koster ikke mer enn 5 tusen rubler.

Vannvarmer PolarisVannvarmer Polaris Fremstilling av Storbritannia har 250 sentre om service av teknikken i Russland. Produktene presenteres i flere serier, som i sin tur er multivariate.

Felles for alle modeller er:

 • arbeid i området 0,25 – 6,0 bar;
 • automatisk varmeavstenging når du når 57 C;
 • Tilstedeværelse av skjermen på panelet på enheten;
 • et vannfilter og en trykkregulator;
 • Eget tilbehør i komplett sett – et spill, en dusj.

Vega og Gamma regnes som billige modeller. Deres pris overstiger ikke 3000. Men den rimeligste prisen er Polaris Smart-modellen.

Når du velger modellen for en elektrisk gjennomstrømningsvarmer, anbefaler vi at du tar hensyn til produkter under merkenavnet Electrolux og AEG. Først av alt er det nødvendig å fokusere på tilstanden til det elektriske nettverket, hvorfra varmtvannsberederen leveres.

Oversikt over å kjøre en varmtvannsbereder – video