vi starter fisk i en damFerskvannfisk er upretensiøs i omsorg. Hun kan leve og vokse i en liten dam uten å installere et luftfilter og vannfiltre. De monetære og fysiske kostnadene ved å opprettholde en slik dam vil være minimal hvis et balansert økosystem er etablert.

Dammer er delt inn i unge og dannet. Unge regnes som reservoarer fylt med vann mindre enn tre år siden. I slike dammer er det fortsatt silting opp av bunnen og veksten av nye algerarter.

Strømpe opp av en ung dam

Kjører fisk i unge dammer er risikabelt, ettersom immunforsvaret hennes lider. I de første tre årene etter å ha fylt dammen med vann er dets økosystem ikke balansert. Derfor er risikoen for virussykdommer hos innbyggerne i reservoaret svært høy.

For å minimere denne risikoen er det nødvendig å starte et lite antall individer i reservoaret. Det er ønskelig å bruke flere arter av fisk, siden sykdommer ikke overføres fra en art til en annen.

Fisk gjengir seg veldig raskt, spesielt hvis du ikke kjører rovdyr i dammen. I en liten ung dam kjører en fisk med en hastighet på 10 g vekt pr 1 m2 reservoarets areal. Strømpe i høst.

Den årlige økningen i antall gyllene karper er ca 30%. I tre år i dammen blir det et stort antall fisk, og økosystemet er balansert.

Strømpe gamle dammer

Gamle dammer anses å være over tre år gamle. I slike dammer er en stor fôrbase for fisk allerede blitt dannet.

Hvis vegetasjonen i dammen okkuperer mer enn 25% av det totale arealet av vannoverflaten, og dypdybden er 4,5 m, kan den lanseres i en dam med stor karpe. Fisken startes med en hastighet på 30 g vekt per 1 m2 reservoarets areal.

Forutsatt at du årlig fanger 30% av husdyret, vil økosystemet i den dannede dammen forbli i likevekt. Ellers begynner fisken å smelte.

Related  Ia cepat dan mudah – untuk membuat alat taman

Deretter dam befolkning føre til “blomstring” vann svekket immunforsvar gullfisk og slå alle ulike sykdommer i husdyr.

Teknologi av dammen strømpe

Å lager en dam er det nødvendig:

  • klargjør en saltløsning med vann fra en dam;
  • plasser fisken i denne løsningen i tre minutter;
  • lansere nye individer i dammen.

I vann løs en spiseskje bordsalt per liter vann. Fisk i løsningen er plassert for å desinfisere den. Dette er et obligatorisk forebyggende tiltak. Uten denne prosedyren kan du sette infeksjonen i dammen.