gressklipperBensin gressklippere er utformet for å ta vare på plenen, senere begynte de å bruke utstyr for å behandle strimlen bak gjerdet, på grensen. Når du velger en gressklipper bensin, er vurderingen av de beste modellene utgangspunktet. Vi foreslår å se på de beste verktøyene, i henhold til forbrukernes vurderinger i 2016. Teknikken er mangfoldig, og derfor leveres de beste 3 modellene av selvgående, gressklippere og trimmere til behandling. Materialet er basert på forskningen “Expertpriser”, “Yandex Market” og analyse av utstyr av spesialister.

Hva bestemmer valg av verktøy

13 beste modellerFor et perfekt flatt område med et tett gressdekke, brukes en teknikk med høy produktivitet. Vanligvis på store plener er det hensiktsmessig å bruke selvdrevne firehjulsmodeller med en mulchingfunksjon eller beholdere for å samle avfall.

For steder med støtende tykkelser av grovt gress og busker, er det bedre å bruke slåmaskiner med manuell kjøring og trimfliker. Å reparere ulemper og bakker med større skråning bedre enn trimflikene. På bakkene er det behov for spesielle gressklippere, som ikke går tom for drivstoff fra tanken.

I tillegg vil for fysisk lossing etter kontortagens dag en god byrde på livskraft bringe arbeid med et verktøy som krever fysisk innsats. Så, la oss vurdere vurderingen av de beste modellene av bensin gressklippere, tatt hensyn til behovet for et instrument.

Velge en trimmer

modell Stihl FS 55Trimmer kalles en bensinpumpe med en stolpe på forskjellige sider, en arbeidsdel og en sylindret totaktsmotor. For å overføre lasten fra hendene til kroppen i midten av stangen er installert et håndtak og et baldakin av våpen på skuldrene. Tvåtaktsmotoren er kraftigere, men kompakt. Kutteren representerer en roterende plate med kniver eller en fiskelinje som er festet i den. Av sikkerhetsmessige grunner er kappens overflate dekket av et foringsrør. Den roterende fleksible akselen er i stangen.

Related  Grundfos-pumpen er en problemfri enhet for innenlandske og industrielle systemer

Stihl FS 55-modellen er valgt som vinner i vurderingen av de beste modellene i vurderingen av de beste modellene. Trimmeren veier 5 kg, kvinner og eldre kan takle det. Et komfortabelt ergonomisk håndtak og gjennomtenkt beskyttelse gjør jobben trygg. Verktøyet er lett å sår, omdreiningene er justerbare.

Kvaliteten på sverdet er utmerket, i enhver konfigurasjon – med en kniv eller fiskelinje. Jordens vibrasjon er usynlig. Gjennomtenkt festesystem med et belte og en skulderpute. I det komplette settet med verktøyet er det sikkerhetsbriller av høy kvalitet, fiskelinje for 2 årstider og en kniv.

Karakteriser verktøyverktøyene som:

 • kraftig;
 • lav støy;
 • fungerer, ifølge vurderinger, siden 2009 uten reparasjon;
 • det starter uten anstrengelse.

Prisen på trimmeren er i gjennomsnitt 15 000 rubler.

ekko-SPM-22ges-u-håndtakEcho SPM-22GES U-håndtak, trimmer, er den andre blant de samme verktøyene i klassifiseringen av bensin pläsklippere, som lett kan rettes med lignified stilker av malurt og nett. Instrumentet er preget av et ultra lett start, lavt lydnivå og spesielle anti-vibrasjonsputer. Vekten på trimmeren er 5,7 kg. Brukere påpeker at et slikt verktøy med en tetrahedral fiske linje lett kan slå ned 15 hektar kontinuerlig ugress per dag. I konfigurasjonen er det et skulderbelt, belte, spolefisklinje, briller og en disk. Økonomisk drivstofforbruk er notert. Prisen på enheten er fra 12 rubler.

Trimmer Patriot PT 3355 har et bretthåndtak, fungerer godt på et grovt, kupert terreng. Gassutløseren og holderen er plassert på håndtaket. Sammenleggbar stolpe og sykkelhåndtak gjør arbeidet behagelig.

Verktøyet er kraftig, barberer alt.

Ulempene inkluderer et ubehagelig belte, en dårlig plante for å kalle og tette spolen med et tykt, høyt gresskar. Prisen på trimmeren er mindre enn ti tusen rubler.

Ikke-selvgående bensin gressklippere

ikke-selvgående gressklipperAll kraften i en firetakts bensinmotor er rettet mot kutting av gress. En handlekurv med en mann som ruller. Derfor fungerer slike maskiner med mindre støy sammenlignet med selvdrevne maskiner. De har en tank på 2 liter drivstoff, som lar deg kutte gresset i to timer. Du kan jobbe med en skråning mindre enn 25 grader.

Avhengig av området som skal bearbeides, velges et verktøy med større eller mindre arbeidsbredde. For en tomt på 25 hektar er en mekanisme med et grep på 55-60 cm best egnet. Gresset kan samles i en beholder eller spres av teppe ettersom det er klipping.

Hvis det er viktig for brukeren å få et kvalitetsverktøy, vil han velge den beste bensin plenen etter vurdering:

 • Husqvarna 152sv;
 • Honda HRG 465C3PDE;
 • Husqvarna Jet 55S.

Related  Enkel og funksjonell assistent – kultivator Mantis

gressklipper hondaEksempler på ikke-selvdrevne bensin gressklippere:bord

De beste selvdrevne bensinklippere

Kjør på fire hjul, med et kontrollhåndtak, som du trenger å holde og styre mekanismen litt – det handler om selvdrevne bensin gressklippere. Teknikken tar en ledende posisjon i noen vurderinger. Ledende produsenter argumenterer for å skape de mest funksjonelle modellene. Anerkjente produsenter av hage maskineri:

 • AL-KO;
 • Makita;
 • bosch;
 • Champion;
 • MTD og andre.

Tilbakemeldingene fra kjøpere på pris og tekniske egenskaper til enhetene ble vurdert. Alle monterte modellene har firetakts bensinmotorer. Ifølge vurderingen er den beste gressklipper bensin selvdrevne navngitt AL-KO 119617 Highline 46.5 SP-A.al-ko-119617-high-46-5-sp-en

Enheten kan slå 1,4 hektar gress per dag. Praktisk håndtak justering gjør det mulig å kutte gresset på et nivå på 25-75 mm. En plastkasse med en kapasitet på 60 liter er utstyrt med fyllingsindikator. Slåmaskinen kan enkelt takle vått gress, det er et mulching regime.

Høye bakhjul gjør maskinen håndterlig selv på ujevnt terreng. Metallhuset har en aerodynamisk kontur. Motoren startes av en manuell startbilde.

Garantiperioden for tjenesten er 3 år, prisen på produktet er 26440 rubler.

Det andre stedet i vurderingen av bensinklippere var okkupert av modellen CHAMPION LM5345BS, bilde i begynnelsen av artikkelen. Skjærbredden på 530 mm og høy hastighet skyldes installasjonen av en amerikansk motor med en kapasitet på 6 liter. a.

Det er en høyre og venstre gressutgivelse. Høyden på kuttet er justerbar fra 19 til 76 mm.

Bakre store hjul øker permeabiliteten til enheten. Hun kutter ned ormhull på vei, kan bare sette seg fast på en bump. Metallhuset gir soliditet og vekt til klipperen.

Ulempene er tung vekt – 41 kg, ingen mulching og behovet for å fjerne håndtaket under transport. Prisen på produktet er 32-35 tusen rubler.

Related  Viking Cultivator – gjennomgang av modeller

Makita-plm4621Makita PLM4621 ble bronsemedalje av vurderingen av de beste bensin gressklippere. Enkelhet og praktisk styring regnes som den viktigste fordelen. Det er en dyse for mulching. Gressklipperen er utstyrt med en amerikansk motor, den har et stålveske. Blant manglene er mangelen på lateral utkastning og ubehagelig utskifting av olje. Prisen på en maskin for å slå en plen er 34-40 tusen rubler.

Det beste valget av gressklipper for hytte – video