gräsklippare MakitaMakita PLM 4621 gräsklippare är utrustad med en fyrtakts bensinmotor från företaget Briggs Stratton. Makita modelllinje har ett brett sortiment av bensin gräsklippare. Alla är olika i kraft och funktion. Makita PLM 4621 självgående bensingräsklippare är utrustad med en 40 l kombinationspallsamlare. Kroppen är gjord av metall. Motoreffekten är 2,3 kW. Vikten av Makita PLM 4621 gräsklippare är 32,5 kg.

Satsen levereras med ett handtag med en kraftsensor. Av säkerhetsskäl, om gräsklipparen inte håller händerna på handtaget, stängs motorn automatiskt av. Eftersom motorn är fyrtakts, kräver inte gräsklipparen blandning av bränsle och olja. Tänk på fördelarna med en bensin gräsklippare framför en elektrisk gräsklippare.

Fördelar med en bensin gräsklippare

Bensin gräsklippare har ett obegränsat användningsområde och är inte beroende av det elektriska nätverket.

Gräsklippare med bensinmotor har mer kraft än elektriska apparater.

Dessutom måste den elektriska ledningen övervakas ständigt vid gräsklippning, annars finns risk för skada på den. Med tanke på att gräsklipparen huset är oftast gjorda av metall, kan en sådan skada på sladden resultera i inte bara en uppdelning av gräsklippare, men även skador på operatören. Om gräsklipparen huset är tillverkat av låggradig plast, kommer den elektriska gräsklipparen inte att kunna använda i varmt väder, såsom fallet kan smälta.

Makita PLM mower hölje 4621 är tillverkat av rostfritt stål, och motorn är skyddad mot fukt. Detta gör det möjligt att arbeta i alla väder. Bensinklipparna är skyddade mot stenar som faller in i arbetsaxeln.

Gräsklippare funktion

Gräsklippare Makita PLM 4621 är konstruerad för avfasning av hårt gräs och långt arbete. Det maximala bearbetningsområdet är 30 hundra delar. Denna gräsklippare är oprofessionell, men den har bred funktionalitet. Mulchingläget gör att du kan finklippa ogräs och täcka den resulterande mulchmarken direkt under drift. Tack vare den bakre körningen är klipparen väl styrd.

Slåtterkroppen är höjdjusterbar och har 4 arbetsställen.

Den ursprungliga positionen gör att du kan klippa gräset i en höjd av 20 mm. Efter klippning i andra positionen kommer gräsmattan att vara 30 mm hög. Vid den fjärde positionen av kroppen gräver gräsklipparen gräsmattan till en höjd av 50 mm.

Related  Cultivarea sparanghelului din semințe