kanin med kaninKaninavl var ikke utbredt i Sovjetunionen fordi dyrkingsteknologiene ikke var tilstrekkelig utviklet. Kaniner ble holdt i felles bur. Dette førte til spredning av virussykdommer. Antall kaniner dør ut om noen dager, hvis minst ett individ var syk med VGBC (viral blødningskaninsykdom) eller myxomatose.

Selv hjemme vedlikehold for eget forbruk, bør alle husdyr vaksineres mot disse sykdommene. Avkomene er vaksinert 10. dag etter fødselen.

Hvilken type kanin å velge

For skilsmisse, få kun kaniner i barnehager. Bestem på rasen av kaniner. Kaniner av forskjellige raser krever forskjellige vedlikeholdsbetingelser og tåler forskjellige temperaturer.

Kaldet av kaniner av rasen “White giant” tolereres best. De regnes også for å være den største av alle raser. Kaniner, som er avlet for kjøtt, er klare til slakt etter 4 måneders vedlikehold. De vokser opp til 8,5 kg, men de kan vokse opp til 2 år, så når deres vekt 20 kg. Til parring kanin-gigantene (kjøttraser) er klare i 6-6,5 måneder.

Kaniner av kjøtt- og pelsraser er klare til første paring i 4,5-5 måneder. Den beste kjøttpelsrasen er kaniner av “Butterfly” rasen. Kjøttpels raser når en vekt på 3 kg. De slaktes etter 4 måneder, siden de bare øker fettet.

Bure for kaniner

Hver kanin skal ha en egen celle. Det kan være tre eller metall. Når han holder en kanin i et trebur, må han gi kvister av bringebær eller akacia slik at han ikke knytter buret. På gulvet må du sette et kull med hø. I bure er det nødvendig å holde renslighet, derfor blir hver dag fra dem gjødsel fjernet. Bytt søppel hver tredje dag.

Related  Învățând să colecteze ciupercile în mod corect, fără a sacrifica natura

Ration for kaniner

Kaniner spiser 8 ganger om dagen, slik at matere skal være konstant fulle.

Du kan ikke gi kål til kaniner kategorisk. Det forårsaker abdominal distention og ubehag. Fra slik mat kan kaninen dø.

Kaninens diett bør bestå av hø, blandet fôr, kornkonstruksjon eller havre. Fersk gress fra kostholdet bør utelukkes, siden kaninens mage ikke fordøyer det. Kaninen vil raskt begynne dehydrering, og tarmkanalens arbeid vil bli forstyrret, noe som vil øke sannsynligheten for et dødelig utfall. For at en kanin kan få den nødvendige dosen vitaminer, er det nødvendig å gi ham gulrøtter hver 2-3 dager.

Etter fødselen, gi den kvinnelige byg frø. Dette vil forsikre henne, og hun vil ikke være aggressiv mot kaninen. Fortsett å gi den kvinnelige kaninbyg i 14 dager. Dette vil øke dannelsen av melk.