MedvedyanTomato adalah sayur-sayuran yang lazat, berguna dan tidak boleh digantikan di atas meja rumah, hampir semua tanaman tumbuhan tomato di taman mereka sendiri. Ia lebih biasa dan lebih mudah untuk zon tengah Rusia untuk menanam tomato di tanah terbuka. Terdapat banyak jenis tomato, masing-masing menggunakan kaedah dan kaedah individu teknologi pertanian.

Valery Medvedev selama bertahun-tahun pengalaman dalam penanaman bebas tomato telah menjadi pakar sebenar dalam bidang ini. Pada video yang dibentangkan, dia akan bercakap dengan cara yang mudah dan mudah difahami tentang penjagaan dan pembentukan tomato terbuka, serta memberi nasihat berguna dan cadangan praktikal yang berkaitan dengan topik ini.
Valeriy juga akan memperkenalkan penonton kepada pertumbuhan dan kematangan tomato jenis yang berbeza, untuk mendedahkan rahsia-rahsia melindungi dan menjaga setiap daripada mereka.
Untuk mendapatkan hasil yang tinggi, tomato memerlukan penjagaan dan perhatian pada setiap peringkat perkembangan mereka, bukan sahaja sebelum ini, tetapi juga setelah menanamnya di tanah.

Menurut pengarang video yang dikemukakan itu, lebih baik mengumpul tomato dalam keadaan yang tidak matang atau gelora untuk mengecualikan kemungkinan reput dan pelbagai penyakit.

Nasihat praktikal dari para tuan perniagaan mereka selalu relevan untuk mengumpul hasil panen yang baik dan berkualiti tinggi, jadi tonton video dan menerapkan pengetahuan dalam praktik. Semoga berjaya!

Video: menjaga tomato di luar rumah

Related  En liten damm för avel fisk